Pistol nou in cal 10x22t
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Pistol nou in cal 10x22t
Acum cateva zile am vazut un model nou de pistol in cal 10x22t pe piata noastra, asemanator cu glock-ul de la distanta, dar ceva mai subitre parca si fabricat in Austria. Alte detalii nu am din pacate.
Daca imi permite D-ul Radu pot spune si unde l-am vazut si la ce pret.
O sa incerc sa mai trec pe acolo sa vad daca mai aflu ceva.
Daca imi permite D-ul Radu pot spune si unde l-am vazut si la ce pret.
O sa incerc sa mai trec pe acolo sa vad daca mai aflu ceva.
Streamer 2014 Titan
-
fane satar
Re: Pistol nou in cal 10x22t
E vb de ISSC M22 cu bila de cauciuc. Teava este lisa,din otel,mansonul este in acelasi material,corpul din polimer exact cum e si Glock-ul. Cuiul percutor este in afara pistolului, are siguranta pe tragaci si inca una suplimentara pe manson,sectorul are capacitatea de 10 boabe. Mai multe nu va pot spune pt ca si eu m-am jucat numai 5 minute cu el intr-un magazin din Craiova. Are si un pret destul de ok. Pretul in spun numai pe PM sa nu supar moderatorul. Numai bine!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Am auzit ca o sa apara si in 10x28. Avand in vedere puterea munitiei 10x22t nu pot spune decat ca ma bucura aceasta veste.
Streamer 2014 Titan
O veste interesantă, de mult n-a mai fost vreo apariţie nouă pe piaţa de neletale.
Puteţi să daţi nume de magazine şi preţuri aproximative, dl. radu nu e absurd, totul
e să nu se depăşească o anumită limită...adică trebuie să faci eforturi mari ca să
fi banat aici.
Încerc să trec prin magazine să văd şi eu noutatea.
Varianta pe glonţ: http://www.gunblast.com/ISSC-M22.htm
Later Edit: Am găsit pe site-ul unui colaborator Arrow (spun asta văzând gama de produse din
alte categorii) respectivul pistol, la 14 milioane. Nu e exclus să fie importat chiar de Arrow şi
să nu fi apucat dl. Radu să-l pună pe site, că zicea acum ceva vreme că e posibil să apară şi
altceva înainte de acel "Glock" făcut de Zoraki, poate ăsta e.
Trebuie văzut cum e lucrat, cum trage, etc. Dacă vine în 10x28 devine şi mai interesant. E
provenit dintr-un .22lr, sper că s-au abţinut de la antimoniu producătorii.
Puteţi să daţi nume de magazine şi preţuri aproximative, dl. radu nu e absurd, totul
e să nu se depăşească o anumită limită...adică trebuie să faci eforturi mari ca să
fi banat aici.
Varianta pe glonţ: http://www.gunblast.com/ISSC-M22.htm
Later Edit: Am găsit pe site-ul unui colaborator Arrow (spun asta văzând gama de produse din
alte categorii) respectivul pistol, la 14 milioane. Nu e exclus să fie importat chiar de Arrow şi
să nu fi apucat dl. Radu să-l pună pe site, că zicea acum ceva vreme că e posibil să apară şi
altceva înainte de acel "Glock" făcut de Zoraki, poate ăsta e.
Trebuie văzut cum e lucrat, cum trage, etc. Dacă vine în 10x28 devine şi mai interesant. E
provenit dintr-un .22lr, sper că s-au abţinut de la antimoniu producătorii.
-
fane satar
Antimoniu nu e...e otel toata ziua si are pretul de 1600 de lei. Vine in cutie de plastic din aia mare cu doua incarcatoare el si vergeaua de curatare. E senzational ca arma de autoaparare deoarece seamana perfect cu Glock-ul 19. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
Buna seara!
Am cateva intrebari extra
Cum arata camera cartusului la acest nou pistol ? se pot folosi cartuse de 9x22 in loc de 10x22 ? cel putin la Fort de 9mm camera cartusului este mai mare cu 0.2-0.3mm decat cartusul in sine asa ca dupa tragere cartusele sunt ceva mai umflate decat cele netrase.
Cum arata teava? este tot lisa de 6mm ca la Fort sau este o ciudatenie cu galme si alte piedici caracteristice zamacurilor de pe piata ?
As dori o parere tehnica legat de aceasta arma, mai putin ma intereseaza aspectele de culoare sau din ce este construit:roll: (in final daca roducatorul garanteaza 50.000 de focuri arma poate fi si din plastic.. si sa traga cu ace de gheata
)
O seara placuta si astept cu interes review-urile voastre.
Cosmin
Am cateva intrebari extra
Cum arata camera cartusului la acest nou pistol ? se pot folosi cartuse de 9x22 in loc de 10x22 ? cel putin la Fort de 9mm camera cartusului este mai mare cu 0.2-0.3mm decat cartusul in sine asa ca dupa tragere cartusele sunt ceva mai umflate decat cele netrase.
Cum arata teava? este tot lisa de 6mm ca la Fort sau este o ciudatenie cu galme si alte piedici caracteristice zamacurilor de pe piata ?
As dori o parere tehnica legat de aceasta arma, mai putin ma intereseaza aspectele de culoare sau din ce este construit:roll: (in final daca roducatorul garanteaza 50.000 de focuri arma poate fi si din plastic.. si sa traga cu ace de gheata
O seara placuta si astept cu interes review-urile voastre.
Cosmin
Fort 14R & Gamo Maxima RX 5.5
-
fane satar
Teava este de genul Fort:lisa tronconica. Camera cartusului este patrata(cu gaura rotunda
) si cred ca se poate folosi si 9x22 dar din ce stiam e ilegal sa folosesti un alt calibru. E solida si bine inchegata si mansonul nu are jocul caracteristic zamacelor. Prea multe nici eu nu stiu despre el dar maine merg la magazin si incerc sa aflu mai multe. Numai bine si maine sper sa revin cu niste poze. Va salut!
ROHM RG88
FORT 17R .45 rubber
FORT 17R .45 rubber
-
Safe&Sound
Este posibil ca arma in sine sa nu fie rea insa calibrul o descalifica total. E bine stiut ca munitia 10X22 existenta acum pe piata romaneasca este fie slaba ca putere, fie imprecisa, fie mult prea scumpa, fie toate trei la un loc.
Asadar raman la parerea mea ca armele in calibrul 10X22 nu merita luate in considerare la achzitie indiferent din ce materiale sunt fabricate si indiferent ce modele de arme copiaza, cel putin pana la momentul la care vor aparea pe piata si munitii puternice, precise pentru acest calibru.
Asadar raman la parerea mea ca armele in calibrul 10X22 nu merita luate in considerare la achzitie indiferent din ce materiale sunt fabricate si indiferent ce modele de arme copiaza, cel putin pana la momentul la care vor aparea pe piata si munitii puternice, precise pentru acest calibru.
Am vazut-o eu, nu seamana absolut deloc cu Glock-ul, are tragaciul ca la Steyer si nu mi se pare deloc o arma solida sau bine finisata, nu cred nici macar ca este din otel mansonul.De asemenea incarcatorul se introduce foarte ciudat la ea.In fine, mie unul nu mi-a placut deloc, ca sa nu mai vorbim de calibru....
CZ 75 SP 01 SHADOW cal. 9x19
+1easykick wrote:Am vazut-o eu, nu seamana absolut deloc cu Glock-ul, are tragaciul ca la Steyer si nu mi se pare deloc o arma solida sau bine finisata, nu cred nici macar ca este din otel mansonul.De asemenea incarcatorul se introduce foarte ciudat la ea.In fine, mie unul nu mi-a placut deloc, ca sa nu mai vorbim de calibru....
Nu are nici cea mai mica legatura cu un Glock , cocos exterior ? Inca o siguranta exterioara ? 10x22t ? Exterior seamana PARTIAL cu un glock dar interior e complet diferit.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
Am reusit sa pun si eu mana pe el, e ciudata tare treaba cu incarcatorul, zici ca nu se potriveste in lacasul ala iar siguranta e cam inestetica. In rest pare ok, usor si micut, destul de solid construit. Pretul era undeva la 1300 lei.
Streamer 2014 Titan