Sunt detinatorul a 4 arme ....2 pe certificat de detinator (blank , gaz) si 2 pe permis (4,5 air si bila.Nu am scapat nici eu de control si nici de o amenda pt ca nu am anuntat schimbarea de domiciliu.Am lasat permisul la ei si certificatul de detinator cum au zis sa imi treaca armele de pe certificat in permis...zis si facut .Dupa 2 zile am fost sa imi ridic permisul dar au spus ca nu e gata inca.Dupa ce am plecat de la ei am fost sunat dupa cca 30 min sa revin ca sunt ceva probleme.Mi-au spus ca trebuie sa renunt la una din cele trei arme 2 gaz si una bila cauciuc.Ce pot face in acest caz sau daca cineva a mai fost in aceasta situatie.
Este exclus acum sa ma fac cloectionar asta ar fi unu din solutii sa le pot pastra pe toate trei sau:
(4) La împlinirea termenului de 6 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi,
certificatele de deţinător ale posesorilor armelor neletale prevăzute în categoria
C pct. 24 din anexa la Legea nr. 295/2004, cu modificările şi completările
ulterioare, care nu şi-au îndeplinit obligaţia prevăzută la alin. (1) lit. b) sau, după
caz, lit. c) conferă titularilor doar un drept de deţinere a armelor înscrise în acest
document.
dupa cum reiese de mai sus pot sa o detin pe cea in plus fara sa o scot din casa.
Multumesc anticipat .
Renuntare la una din arme
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Renuntare la una din arme
Exact. Sunt mulţi care au preferat să le păstreze fără drept de port decât să le caseze şi e ok.niko77 wrote: dupa cum reiese de mai sus pot sa o detin pe cea in plus fara sa o scot din casa.
Multumesc anticipat .
niko77 wrote:........Am lasat permisul la ei si certificatul de detinator cum au zis sa imi treaca armele de pe certificat in permis...zis si facut .....
Tipic politistilor romani. Te aburesc cu tot felul de minciuni doar, doar te lasa fara arme. Era limpede ca nu aveau cum sa-ti mai treaca cele doua pistoale pe gaz in permis; altul era planul lor. Cu siguranta ca daca-i reclami vor spune ca tu i-ai rugat sa-ti opreasca permisul.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Spun ca nu se poate .....trebuie meaparat sa ma scap de unul.
Le-am spus ca au trecut mai mult de 6 luni de la data intrarii in vigoare a legii si asa ca ma aflu cu cele 2 in
imposibilitatea de a mai fi trecut unul in permis asa ca sa imi lase certificatul de detinator sa le pot pastra doar in
casa.Nu ei sustin ca dupa 6 luni puteam pastra doar o singura arma (din cele 2 din certificat ) daca in permis aveam numai una.Tot e bine ca una vor sa o treaca in permis.
Decat sa ii scol in capul meu mai bine maine ma duc la consignatie si ma scap de unul.
Atata efort si atata cheltuiala (dupa cele 2 cu gaz am fost personal in Bulgaria)....acize ,taxe etc.
Le-am spus ca au trecut mai mult de 6 luni de la data intrarii in vigoare a legii si asa ca ma aflu cu cele 2 in
imposibilitatea de a mai fi trecut unul in permis asa ca sa imi lase certificatul de detinator sa le pot pastra doar in
casa.Nu ei sustin ca dupa 6 luni puteam pastra doar o singura arma (din cele 2 din certificat ) daca in permis aveam numai una.Tot e bine ca una vor sa o treaca in permis.
Decat sa ii scol in capul meu mai bine maine ma duc la consignatie si ma scap de unul.
Atata efort si atata cheltuiala (dupa cele 2 cu gaz am fost personal in Bulgaria)....acize ,taxe etc.
sa dea scris cu semnatura data shi numele-n clar cum semnem si noi cand luom autorizatiile. si eterna audientza la comandant.lucrurilm se vor skimba atunci...alt limbaj alta primire.