Salut baieti , am si eu cateva intrebari pt voi :
Imi trebuie permis de port arma pt un pistol , care din cate am inteles trage numai cu gloante oarbe ?
Si cam ce imi puteti spune despre acest pistol Bruni Mod 92 ?
Iar de unde pot cumpara si eu gloante oarbe , as vrea sa cumpar 4-5 cartuse sa fac un test sa vad cum e nu am tras in viata mea cu un pistol pana acum ?
nicusor wrote:Salut baieti , am si eu cateva intrebari pt voi :
Imi trebuie permis de port arma pt un pistol , care din cate am inteles trage numai cu gloante oarbe ?
Si cam ce imi puteti spune despre acest pistol Bruni Mod 92 ?
Iar de unde pot cumpara si eu gloante oarbe , as vrea sa cumpar 4-5 cartuse sa fac un test sa vad cum e nu am tras in viata mea cu un pistol pana acum ?
Salut,
Pistolul de care pomenesti este o replica dupa Beretta F92 care foloseste cartuse de zgomot ( oarbe ) sau cu gaze. Este fabricat din zamak ( un aliaj din metale neferoase ) si nu e cine stie ce scula.
Ca sa poti detine, purta si folosi asa ceva ai nevoie de permis de arma tip "b". Uite aici un link catre legea armelor ca sa mai afli cate ceva : http://forum.armecolectie.ro/viewtopic.php?f=5&t=20
Daca vrei sa tragi mergi in poligon la UTI, inchiriezi o arma si tragi pana te saturi, daca te tine buzunarul.
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.