STREAMER 2014

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
BEREA

STREAMER 2014

Post by BEREA »

Buna.Stiu ca sa ma discutat pe seama acestui produs dar inca nu am gasit sau vazut detinatori ai acestei arme cu ceva pareri ori chiar imagini de la tir.Doresc sa achizitionez si eu acest tip de arma si as vrea sa aud de la detinatori cateva pareri sau teste ce le-au facut.Va multumesc
one

Re: STREAMER 2014

Post by one »

http://arw.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=2316

aici gasesti toate informatiile care te intereseaza.
Streamer 2014 Titan
BEREA

Post by BEREA »

am citit tot de acolo dar sa deviat mult de la subiect.mar interesa un stremer 2014 titan
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Ca aspect arata bine, iar daca ai mana mai mare, parca un pic este tocul mai mic :). Are precizie relativ bunicica la 10m dar nu te astepta sa faca mare lucru. Am tras cu el si la cca 10m a trecut biluta prin placaj de 4mm dar cam atat la 6 mm a ramas intre placi. As putea sa spun ca daca esti imbracat gros la 10m poti sa faci o vanataie serioasa. In final ca si recomandare mai pune ceva banuti si ia ceva mai ....serios. Asa spun, fiindca la poligon o sa apara o mica frustrare vis a vis de alte tipuri mai performante. Este doar o opinie si nu e neapart obligatoriu sa tii seama de ea. Nu stiu cum este cu o munitie mai serioasa gen AKBS ca nu am testat sa vad daca rezista arma si daca nu cumva trebuie schimbat ceva arc la ea.
Форт 12РМ ,45-калибра
BEREA

Post by BEREA »

Aham.Mersi pentru sfat din cate stiu nu am poligon la mine in oras si arma este pentru autoaparare ,la 10 m nu cred ca mai este autoaparare dar nah depinde de situatie...sper sa nu il folosesc vreo data :)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Problema cea mai de luat in seama in cazul armei in discutie este faptul ca toate munitiile disponibile in acest calibru sunt scumpe, imprecise ori slabe ca putere.
La scurta vreme dupa achizitie acest fapt devine al naibii de evident.
BEREA

Post by BEREA »

Eu ma uit la acest video de pe youtube si ma lasat putin cu gura cascata ce poate face o arma cu bile...e vb de streamer 2014 eu ma limitez la niste bani si la acesti bani cea mai buna arma cred ca este streamer adica maxim 800 lei ,poate daca ai gasi un fort second mai ieftin as mai strange din curea dar sa dau 1500 lei acum pe asa ceva nu pot si avand suma de 800 lei cea mai buna arma cred ca este streamer 2014 ma refer la calitate - pretz http://www.youtube.com/watch?v=Pch4euNbF84
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Sincer nu m-as risca la autoaparare cu el. Ai vazut bubita? Cred ca aia nu poate oprii un agresor. Am tras cu streamer si recomandarea mea e sa iti iei un fort! Mai bine mai aduni ceva banuti si iti ei o arma mai adevarata, sau daca vrei pentru distractie ia ceva air soft caci sant mai ieftine si destul deprecise. E doar o parere.
Форт 12РМ ,45-калибра
tiger

Post by tiger »

BEREA wrote:Eu ma uit la acest video de pe youtube si ma lasat putin cu gura cascata ce poate face o arma cu bile...e vb de streamer 2014 eu ma limitez la niste bani si la acesti bani cea mai buna arma cred ca este streamer adica maxim 800 lei ,poate daca ai gasi un fort second mai ieftin as mai strange din curea dar sa dau 1500 lei acum pe asa ceva nu pot si avand suma de 800 lei cea mai buna arma cred ca este streamer 2014 ma refer la calitate - pretz http://www.youtube.com/watch?v=Pch4euNbF84
Acolo e vorba de streamer 1014 cu munitie de 50 j.
Pentru 2014 exista munitie de 50, 60, si 80 j.(traducere aproximativa din rusa)
Din pacate e vorba de munitie folosita in rusia, calibrul 9mm, la noi nu se gaseste decat in varianta de 10*22, unde si la cea mai puternica munitei puterea nu depaseste 45 joules, din pacate :(
Sfat personal: cumpara Streamer doar daca esti fff stramtorat la punga si nu mai poti astepta, alfel GP T12 sau fort.
Eu nu pot spune ca nu sunt multumit de el, dar a doua oara a-si cumpara alceva. Alfel la banii lui e OK.
Mack44

Post by Mack44 »

Fa-ti mana si disciplina cu Streamer fara discutie. Apoi fa ca mine Mai strangi ceva in plus si il vinzi cumparand ceva mai bun. Eu am pus deoparte acum si cu inca un milion si Streamerul vandut imi iau Fort. Daca vrei ti-l vand pe al meu mai ieftin si nu e luat de prea mult timp. Asa mai salvezi si bani de munitie. :)
Walther PPK - not with rubber, not with gas
Ex Streamer 2014 10X22T - rubber
Shadow1000 5.5
Stalker 917 9mm
I`m one of those bad things that happen to good people.
BEREA

Post by BEREA »

Am decis ca pana la urma sa renunt la idea de a lua un streamer si sa iau un fort.. :D
Post Reply