problema la ejectarea cartusului

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
MISHU_92

problema la ejectarea cartusului

Post by MISHU_92 »

Buna seara domnilor . Azi am dat peste o problema tehnica la un pistol. Un prieten de-al meu are un pistol cumparat din Bulgaria nu stiu cum se cheama stiu doar ca imita Beretta 90 dwo . este calibrul 9 mm trecut in acte ca pistol cu bila de cauciuc.
Problema este aceasta: In momentul cand tragi cu pistolul cartusul ramane blocat in camera. Se cunoaste urmele de la gheara extractoare cum taie din cartus.Mansonul inchizator sare inapoi (asta nu pot sa mi-o explic) Dupa ce l-a scos(cu greu) am observat ca buza aceea de la capatul bilei nu mai exista ci devine perfect rotund in cap ( ca un cartus cu glont). Am observat ca si camasa cartusului se dilata (este mai mare decat unul netras), iar arma are turnata teava de corp deci nu se poate schimba. El este din Iasi si l-am indrumat se duca la un armurier si sa vada daca s-ar putea rezolva problema.

Ps Cartusele folosite sunt marca LIBRA.
tevez

Re: problema la ejectarea cartusului

Post by tevez »

Un coleg are un astfel de pistol care imită Beretta, se numeşte Blow F90 sau ceva de genu' şi n-a avut astfel de probleme...
Cu snail am tras cu el şi a reîncărcat şi a scos valori bunicele...Poate că turcii au modificat ceva la ele. Sper că a scos
opritorul înfiletat în ţeavă.
Post Reply