Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Va salut,
Nu ne cunoastem personal, ne-am auzit de cateva ori la telefon cu mai mult timp in urma deoarece doream sa cumpar niste arme de la dvs.Admir demersurile pe care le faceti pe langa autoritati pentru a nu permite schimbarea in mai rau a legii, precum si criticile aduse lipsei de profesionalism a unor lucratori din IGPR.Recent am auzit un zvon ca ati fi facut anumite reclamatii pe la institutia mai sus amintita impotriva unor detinatori de poligoane.Urmare a presupusei dvs. actiuni,unul din poligoane s-a inchis.Inclin sa cred ca nu este adevarat din moment ce dvs. sunteti un pasionat al armelor la fel ca si noi si mai mult decat atat un partizan al drepturilor noastre.
Astept de la dvs. un raspuns oficial (asta in cazul in care veti avea timpul necesar sau placerea de a ma lua in calcul).
Multumesc!
Cu respect,
Easykick
Nu ne cunoastem personal, ne-am auzit de cateva ori la telefon cu mai mult timp in urma deoarece doream sa cumpar niste arme de la dvs.Admir demersurile pe care le faceti pe langa autoritati pentru a nu permite schimbarea in mai rau a legii, precum si criticile aduse lipsei de profesionalism a unor lucratori din IGPR.Recent am auzit un zvon ca ati fi facut anumite reclamatii pe la institutia mai sus amintita impotriva unor detinatori de poligoane.Urmare a presupusei dvs. actiuni,unul din poligoane s-a inchis.Inclin sa cred ca nu este adevarat din moment ce dvs. sunteti un pasionat al armelor la fel ca si noi si mai mult decat atat un partizan al drepturilor noastre.
Astept de la dvs. un raspuns oficial (asta in cazul in care veti avea timpul necesar sau placerea de a ma lua in calcul).
Multumesc!
Cu respect,
Easykick
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
Re: Scrisoare deschisa catre domnul Vikkktor
Stimate domn Radu, multumesc pentru aprecierile domniei voastre...,,Raspunsul oficial,, din partea mea, este greu de dat in sensul pe deplin lamuritor, deoarece amanuntele care ar ilustra pe deplin actiunile mele sunt dificil de discutat, mai ales in contextul actual. Pe langa faptul ca lucrul cel mai deranjat pentru mine este ca am constatat, inclusiv pe propria piele ca avem de a face, la 24 de ani dupa caderea comunismului, cu o grupare de persoane ce in loc sa fie in slujba cetateanului, sunt dusmanii acestuia aplicand legea dupa bunul plac, propria interpretare si propriile foloase, sau din contra, refuza sa o aplice in anumite situatii cand se impune, mai observ ca din pacate, cetatenii victime ale acestei stari de fapt nu reactioneaza stand cu capul plecat...Acuma, doresc sa cred ca intrebarea domniei voastre nu este rodul unei dezinformari sau are un caracter tendentios...Doresc doar sa va informez, ca in general un razboi se soldeaza cu victime care chiar daca privite din exterior, aparent nu au legatura cu conflictul, cei care sunt strategii respectivului conflict, au motivatiile pertinente pentru a justifica actiunile...In general, multe dintre aspectele legate de subiectul asta mi-au fost puse in sarcina si nu doresc sa fac comentarii de prisos, dar, sunt si altii care au acelasi scop cu mine si actioneaza dupa bunul plac si dupa propria pregatire...Totodata, nu toti proprietarii de poligoane, armurierii, presedintii si membrii asociatilor de profil, colectionarii, detinatorii..etc sunt prietenii celorlalti detinatori si nu militeaza pentru aceleasi scopuri comune cu mine cel putin...Nu inseamna ca simpla posesie a unui permis de arma sau a unei afaceri in domeniu legitimeaza si certifica buna credinta a posesorului in sensul corect...Acest lucru se observa cu usurinta in modul in care se ia atitudine impotriva diverselor probleme pe care le ridica organul si care supun cetateanul la diversele mizerii de care nu mai are rost sa discut...Va asigur in incheiere, ca eu sunt aceeasi persoana cu aceleasi principii si indiferent de parerile celor din jur sau de informatiile care circula, imi voi continua drumul propriu, indiferent de consecintele acestui aspect sau de faptul ca odata cu aparitia viscolului acesta poate deveni greoi...Cred ca cele prezente sunt suficient de lamuritoare...si va mai amintesc ca un mare strateg al luptei antimafia, a ajuns la concluzia, pertinenta, ca pentru a fi eficient impotriva ei, trebuie sa tai finantarea organizatiei...
PS dupa cum ati observat, am postat inclusiv un articol in care sunt prezentat drept ,,turnator,, de catre o ziarista, care a transferat vina acestui aspect redactorului...cu toate ca stiu ,,sursa,, respectivei ziariste, ma intriga faptul ca respectiva ,,sursa,, care are o pozitie de varf intr-un organ ce are obligatia de a sanctiona si cerceta aspecte de acest gen, nu a facut nici un demers in acest sens...salariul primit, l-ar motiva din plin sa isi faca treaba...trist ca a ajuns un cetatean ca mine sa incerce sa faca treaba altora...oricum am acceptat sa ma intalnesc ulterior cu autoarea respectivului articol pentru a o lamuri despre ce e vorba si a nu mai lasa ,,redactorii,, sa se amestece...sincer ma indoiesc ca va fi un articol care sa redea ce i-am relatat eu, nu cred ca presa este prietena armelor, dar, vom trai si vom vedea...este o incercare de a prezenta in mod corect o situatie data, cu riscul de a iesi iar un articol cine stie cum...
PPS sper ca Tg-Jiul in care am inmormantate 4 generatii, este la fel de sarmant ca pe vremea cand ma plimbam in Gradina Publica cu bunicul meu...
PS dupa cum ati observat, am postat inclusiv un articol in care sunt prezentat drept ,,turnator,, de catre o ziarista, care a transferat vina acestui aspect redactorului...cu toate ca stiu ,,sursa,, respectivei ziariste, ma intriga faptul ca respectiva ,,sursa,, care are o pozitie de varf intr-un organ ce are obligatia de a sanctiona si cerceta aspecte de acest gen, nu a facut nici un demers in acest sens...salariul primit, l-ar motiva din plin sa isi faca treaba...trist ca a ajuns un cetatean ca mine sa incerce sa faca treaba altora...oricum am acceptat sa ma intalnesc ulterior cu autoarea respectivului articol pentru a o lamuri despre ce e vorba si a nu mai lasa ,,redactorii,, sa se amestece...sincer ma indoiesc ca va fi un articol care sa redea ce i-am relatat eu, nu cred ca presa este prietena armelor, dar, vom trai si vom vedea...este o incercare de a prezenta in mod corect o situatie data, cu riscul de a iesi iar un articol cine stie cum...
PPS sper ca Tg-Jiul in care am inmormantate 4 generatii, este la fel de sarmant ca pe vremea cand ma plimbam in Gradina Publica cu bunicul meu...
Last edited by vikkktor on Fri Jan 31, 2014 3:11 am, edited 4 times in total.
Raspuns concret mai la primavara , fix frectie la picior de lemn.
A fost cat se poate de clar : isi va continua drumul propriu,indiferent de consecintele acestui aspect. Pentru asta,una din strategii este taierea finantarii ''mafiei'',adica inchiderea magazinelor de arme si a poligoanelor iar una din ''consecinte'' este faptul ca cei din zona Pitesti nu mai au poligon. Bravoooo ! Controale si amenzi armurierilor .Bravooo ! Alte controale si amenzi privind transportul armelor. Bravoo! Limitarea capacitatii incarcatoarelor armelor de vanatoare cu glont, am inteles ca tot tie ti.o datoram .Superb. Cam asta inseamna indiferent de consecinte...Bine,omul a avertizat ca vor fi victime colaterale. Noi toti. Insa...ceva bun ? Adica ceva bun pentru noi,ai obtinut ? Sau noi nu contam,totul se reduce la razboiul personal si victime colaterale? Cum sa sustin asa ceva? Adica,am avut tot respectul ptr lupta impotriva celor care au savarsit un abuz asupra ta,dupa cum pretinzi,dar sa trimiti reclamatii impotriva poligoanelor si armurierilor...wtf !?
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Sau o fi o actiune de diversiune a "mafiei" ?
Domnule Victor, din raspunsul dumneavoastra bine elaborat am inteles esentialul, adica faptul ca domniei voastre datoram inchiderea poligonului de la Pitesti.Ca sa fim bine intelesi, nu am nici o legatura cu patronul acelui poligon, doar ca mergeam frecvent acolo cu un grup de prieteni pasionati de arme, deoarece era mai aproape de mine si mai ieftin.Cum puteti spune ca dvs. ne aparati drepturile, din moment ce ajutati la inchiderea si asa putinelor poligoane de prin tara?Atat mie cat si prietenilor mei ne-ati facut un mare rau, in nici un caz un serviciu, pentru ca mie unuia mi-e peste mana sa ajung atat de des la Bucuresti.
Din punctul meu de vedere va folositi de noi si de acest forum (singurul care va mai accepta) pentru a va duce razboaiele personale in defavoarea noastra.
Din punctul meu de vedere va folositi de noi si de acest forum (singurul care va mai accepta) pentru a va duce razboaiele personale in defavoarea noastra.
Pe Vikktor, il admir dintr-un singur punct de vedere. E usor de intuit care este acel interes care-l mana in demersurile sale impotriva unor nedreptati si a unei stari de fapt.
Nu-l cunosc personal , nu am schimbat vreo vorba cu dumnealui.Pentru mine este un simplu anonim care a reusit sa ridice semne de intrebare si e pe cale sa schimbe ceva.
Candva,demult,am reusit ,si eu,prin luarea de pozitie,la schimbarea unui lucru. Nu ma laud,dar asta e adevarul.
Daca ai o problema,constati nereguli care-ti limiteaza drepturile si nu te lupti pentru rezolvarea lor,atunci nu comenta,sufera in tacere
DA,exista o mafie in acest sistem, iar componenta sa variata....incepe de la simplul bagator de seama,detinatori de arme,armurieri,politisti si pana suuuus de tot.
Doar cine nu vrea ,nu intelege acest sistem. Au incercat unii(de fapt doar unul in mod direct) sa ma includa si pe mine in rahatul lor sub pretextul rezolvarii anumitor probleme cu un simplu telefon unde trebuie,si acordarea unor facilitati . Inca se poate cu un telefon, si consider acest lucru extrem de grav!!!! Am spus NU si am inceput sa am ,usor,usor, diverse probleme. As putea sa le numesc sicane iar unele chiar hilare ,din partea unor ''undercover''
Faptul ca a fost inchis un poligon,e frectie cu carmol. Nu cunosc cazul in speta dar nici nu cred ca a fost inchis in mod abuziv. Asta imi arata ca inca se poate aplica legea corect. Iar daca nu,lupta-te pentru drepturile tale!!!!
Nu-l cunosc personal , nu am schimbat vreo vorba cu dumnealui.Pentru mine este un simplu anonim care a reusit sa ridice semne de intrebare si e pe cale sa schimbe ceva.
Candva,demult,am reusit ,si eu,prin luarea de pozitie,la schimbarea unui lucru. Nu ma laud,dar asta e adevarul.
Daca ai o problema,constati nereguli care-ti limiteaza drepturile si nu te lupti pentru rezolvarea lor,atunci nu comenta,sufera in tacere
DA,exista o mafie in acest sistem, iar componenta sa variata....incepe de la simplul bagator de seama,detinatori de arme,armurieri,politisti si pana suuuus de tot.
Doar cine nu vrea ,nu intelege acest sistem. Au incercat unii(de fapt doar unul in mod direct) sa ma includa si pe mine in rahatul lor sub pretextul rezolvarii anumitor probleme cu un simplu telefon unde trebuie,si acordarea unor facilitati . Inca se poate cu un telefon, si consider acest lucru extrem de grav!!!! Am spus NU si am inceput sa am ,usor,usor, diverse probleme. As putea sa le numesc sicane iar unele chiar hilare ,din partea unor ''undercover''
Faptul ca a fost inchis un poligon,e frectie cu carmol. Nu cunosc cazul in speta dar nici nu cred ca a fost inchis in mod abuziv. Asta imi arata ca inca se poate aplica legea corect. Iar daca nu,lupta-te pentru drepturile tale!!!!
Era cit pe aici sa se inchida si poligonul de la Joita, in urma demersului distinsului domn Tamiianu. Pe unde "trece" domnia sa lasa in urma numai "victime colaterale". Ma mir ca il mai rabda si forumul acesta. A fost dat afara de pe toate forumurile care au ca subiect armele. Din pacate oameni ca domnia sa fac numai rau in ceea ce priveste activitatile legate de arme, vinatoarea, poligoanele si colectionarii. Din cuza domniei sale au fost chemati la serv. AESP mai multi vinatori sa predea sau sa modifice arma de vinatoare deoarece poate incarca mai mult de trei boabe. Isi aroga o calitate de luptator cu autoritatile, dar din pacate singura activitate este aceea de "luptator pe forumuri" murdarind in dreapta si in stinga orice persoana pe care nu o agreaza sau i se pare ca are ceva cu domnia sa.
I mi pare rau ca s-a inchis poligonul lui Amis de la Pitesti, era un loc de recreere superb, unde erai primit cu toata caldura. Veneai ca si client , dar plecai prieten.
Ma intrteb ce "victime colaterale" mai urmeaza in urma demersurilor domnului Tamiianu.
I mi pare rau ca s-a inchis poligonul lui Amis de la Pitesti, era un loc de recreere superb, unde erai primit cu toata caldura. Veneai ca si client , dar plecai prieten.
Ma intrteb ce "victime colaterale" mai urmeaza in urma demersurilor domnului Tamiianu.
"Nu-i frumoasă, da-i bătrână" e o vorbă românească. Tot cam aşa şi comunitatea celor pasionaţi sau autodeclaraţi a fi pasionaţi de arme:
puţini, puţini da' ai dracu' de dezbinaţi. Am mai auzit la un magazin de arme, era prima dată când intram în el, că se aşteptau la un control
direcţionat de nişte "duşmani".
P.S. Tot respectul pentru colegul easykick, îl ştiu personal şi mi-a plăcut modul în care a pus problema în relaţia cu autorităţile, magazinele
de arme, etc. exact cum zice vikkktor, "nu cu căciula în mână" dar într-o manieră politicoasă.
puţini, puţini da' ai dracu' de dezbinaţi. Am mai auzit la un magazin de arme, era prima dată când intram în el, că se aşteptau la un control
direcţionat de nişte "duşmani".
P.S. Tot respectul pentru colegul easykick, îl ştiu personal şi mi-a plăcut modul în care a pus problema în relaţia cu autorităţile, magazinele
de arme, etc. exact cum zice vikkktor, "nu cu căciula în mână" dar într-o manieră politicoasă.
Multumesc Tevez pentru aprecieri, ai fost tot timpul o persoana obiectiva si cred ca faci parte din categoria celor mai "batrani" pasionati ai acestui sport si printre cei mai vechi pe forumurile de specialitate.Intotdeauna trebuie sa existe o persoana care sa fie Gigi Contra.Inainte il aveam "nedumeritul" ,dar care nu ne facea rau decat in discutii, vad ca altii trec direct la fapte, se dau prieteni cu noi, se erijeaza in luptatori pentru cauza noastra, dar de fapt ne inchid poligoane, asmut autoritatile impotriva noastra prin scrisori "deschise" sau mesaje jignitoare,etc.Genul acesta de oameni ar trebui sa fie marginalizati de catre noi pana nu apuca sa ne faca un rau ireparabil.Este usor sa te ascunzi in spatele unei tastaturi, este mult mai greu sa bati holurile parlamentului,IGPR-ului,birourilor parlamentare,etc. si sa ai discutii diplomate cu anumiti factori de decizie.Culmea este ca tocmai acesti oameni sunt huliti.Din punctul meu de vedere, desi nu am nici o relatie de prietenie cu dansii, iar pe unii dintre ei nici nu-i cunosc personal, am tot respectul pentru:
domnul Gaucan-presedinte ANCA
domnul Dima-CTS Tunari
domnul Sima-Poligon Amis (datorita ospitalitatii de care a dat dovada)
si pentru multi altii care lupta cu adevarat pentru drepturile noastre.
domnul Gaucan-presedinte ANCA
domnul Dima-CTS Tunari
domnul Sima-Poligon Amis (datorita ospitalitatii de care a dat dovada)
si pentru multi altii care lupta cu adevarat pentru drepturile noastre.
Sa spunem ca mie mi-a cam trecut de luptat de pe la "revolutie".
Am ajuns la varsta la care cred ca diplomatia poate aduce mai mult decat razboiul.
Ce are de impartit @vikkktor cu politia e treaba lui.
Am purtat pe toate forumurile o mica batalie incercand sa-l conving de faptul ca sustine o ineptie apropo de categorisile armelor si ca e foarte posibil sa existe si altii care sa priceapa la fel de stramb ca el dar fiind "dotati" cu ceva paine si cutit in mana sa poata si "taia" cum nu trebe.
Am adus textele oficiale europene originale, etapele intermediare prin care a trecut legea noastra, cu traducerile mai mult sau mai putin aiuristice si pagini in sir de explicatii care s-au dovedit lamuritoare pentru 90% din cei ce le-au citit.
Am si avertizat atunci ca idiotenia aia o sa aiba urmari naspa, mai nasoale decat a crezut el ... si asta pentru ca factorul de decizie roman prefera sa taie o rubrica decat sa-si bata capul s-o interpreteze corect atunci cand lucrurile nu sunt tocmai limpezi.
Din pacate a fost singurul care s-a opus vehement oricarei explicatii, logici, bun simt si si-a sustinut idiotenia ba a mai si amestecat-o cu tot felul de "scrisori deschise".
Ca si pasionat de arme am un respect instinctiv fata de cei asemenea mie chiar daca ne asemanam doar in acest singur domeniu. Din pacate, mai mult decat orice urasc cabd se intampla aa ceva - pe principiul "daca nu sunteti cu mine sunteti impotriva mea" sa arunci cu balega in stanga si-n dreapta in speranta ca vor suferi si altii si-o sa ti se alature in razboi. Pana la urma, roata se invarte si totul ajunge la scadenta ....
Am ajuns la varsta la care cred ca diplomatia poate aduce mai mult decat razboiul.
Ce are de impartit @vikkktor cu politia e treaba lui.
Am purtat pe toate forumurile o mica batalie incercand sa-l conving de faptul ca sustine o ineptie apropo de categorisile armelor si ca e foarte posibil sa existe si altii care sa priceapa la fel de stramb ca el dar fiind "dotati" cu ceva paine si cutit in mana sa poata si "taia" cum nu trebe.
Am adus textele oficiale europene originale, etapele intermediare prin care a trecut legea noastra, cu traducerile mai mult sau mai putin aiuristice si pagini in sir de explicatii care s-au dovedit lamuritoare pentru 90% din cei ce le-au citit.
Am si avertizat atunci ca idiotenia aia o sa aiba urmari naspa, mai nasoale decat a crezut el ... si asta pentru ca factorul de decizie roman prefera sa taie o rubrica decat sa-si bata capul s-o interpreteze corect atunci cand lucrurile nu sunt tocmai limpezi.
Din pacate a fost singurul care s-a opus vehement oricarei explicatii, logici, bun simt si si-a sustinut idiotenia ba a mai si amestecat-o cu tot felul de "scrisori deschise".
Ca si pasionat de arme am un respect instinctiv fata de cei asemenea mie chiar daca ne asemanam doar in acest singur domeniu. Din pacate, mai mult decat orice urasc cabd se intampla aa ceva - pe principiul "daca nu sunteti cu mine sunteti impotriva mea" sa arunci cu balega in stanga si-n dreapta in speranta ca vor suferi si altii si-o sa ti se alature in razboi. Pana la urma, roata se invarte si totul ajunge la scadenta ....
Sper sa nu fiu inteles gresit. Aplaud orice gest de a descoperi cazuri de coruptie,abuzuri,etc,indiferent de cine le semnalizeaza sau le scoate la lumina,deoarece sunt convins ca nu trebuie tolerata incompetenta sau incompatibilitatea cu statutul de politist insa cand cineva de langa noi ne pune bete in roate,nu mai este ok ! Investesc o gramada de bani si timp in arme si echipament,astept nerabdator evenimente ca cele organizate de cei de la joita,unde ma simt extraordi ar de fiecare data si bum ! Vine restrictia fix de la cel cu care vorbesc despre cat de nasoala este legea ,cat de greu este sa obtii una alta,cu greu gasesti unde sa mergi sa tragi ! Ce kkt este asta ?! Eu inca nu am auzit de un patron sa se fi imbogatit de pe urma poligonului de tragere. Nu am auzit ! Insa am auzit de foarte mult timp investit,bani si multa pasiune. Nici magazinele de arme nu o duc prea bine.Sunt sigur de asta. Fiecare incearca sa supravietuiasca cumva si asta este in avantajul nostru ! Cu cat mai multe cu atat mai bine ! Insa daca mai vine unul altul si mai baga si cate o lopata...La asa ceva nu am cum sa fiu partas... Ma ...in razboiul lui X sau y atata timp cat ma loveste unde ma doare mai tare. Si inca habar nu avem exact de ce poarta razboiul X sau Y .Ca este vorba aia : fiecare pasare pe limba ei piere...
Dl Tamiianu alias Vikkktor a facut mai mult rau detinatorilor de arme cecit toate serviciile AESP la un loc. Cum am mai scris si pe alte forumuri (unde am fost luat rau in bete de dumnealui si de cei care ii impartasesc vederile) toate i s-au tras de la faptul ca e de fapt un samsar ( nu in sens peiorativ) de arme. Nu vinator, nu colectionar, nu detinator. Tot ce cumpara ( arme ) le vindea la repezeala si cu un ce profit ( profitul nu e rau , dar trebuie si statul sa cistige ceva din acest comert). De aici i s-a tras faptul ca politia l-a luat la intrebari ca ce are de gind. Daca si-ar fi facut o firma sau devenea armurier nu i s-ar fi intimplat nimic ( e o profesie absolut onorabila), dar dumnealui a preferat sa ia o alta cale. Din pacate lupta dumnealui face multe victime colaterale , dar pe dinsul nu il deranjeaza. ba chiar cred ca ii face placere. Un alt poligon se va inchide cit de curind, probabil saptamina viitoare . Sunt curios ce lupta va mai inventa.
Pe celelalte forumuri (de unde deja a fost dat afara) de cite ori incercam sa spun ceva , Dl . Vikkktor ma gratula cu apelativul de " militian" sau " militian cu cizme" etc ( exemplele ar putea continua). dar pentru a respecta adevarul "istoric" trebuie spus si faptul ca dl.Vikkktor inainte de a fi avocat asa cum se intituleaza ( cu o diploma luata la un SRL) a fost sau mai bine zis a facut parte din sistemul de stat care ii da dreptul de a purta arma cu glont si in timpul liber. Pe scurt domnia sa a fost gardian la penitenciarul din Pitesti , de altfel o profesie onorabila si absolut necesara intr-o societate civilizata. Oricum dindu-i "atentie" acestui domn nu facem decit sa ii magulim orgoliul ( sa ii dam apa la moara bagindu-l in seama), asa ca propunerea mea ar fi sa se inchida acest topic si sa il lasam pe dl. Tamiianu cu ale lui in pace, cu speranta ca timpul il va face mai intelept si ii va aduce mintea la cap.
Stimate Madur, este a doua oara cand iti raspund, prima oara a fost pe ,,anca,,...cu parere de rau, asta se poate verifica pe site-ul ,,anca,, o singura data ti-am raspuns, in nici un caz cu apelativul ,,militian,, sau altele de genul acesta...daca protectorul domniei tale, Gaucan, nu a sters sau modificat postarile mele de acolo, se verifica...cat despre parte din cariera mea, solicita informatii mai concrete, de la cei care ti le pun la dispozitie...desi se pare ca nu au acces chiar peste tot amicii astia ai lu, mata...
...acuma spre o mai buna luminare a domniei tale, sistemul penitenciar unde o perioada am activat, avea mai multe feluri de functionari cu statut special, pe langa ,,gardienii,, care spre corecta informare, dupa ce au fost militari, au devenit functionari cu statut special in cadrul MJ...eu am fost tot timpul militar, daca esti ager, desi nu cred, este un indiciu pe care poti sa il speculezi, desi nu cred...
...cv-ul meu este mult mai vast decat incearca prietenii domniei tale sa-l minimalizeze, printre altele am fost inclusiv in cadrul UM 02145...tot asa au avut impresia prietenii tai cand au venit, in toamna 2012, ca dau de un ,,gardian,, si il terfelesc cam cum au ei chef...
...se pare ca s-au convins ca ,,gardienii,, chiar sunt bine pregatiti nu numai juridic, dar si la atacul la baioneta, drept urmare, in 03.12.2013, mi-au propus un fel de pace, spunand ca ,,am terminat munitia,,...au aflat ca un ,,gardian,, cand termina munitia, isi ia alta de la depozit...in alta ordine de idei, prima facultate pe care eu am absolvit-o pe vremea cand probabil domnia ta umblai in pantaloni scurti, nu a fost si nu este SRL nici acuma...de altfel, observ ca faci un titlu de glorie din a te adresa folosind numele meu...eu nu l-am ascuns niciodata, in schimb domnia ta, cred ca ar fi politicos sa il faci public si pe al tau...ocazie cu care vom vedea si studiile inalte pe care le-ai absolvit si cv-ul glorios pe care cred ca il detii, daca iti permiti sa persiflezi pregatirea si actualele mele competente...ca un scurt remember, ai inceput sa ,,musti,, din persoana subsemnatului, devenind membru ,,nou nout,, pe forumul anca...,,respectabilul,, Gaucan, nu numai ca te-a tolerat, desi invenctivele si insultele se gaseau in limbajul domniei tale, nu al meu, dar, ca o culme, si-a insusit si indicatiile tale si m-a banat chiar fara motiv just...este dreptul sau, pt ca e administrator...tot asa a procedat si cu alt user ,,pufycino,, care, a ,,indraznit,, sa fie de acord cu mine, inclusiv cu un stimat medic, parca ,,soringliga,, nume de user...cam suspect stimabile madur aceasta aparitie fulminanta a domniei tale si rezultatele obtinute, nu gasesti???...pentru un incepator, nou venit, este uimitor, meriti sa te anagajam in alta parte avand in vedere modul de a influenta ,,pozitiv,,...
... cat despre bisnitar de arme cum ma gratulezi, te informez, lucru care l-au observat si prietenii tai de la DAESP, dar, prea tarziu, eu am platit statului pentru colectia mea de arme pe care am instrainat-o in cursul unui an, 6000 lei impozite...pentru o persoana fizica cred ca este suficient, daca luam in consideratie ca sunt destui armurieri in tara care nu platesc nici jumatate din aceasta suma...deci nu ma invata domnia ta ce am de platit si cum...spre diferenta de o persoana juridica, un privat plateste 16 procente impozite plus 5 sanatate la intreaga valoare declarata, indiferent daca o da in pierdere si fara sa isi deduca cheltuielile pe care le deduce un armurier...deci impozitul privatului este la intreaga valoare, nu la profit ca la pers juridica...cu placere pt lectia de economie-finante...si Cosgarea Daniel care visa evaziuni fiscale, pt ca a lucrat si la economic, s-a inselat, dovada ca eu am obtinut ,,nup,, la parchetul de pe langa curte...nasol, degeaba a fost la economic, sa mai faca meditatie cu stimatul cumnat al sau, desi cred ca degeaba...cat despre magazinul care ma sfatuia Cosgarea Daniel sa-l deschid si vad ca esti la curent si cu asta, era normal sa isi doreasca asa ceva, avand in vedere ca asta insemna exact subordonarea directa serviciului sau...cunosc cel putin doua persoane care au facut asa ceva si mi-au relatat cu lux de amanunte cat i-a costat sa se mentina in ,,clubul importatorilor de arme,,...daca mai continui cu insultele la adresa mea, voi face publice si depozitiile respectivilor si s-ar putea sa te urecheze sefii tai...
...mai gandeste-te si inmoaie-ti limba in creier... cave canem...,,mintea la cap,, care imi urezi sa imi vina, te asigur ca daca s-ar intampla asta si ar fi ca a domniei tale, in mod sigur voi folosi cureaua de la nadragi cu teava de la calorifer...mai am o curiozitate si cu asta, asa cum am facut si prima oara, voi inceta polemica cu tine mai madur mai madur , dur, dur,... doare??...
PS cat despre curiozitatea de ce lupta voi mai incepe, ai grija sa nu iti doresti prea mult acest lucru, ca poate vei fi satisfacut...
PPS astept sa te prezinti cu nume si prenume si studiile pe care le posezi...cred ca asa face un barbat, mai madur, dur, dur...
PPPS inca un indiciu mai madur, dur, dur...anagajatii de la penitenciar, nu au dreptul cf Lg 295/2004 art 13 sa aiba arma de aparare si paza pt ca din pacate, legea nu i-a prins si pe ei in articolul respectiv....daca unii au asa ceva, asa cum au si unii de la garda financiara, ca asa au inteles unii sa le dea, nu este legal...mai madur, dur, dur...
Spre o mai corecta informare, banatul meu pe forumuri se datoreaza relatiei de obedienta a administratorilor fata de o parte dintre reprezentantii autoritatilor...nu exista nici un motiv pertinent sa se faca aceasta, avand in vedere ca folosesc un limbaj civilizat...adevarul doare, si ultimul forum care a facut asta, dupa indelungi discutii, dupa cum a afirmat un administrator de acolo , parca ,,mmarius,,, cu toate ca multi veterani sustineau cele expuse de mine, pentru ca brusc a deranjat tot pe un ,,nou venit,, rubrica pe care am initiat-o ,,Derapaje ale politistilor de la arme,, care se vrea un fel de revista a presei, cu subiect politisti din serviciul arme...cunosc motivele reale ale cenzurii, pt care m-au banat permanent si nu ma deranjeaza, pt ca-i inteleg, dar, ceea ce este nu deranjant ci dezolant, este ca multi din armurierii pe care-i cunosc, aplaudau noile schimbari ale legii, care obligau colectionarii sa bage la magazine armele de colectie care nu sunt ,,fabricate pana in 1938,,...acest aspect, normal ca le aduce profituri si nu poate decat sa-i bucure...gretos...asa cum am spus, nu inseamna ca daca ai poligoane, magazine, pozitii in asociatii, esti si prietenul detinatorilor de arme
PS cat despre curiozitatea de ce lupta voi mai incepe, ai grija sa nu iti doresti prea mult acest lucru, ca poate vei fi satisfacut...
PPS astept sa te prezinti cu nume si prenume si studiile pe care le posezi...cred ca asa face un barbat, mai madur, dur, dur...
PPPS inca un indiciu mai madur, dur, dur...anagajatii de la penitenciar, nu au dreptul cf Lg 295/2004 art 13 sa aiba arma de aparare si paza pt ca din pacate, legea nu i-a prins si pe ei in articolul respectiv....daca unii au asa ceva, asa cum au si unii de la garda financiara, ca asa au inteles unii sa le dea, nu este legal...mai madur, dur, dur...
Spre o mai corecta informare, banatul meu pe forumuri se datoreaza relatiei de obedienta a administratorilor fata de o parte dintre reprezentantii autoritatilor...nu exista nici un motiv pertinent sa se faca aceasta, avand in vedere ca folosesc un limbaj civilizat...adevarul doare, si ultimul forum care a facut asta, dupa indelungi discutii, dupa cum a afirmat un administrator de acolo , parca ,,mmarius,,, cu toate ca multi veterani sustineau cele expuse de mine, pentru ca brusc a deranjat tot pe un ,,nou venit,, rubrica pe care am initiat-o ,,Derapaje ale politistilor de la arme,, care se vrea un fel de revista a presei, cu subiect politisti din serviciul arme...cunosc motivele reale ale cenzurii, pt care m-au banat permanent si nu ma deranjeaza, pt ca-i inteleg, dar, ceea ce este nu deranjant ci dezolant, este ca multi din armurierii pe care-i cunosc, aplaudau noile schimbari ale legii, care obligau colectionarii sa bage la magazine armele de colectie care nu sunt ,,fabricate pana in 1938,,...acest aspect, normal ca le aduce profituri si nu poate decat sa-i bucure...gretos...asa cum am spus, nu inseamna ca daca ai poligoane, magazine, pozitii in asociatii, esti si prietenul detinatorilor de arme