Munitie cal .45 rubber - un nou tip de munitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Munitie cal .45 rubber - un nou tip de munitie
Buna ziua,
Sunt nou pe forum , am contul de cateva zile si pistolul - Fort 17 cal .45 rubber la fel. Mi-a spus armurierul din Pitesti ca urmeaza sa soseasca un nou tip de munitie pe .45 mai puternica decat cea prezenta acum pe piata. A auzit cineva ceva ?
In alta ordine de idei se pare ca si munitia consacrata de cal .45 rubber de la Fort este cam absenta de pe piata. Eu cel putin am cumparat doar o cutie (ultima) si mi-a promis ca abia saptamana viitoare aduce. Se pare ca este foarte cautata.
Sunt nou pe forum , am contul de cateva zile si pistolul - Fort 17 cal .45 rubber la fel. Mi-a spus armurierul din Pitesti ca urmeaza sa soseasca un nou tip de munitie pe .45 mai puternica decat cea prezenta acum pe piata. A auzit cineva ceva ?
In alta ordine de idei se pare ca si munitia consacrata de cal .45 rubber de la Fort este cam absenta de pe piata. Eu cel putin am cumparat doar o cutie (ultima) si mi-a promis ca abia saptamana viitoare aduce. Se pare ca este foarte cautata.
Re: Munitie cal .45 rubber - un nou tip de munitie
Salut, bine ai venit pe forum.
Am auzit şi eu chiar de două tipuri de muniţie în .45 ce urmează să apară, dar nu pot spune ceva concret până nu le văd în
magazine. La importatorul Fort au muniţie, cel puţin acum 2 săpt. aveau destulă, sigur trimite la Piteşti dacă este cerere.
Am auzit şi eu chiar de două tipuri de muniţie în .45 ce urmează să apară, dar nu pot spune ceva concret până nu le văd în
magazine. La importatorul Fort au muniţie, cel puţin acum 2 săpt. aveau destulă, sigur trimite la Piteşti dacă este cerere.
Salut Tevez , multumesc pentru raspuns. Se pare ca la Pitesti sunt sanse sa primeasca abia saptamana viitoare munitia.
Mai am o intrebare de incepator in ale armelor
. Exista cumva amortizor pentru pistoalele cu bila de cauciuc ? In special pentru Fort ? Ar fi placut sa pot sa exersez si eu cu pistolul la mine in curte fara sa alarmez tot cartierul
.
Mai am o intrebare de incepator in ale armelor
Nu există, ar fi şi greu dpdv tehnic, dar şi ilegal. Armele de autoapărare se folosesc doar în caz de autoapărare sau în poligon autorizat.Alexutzh wrote:Salut Tevez , multumesc pentru raspuns. Se pare ca la Pitesti sunt sanse sa primeasca abia saptamana viitoare munitia.
Mai am o intrebare de incepator in ale armelor. Exista cumva amortizor pentru pistoalele cu bila de cauciuc ? In special pentru Fort ? Ar fi placut sa pot sa exersez si eu cu pistolul la mine in curte fara sa alarmez tot cartierul
.
Pentru antrenament acasă merge o replică de airsoft dacă iei nişte măsuri simple de protecţie, mai ales nişte ochelari. Mai sunt şi tot
felul de exerciţii de scos rapid arma din holster, armat, asigurat, dezasigurat, fără a trage, e plin youtubul e ele. Pe astea le poţi face
cu Fortul, dar de tras, cum ziceam, numai în poligon autorizat.
alexutu cu referire la amortizorul de zgomot tehnic vorbind ar trebui sa ai o extensie la gura tevii care sa depasasca mansonul pistolului pe care sa se poata face prinderea,apoi ar trebui sa ai proiectil solid nu elastic ca sa iti mearga amortizorul. asa ca uita de amortizor de zgomot la pistolul cu bila de cauciuc (dar nimik nu e imposibil) 
-
anghelache
Intr-adevar nimic nu este imposibil,numai ca este un pic de munca.De ce sa uite de amortizor ? Ii trebuie o pila si o menghina.Pileste cam 1,5mm din cuiul percutor.Si nici nu incalca legea.cris091 wrote:alexutu cu referire la amortizorul de zgomot tehnic vorbind ar trebui sa ai o extensie la gura tevii care sa depasasca mansonul pistolului pe care sa se poata face prinderea,apoi ar trebui sa ai proiectil solid nu elastic ca sa iti mearga amortizorul. asa ca uita de amortizor de zgomot la pistolul cu bila de cauciuc (dar nimik nu e imposibil)
Toata stima dl. Anghelache. Tot de poante va tineti ...anghelache wrote:Intr-adevar nimic nu este imposibil,numai ca este un pic de munca.De ce sa uite de amortizor ? Ii trebuie o pila si o menghina.Pileste cam 1,5mm din cuiul percutor.Si nici nu incalca legea.cris091 wrote:alexutu cu referire la amortizorul de zgomot tehnic vorbind ar trebui sa ai o extensie la gura tevii care sa depasasca mansonul pistolului pe care sa se poata face prinderea,apoi ar trebui sa ai proiectil solid nu elastic ca sa iti mearga amortizorul. asa ca uita de amortizor de zgomot la pistolul cu bila de cauciuc (dar nimik nu e imposibil)
S-ar putea sa nu stie ce-i aia percutor.
Pentru cei noi veniti in club :
1. Arma nu se foloseste decat pentru autoaparare, in stare de necesitate sau in poligon.
Orice folosire a armei in alt context va face infractori si pierdeti definitiv acest drept.
2. Studiati legea. Altfel pot aparea complicatii foarte urate pentru voi, gen stirile de la ora 5.
3. La arma, chiar daca este proprietate personala nu aveti voie sa-i faceti modificari. Orice pilire, filetare, gaurire, etc se face doar de catre un armurier autorizat.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
pricipusi , domnu cu amortizoru? 
Nostima replica dl. Anghelache , ce am mai ras :PP...stiu ce este cuiul percutor apropo. Daca sunt posesor de arma de putin timp nu inseamna ca sunt nascut ieri.
Cat despre amortizor stiu ca tehnic e dificil de realizat...mai ales ca bila de cauciuc isi mareste volumul cand paraseste tubul. Problema mea este alta. In Pitesti avem poligon dar nu este chiar in Pitesti. Dar cei din orasele unde nu sunt poligoane ? Si daca ma antrenez cu o replica de airsoft nu inseamna ca stiu sa trag cu arma mea cu bila cauciuc...
Cat despre amortizor stiu ca tehnic e dificil de realizat...mai ales ca bila de cauciuc isi mareste volumul cand paraseste tubul. Problema mea este alta. In Pitesti avem poligon dar nu este chiar in Pitesti. Dar cei din orasele unde nu sunt poligoane ? Si daca ma antrenez cu o replica de airsoft nu inseamna ca stiu sa trag cu arma mea cu bila cauciuc...
Încet-încet se tot deschid poligoane. Da, airsoftul e o variantă slăbuţă dar legală, ieftină şi deloc zgomotoasă. 
Daca prin antrenament cu replici airsoft intelegem doar repetarea ultimului pas dintr-un intreg proces (apasarea pe tragaci), atunci intr-adevar nu are mare valoare, dar un antrenament ar trebui sa includa mai mult de atat.
Cu o replica GBB poti sa exersezi manipularea armei in conditii de stres (ce-i drept un stres indus de un timer, sau de un coleg de antrenament), poti sa exersezi reincarcari rapide sau cu retentie, angajari din pozitii incomode, etc. Totul se exerseaza in conditii de maxima siguranta (comparativ cu arma reala), in sufragerie, garaj, padure sau teren de airsoft. Este o solutie ieftina si foarte convenabila.
Acum, ca nu poti sa te antrenezi doar cu airsoft, asta este alta poveste si e foarte adevarata.
Cu o replica GBB poti sa exersezi manipularea armei in conditii de stres (ce-i drept un stres indus de un timer, sau de un coleg de antrenament), poti sa exersezi reincarcari rapide sau cu retentie, angajari din pozitii incomode, etc. Totul se exerseaza in conditii de maxima siguranta (comparativ cu arma reala), in sufragerie, garaj, padure sau teren de airsoft. Este o solutie ieftina si foarte convenabila.
Acum, ca nu poti sa te antrenezi doar cu airsoft, asta este alta poveste si e foarte adevarata.
Căutând pe net am dat de http://www.scoalaromaneascadeairsoft.ro/, cred că numele w0lfy nu e coincidenţă.
Cert e că oamenii din clipurile alea au şanse mult mai mari să scape dintr-o situaţie în care vor folosi o armă, fie
ea şi neletală, datorită antrenamentului respectiv. Foarte fain!
Cert e că oamenii din clipurile alea au şanse mult mai mari să scape dintr-o situaţie în care vor folosi o armă, fie
ea şi neletală, datorită antrenamentului respectiv. Foarte fain!