va salut

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
eddy

va salut

Post by eddy »

sunt nou venit pe acest forum dar din cate am vazut sunt multi cunoscatori in ale armelor p-aci.sunt pasionat de vanatoare dar din pacate nu am numai 17 ani.ma duc destul de des pe un fond privat de langa cojocna-cluj(ca invitat).Vad la astia niste arme de zeci de milioane si ma tot intreb mi-as permite vreodata sa iau asa ceva.In legatura cu problemele de autoaparare sunt de acord cu voi.La dreptul de a trai tre sa ai si dreptul de legitima aparare iar daca te trezesti cu vreo 3-4 martalogi noaptea pe strada ce faci de unu singur.ori un pistol cu gaze sau gloante de cauciuc te-ar putea scoate.Subscriu si eu la cele spuse de voi in leg cu acest aspect.Intrebari pt voi o sa am pe masura ce acumulez experienta in materie.Acuma ar fi prea multe. :wink:
Sper ca nu v-am plictisit prea mult
Guest

Post by Guest »

Intreaba eddy, ca asta e rostul forumului! :)
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Salut eddy,
bine ai venit!

Se pare ca aici vei gasi raspunsuri la multe din intrebarile tale. Eu mai stiu cate ceva despre vanatoare, iar prietenii de pe forum sunt priceputi la arme de toate felurile. Tu doar intreaba!

Marius
Post Reply