Mesaje " DA " Liberalizare arme de foc ....

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

divexreal

Mesaje " DA " Liberalizare arme de foc ....

Post by divexreal »

Sunt curios cate persoane ,care cred ca si mine ca nu ar trebui sa existe discriminari in ceea ce priveste dreptul de a detine arme de foc, vor lasa mesaje in sprijinul acestei idei ....
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

Iata-l pe primul. 8)

NU discriminarilor de orice fel!!! :!: :!: :!:
Pentru mine, siguranta familiei mele este mai importanta decat a tuturor parlamentarilor si magistratilor la un loc.
Ori avem toti acest drept, ori nimeni (sa moara si capra vecinului :lol: :lol: ).
focu' si cartusu'
Dabija

Post by Dabija »

Pana acum trei persoane ... :?
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Guest

Post by Guest »

Sustin dreptul oricarui cetatean cinstit de a-si apara viata si proprietatea impotriva oricarui agresor sau opresor,si implicit dreptul de a detine ,purta si folosi arme, fara nici o discriminare.
Cristi
Bill

Arme

Post by Bill »

Chiar acum am vazut la TV o stire despre un individ inarmat care a jefuit o casa de schimb valutar din Baia Mare cred. Oare tipul avea permis de arma ? Iata ce face o lege idioata.

Suntem pentru. Mai pune la socoteala 150 de membrii A.N.D.A
Mad Max

Post by Mad Max »

sint de acord cu orice mijloc de aparare a proprietatii si familiei, a autoapararii. ca motive pot sa spun ca am fost patit... :lol:
brainbyte

Post by brainbyte »

sunt de acord intru totul cu cele de mai sus.
hai sa dam mana cu mana...
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
bogdanmatei2002

Post by bogdanmatei2002 »

Sustin dreptul oricui este capabil de a detine, purta si folosi arme de orice fel in scopul apararii vietii sale, a familiei si proprietatii.
Profit de ocazie pentru a blama autoritatile care, din cauza incapacitatii gestionarii unui lucru, interzic acel lucru.
Daca viata-i scurta, macar s-o facem lata.
AC Sniper

Post by AC Sniper »

ORICE CETATEAN CINSTIT,ONEST,PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE LA STAT ARE TOT DREPTUL SA DETINA O ARMA DE FOC.SUSTIN ACEST DREPT.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Luciano

Post by Luciano »

Subscriu in speranta legiferarii ( ... in deceniul acesta :D ) unui drept fundamental: acela de a detine arme letale ptr apararea proprietatii.
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
cyrus12

Post by cyrus12 »

Un DA hotarat liberalizari armelor letale.Poate cu aderarea Romaniei la UE le-o mai veni mintea la cap si parlamentarilor nostri.Sau poate va trebui sa asteptam sa dispara "dinozauri" din parlament sa se schimbe ceva in tara asta.Orcum chiar daca intram in UE mentalitatea asta invechita si roasa de moli va ramane inca poate 5-10 ani de acum in colo.
Guest

Post by Guest »

Tot in asteptare suntem, dar asteptam noi restrictii! :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=j_YTM_eA ... re=related
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Lionheart

Post by Lionheart »

Peeeentru!!!
emy

Post by emy »

orice om normal ar vrea o arma pt aparare.
daca nu este folosita 50 ani...e ok
daca nu o ai si ai fi putut salva ceva(viata/bun material..s.a.) cu acea arma...... :( abia atunci te doare.
dcrist

Post by dcrist »

DA! ,,A gun in the hand is better than a cop on the phone.An armed man is a citizen. An unarmed man is a subject.Free men do not ask permission to bear arms.911 - government sponsored Dial a Prayer.When you remove the people's right to bear arms, you create slaves".Si ultima care se potriveste la fix situatiei noastre:,,Criminals love gun control - it makes their jobs safer." De aceea e bine sa le facem jobul ,,baietilor''cit mai dificil. :twisted: P.S. D-le Radu cind mai aduceti munitie 9x19mm, la un pret decent?
Last edited by dcrist on Tue Feb 19, 2008 1:59 pm, edited 1 time in total.
Post Reply