sint cam confuz....

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Mad Max

sint cam confuz....

Post by Mad Max »

am o nedumerire...
acum doua zile, un prieten de-al meu a patit ceva cam nasol undeva prin sectorul 3. mai precis venea de la serviciu si pe o strada, intre niste magazine a fost acostat de vreo 3 insi. unul s-a postat in fata lui si i-a cerut un foc, cu toate ca tipul, din cite am aflat, nu avea nici o tigara in mina :evil: :evil: :evil: , ceilalti doi erau in spate....
amicul meu i-a spus ca nu fumeaza, drept pt care tipul i-a cerut atunci toti banii pe care ii avea la el. amicul meu a prins prilejul si a rupt-o la fuga printre blocuri.
stau si ma intreb, daca as fi fost in situatia asta si as fi scos pistolul cu AC ce ar fi fost? pentru ca eu unul daca as fi fost nevoit as fi tras, chiar si cu AC....
Equilibrium

Post by Equilibrium »

Cred ca fuga a fost mai sanatoasa ( din pacate )...

De obicei infractorii ( mai ales recidivistii ) sunt obisnuiti sa se bata, si au avut de a face cu cutite, pistoale cu AC, si probabil chiar de amenintari cu pistoale cu glont, din partea politistilor de care fugeau, sau a altor infractori.

Deci.. ma indoiesc ca ar fi rupt-o la fuga.. Probabil, te-ar fi atacat incercand sa te dezarmeze, tu ai fi tras, si daca ajungea careva din ei la spital ai fi facut puscarie ( pt ca Pistolul cu AC nu se poate folosi legal pentru autoaparare ).. daca nu i-ai fi nimerit in locuri vulnerabile ( neacoperite de haine ) probabil te-ar fi batut rau de tot, ti-ar fi luat si banii si pistolul.

Pistolul cu AC nu e bun pt autoaparare.. :(

Cred ca un pistol cu gaz ar fi fost mult mai eficient.. :) cativa pasi in fuga lateral pana la distanta optima, apoi 4-5 focuri rapide trase in fata agresorilor, si apoi fie chemi politia fie pleci.

Personal cred ca e mai bine sa tragi cu gaz decat cu bila de cauciuc, pt ca cu cel din urma risti sa-i nimeresti pe undeva ( ochi, carotida ) si sa faci tot tu, nevinovat puscarie.
Power without control is nothing
brainbyte

o parere

Post by brainbyte »

teoretic, daca s-ar folosi de pistolul cu glont de cauciuc intr-o situatzie legitima de autoaparare, nu ar trebui sa faca pushcarie, nici macar un minut. poate sa dea o declaratzie la politzie, shi atita tot. practic.... ramane de vazut.

eu, unul, proaspat posesor de WALTHER PP cu glontz de cauciuc, credetzi-ma, nu ash ezita nici macar o secunda sa il folosesc. secunda asta te poate costa viatza in anumite situatzii. daca cere un foc shi nu are tzigare in mana, lasa ca ii dau eu un foc sa il tzina aminte toata viatza. :twisted: :twisted: :twisted:

ashtept parerile d-voastra pe aeasta tema.
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
Mad Max

Post by Mad Max »

sint de acord!
Post Reply