Seara buna , urmeaza sa vand un pistol cu bila de cauciuc in bucuresti . Am cateva intrebari :
- Imi trebuie ceva la mana(acte,taxe) inainte sa ma duc la armurier ?
- Dupa ce vand arma trebuie sa ma duc imediat la politia capitalei ?
- Si cel mai important, va rog sa-mi recomandati un armurier bun in bucuresti (sector 1 daca exista ) .
Multumesc pentru ajutor
Urmeaza sa vand un pistol si nu stiu ce sa fac !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Walther1986
-
Safe&Sound
Re: Urmeaza sa vand un pistol si nu stiu ce sa fac !
1. Ca si vanzator trebuie sa ai la tine arma ce face obiectul tranzactiei, permisul si cartea de identitate. Cumparatorul trebuie sa aiba autorizatie de cumparare si carte de identitate si fireste, banii.
2. La S.A.E.S.P. Bucuresti au program cu publicul Marti si Joi, te duci in prima care vine din zilele astea doua dupa ce ai vandut arma. Trebuie sa ai la tine permisul, cartea de identitate si documentul de la armurier care atesta vanzarea si ei pe loc iti radiaza arma din permis.
3. Pentru vanzare/cumparare nu ai nevoie de un "armurier bun" ci ai nevoie de orice armurier sau magazin de arme care face astfel de tranzactii. In sect. 1 ai Magazinul Arrow situat pe Bd. Gheorghe Duca, zona Gara de Nord.
Succes!
2. La S.A.E.S.P. Bucuresti au program cu publicul Marti si Joi, te duci in prima care vine din zilele astea doua dupa ce ai vandut arma. Trebuie sa ai la tine permisul, cartea de identitate si documentul de la armurier care atesta vanzarea si ei pe loc iti radiaza arma din permis.
3. Pentru vanzare/cumparare nu ai nevoie de un "armurier bun" ci ai nevoie de orice armurier sau magazin de arme care face astfel de tranzactii. In sect. 1 ai Magazinul Arrow situat pe Bd. Gheorghe Duca, zona Gara de Nord.
Succes!
-
Walther1986
Re: Urmeaza sa vand un pistol si nu stiu ce sa fac !
Multumesc pentru timpul acordat. Dau o bere !Safe&Sound wrote:1. Ca si vanzator trebuie sa ai la tine arma ce face obiectul tranzactiei, permisul si cartea de identitate. Cumparatorul trebuie sa aiba autorizatie de cumparare si carte de identitate si fireste, banii.
Succes!