DAESP-IGPR ...DOARME???
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
DAESP-IGPR ...DOARME???
http://www.dcnews.ro/2013/11/un-barbat- ... -capitala/
Una din atributiunile DAESP-IGPR, este de a identifica si descoperi armele de foc detinute ilegal. Se pare ca acest aspect este dificil de indeplinit, deoarece mai marii acestei directii sunt ocupati sa schimbe legea in sens restrictiv...Oare faptuitorii cazului de mai sus, vor fi impresionati ca deputatul Scutaru, chestorul Marinescu, cms Cosgarea vor o alta lege??? Stimati politisti, lasati abilitatile de legiuitori, care se pare ca va chinuie si coborati din fotoliile alea prea calde si prea bine platite, cu picioarele in teren, ca in 2013 am ajuns in Romania sa fim impucati in strada, iar voi vreti sa restrictionati accesul la arme al cetatenilor onesti....dupa cazul de la Ciorogarla, furgonul postal jefuit si altele omoruri de genul asta, cine credeti ca mai are incredere in abilitatile voastre de prevenire???...dosarele la care sunteti foarte priceputi, sunt cand surprindeti un vanator ca are un glont in plus sau a impuscat un iepure fara autorizatie...atat...cred ca se impun niste demisii, totusi, sa ne mai lasati in pace...si scuzati-ne ca nu avem incredere in capacitatiile domniilor voastre...
Una din atributiunile DAESP-IGPR, este de a identifica si descoperi armele de foc detinute ilegal. Se pare ca acest aspect este dificil de indeplinit, deoarece mai marii acestei directii sunt ocupati sa schimbe legea in sens restrictiv...Oare faptuitorii cazului de mai sus, vor fi impresionati ca deputatul Scutaru, chestorul Marinescu, cms Cosgarea vor o alta lege??? Stimati politisti, lasati abilitatile de legiuitori, care se pare ca va chinuie si coborati din fotoliile alea prea calde si prea bine platite, cu picioarele in teren, ca in 2013 am ajuns in Romania sa fim impucati in strada, iar voi vreti sa restrictionati accesul la arme al cetatenilor onesti....dupa cazul de la Ciorogarla, furgonul postal jefuit si altele omoruri de genul asta, cine credeti ca mai are incredere in abilitatile voastre de prevenire???...dosarele la care sunteti foarte priceputi, sunt cand surprindeti un vanator ca are un glont in plus sau a impuscat un iepure fara autorizatie...atat...cred ca se impun niste demisii, totusi, sa ne mai lasati in pace...si scuzati-ne ca nu avem incredere in capacitatiile domniilor voastre...
Re: DAESP-IGPR ...DOARME???
Daca in gaseste politia si se dovedeste ca detinea arma legal...atunci sa vezi .
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Nici un om sanatos la mansarda (care nu este certat cu legea) nu-si foloseste arma cu glont detinuta legal sa-l curete pe rivalul sau!sBogdan wrote:Daca in gaseste politia si se dovedeste ca detinea arma legal...atunci sa vezi .
Dar si asa, nu foloseste nimeni o arma inregistrata... toate astea se produc cu arme detinute ilegal..
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
ba,eu ma duc cu lisa si-i trag doua cartuse la rival fix unde doreste,apoi bag tuburile in buzunar ....ura si la gara!
credeti ca asta este problema reala ca detinatorii legali de arme comit infractiuni cu ele? e drept ca braconajul este 95% comis de vanatori,dar asta e alta poveste.
credeti ca asta este problema reala ca detinatorii legali de arme comit infractiuni cu ele? e drept ca braconajul este 95% comis de vanatori,dar asta e alta poveste.
Dupa ce se anunta in presa am cam supt o cu totii
traim intr-o logica ilogica...daca se folosesc arme detinute ilegal in strada, se interzic armele detinute legal...culmea e ca o lege permisiva a fost data in 2004 de catre stanga PSD si acuma se restrictioneaza de catre dreapta liberala, prin ministru liberal Stroe si deputatul tot liberal Scutaru...
doua incidente la interval de 24 de ore tocmai in perioada in care proiectul de modificare a legii este pe masa senatorilor. au venit ca bomboana pe coliva pentru jav.....pardon....dsomnii astia de ne "guverneaza".
cat despre liberali ce sa zicem ? placerea lor cea mare este ca populatia oprimata sa fie dezarmata atunci cand o supun tirurilor de artilere. au antecedente in astfel de acte...........
cat despre liberali ce sa zicem ? placerea lor cea mare este ca populatia oprimata sa fie dezarmata atunci cand o supun tirurilor de artilere. au antecedente in astfel de acte...........
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
la astia nu li sa facut verificarea? nu au vazut domnii politisti ca au antecedente cu violenta de ce au fost autorizati sa detina arme neletale? li sa facut cumva vreun instructaj precum ca cu arma neletala nu se trage mai sus de torace?
apropos cred si sunt mai mult ca sigur ca nici rastel de arme nu au in casa asa cum cere legea
lasati prostia de astazi cu neletalele...fix pix...comprese si rivanol...orice prastie cu sarme gen ,,scobar, piscarici,, putea scoate un ochi...de incidentul de ieri, nu se mai zice nimic???..tentativa de omor cu ARMA CU GLONT???...ce face chestorul Marinescu Niculae si cu dulaul lui credincios cms Cosgarea Daniel, fost sofer??? ...nu stiu sa duca munca de informatie si investigatie sa gaseasca armele reale detinute ilegal??/...mai punem mult botul la impuscaturile astea cu neletale??...
da-le dracu de rastele pentru neletale...chiar sunteti copii???...daca niste imbecili au hotarat ca ,,astea e periculoase domne,, si massmedia in lipsa de subiecte le prezinta ca stiri de top, chiar ati uitat ca acum ceva ani ERAU LA LIBER???...nu platim o politie sa se ocupe de dosare cu jucarii, chiar daca astea au forma de arma...ARMELE REALE, care ies la iveala in jafuri si asasinate, unde sunt???...asta arata nivelul de competenta al DAESP-IGPR....platim niste directii si servicii sa faca dosare cu pistoale de jucarie????...LEGEA E PROASTA...ARMELE NEletale sunt nonarme...adica jucarii...nu cu asta trebuie sa se ocupe astia de la arme, nu de aia sunt platiti cu sume astronomice de bani raportat la salariul romanesc din ziele noastre...nu dosarele de cacat cu unul care are pistol cu bile trebuie sa fie subiectul principal al preocuparilor lor..raporteaza mari activitati cu urmatoarele fapte de cacat, ca sa justifice salarile lor.cris091 wrote:apropos cred si sunt mai mult ca sigur ca nici rastel de arme nu au in casa asa cum cere legea
- neprezentarea la timp la viza
- mai multa munitie decat prevede legea
- gasirea armei in afara dulapului
- dulap arme fara nu stiu cate lacate si incuietori
- ogar in terenul de vanatoare, pe care poate l-a dus proprietarul sa se pise
- pasarele impuscate de italieni, pana acum fapte tolerate si incurajate
ASTEA SUNT DOSARELE PENTRU CARE IAU ASTIA DE LA 60MIL-110 MIL SALARII PE LUNA????
Hai sa lasam salariile domnilor politisti.stire noua la pro tv iaca agresorul din baneasa de negasit, de aici concluzii.
Îl găseşte, la fel ca pe cel cu ak+makarov. Probabil tot iugoslav ca şi victima.
Da, nu.i corect sa povestim de salariile politistilor. Hai sa discutam de competenta atunci. Are dreptate vikkktor sa fie suparat. Iti pot da un foarte mic exemplu : un anume user @BOZO , coleg cu noi pe acest forum si pe altele,este politist. Pe un forum dedicat lor,nu il mai numesc ,a inceput sa povesteasca verzzi si uscate despre arma lui u GP x- trim,cum ca FANTELE de pe inchizator ar fi COMPENSATOR DE RECUL.. Binenteles,am intrat si i.am spus ca nici un model GP nu are compensator de recul cu atat mai putin cred ca niste fante pot fi numite compensatoare de recul. El,nu si nu,sunt compensatoare de recul sub o alta forma si o partte din gaze INTRA PE SUB MANSON SI IES PRIN FANTE !!!. Ok ,ii spun ca am vorbit cu reprezentantii GP Romania si am mail de la fabrica mama din Slovacia ca pistoalele lor nu au compensatoare de recul si ca fantele sunt ptr a usura mansonul ca sa poata trage si cu munitie mai proasta fara incidente si ptr design. Moment in care un moderator,tot politist ce credeti ca face ? Ma baneaza,binenteles. Cu toate ca stia ca @bozo vorbeste biscuiti,"colegu' ",iar eu am argumentat tot ce am afirmat,m.a scos din circuit. Ceea ce vreau sa evidentiez este ca si astia doi mici,care pot ajunge in functii de conducere procedeaza exact la fel. Daca indraznesti sa le atragi atentia ca nu au dreptate cu o chestie sau sa.i corectezi,cu argumente,dovezi...te trezesti ca te scot din circuit fara nici o jena. De ce sa ma mai mir de aia mari cand astia mici in loc sa invete ceva parca devin mai rau. Si ce competenta si profesionalism sa.i cer politistului BOZO cand nu isi cunoaste nici macar arma personala,ce sa mai vb de aia de servici ?! Normal ca incep sa.l cred pe Vikktor !
P.S. si discutiile alea le pot dovedi cu screen shoturi ptr cine doreste.
P.S. si discutiile alea le pot dovedi cu screen shoturi ptr cine doreste.
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!