Fort 10 si Fort 14 in sedinta de tragere

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrian_is

Fort 10 si Fort 14 in sedinta de tragere

Post by Adrian_is »

Astazi am iesit cu amicul cyp si ne-am testat pistoalele. Eu am tras cu al meu 10 iar cyp cu cel de 14. Am tras cu munitie de 9mm marcile YAS, Oskursan si Snail. Distanta de tragere a fost de 5 m deocamdata, sa vedem precizia in caz de autoaparare. Armele s-au comportat ireprosabil, fara blocaje, de nici o natura. Legat de Fort 10, sistemul DAO mi se pare ok. Am tras 35 cartuse la tinta, localizate 30. Atasez o poza cu tinta. Prietenul cyp a remarcat ca munitia Snail a facut zgomotul cel mai mare, tiuindu-ne urechile. Suntem multumiti de rezultate, speram sa facem si teste mai diferite.Vom reveni pe parcursul acestora.
Attachments
Tinta la care am tras amandoi.
Tinta la care am tras amandoi.
Imag0019.jpg (117.94 KiB) Viewed 7047 times
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Safe&Sound

Re: Fort 10 si Fort 14 in sedinta de tragere

Post by Safe&Sound »

Felicitari si ma bucur pentru voi ca ati reusit iesirea asta.
Imi voi permite si eu o sugestie, sper sa nu te superi, daca v-au tiuit urechile nu e bine deloc, pe viitor incercati sa va luati de la farmacie (eu am gasit si la raionul de cosmetice intr-un supermarket) niste dopuri antifoane, fie dintr-un fel de burete fie din silicon, nu-s prea scumpe si protejeaza urechea acceptabil.
Inca o data felicitari si va urez cat mai multe iesiri de acest gen.
sith

Post by sith »

Felicitari pentru achizitii. Totusi, aveti forturi. La 5 m ma astept ca data viitoare toate gaurile alea sa fie in galben .... :)
La 10 m, maxim in rosu ... :)
Spre exemplificare ...

http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... t=90#p5434

Snail-ul pastrati-l pentru selfdefence ... :mrgreen:
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
Cyp2mobile

Post by Cyp2mobile »

Sunt de acord cu tine. Insa noi eram in padure, cu tinta lipita pe o cutie de carton,prinsa intre 2 copacei pe care ii sufla vantul . Batea un vant pe dealurile Iasului de abia inainta un elicopter al politiei....nu stiu ce cautau pe acolo.
Acum a fost asa mai foc de voie. Data viitoare va fi mai elaborata sedinta de tragere.
Cand vom avea si noi un poligon,altele vor fi rezultatele.
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
gunsmith

Post by gunsmith »

Este foarte bine ca mergeti si trageti, chiar daca nu o faceti foarte precis, prin exercitiu o sa deveniti si performanti, si va va fi de mare ajutor atunci cand veti fi nevoiti sa folositi arma in situatii de autoaparare.
Marea problema a detinatorilor de arme este ca nu au posibilitatea sa se antreneze din lipsa poligoanelor si a preturlui prohibitiv al munitiei.Eu daca as fi legiuitor as relaxa legea ce reglementeaza autorizarea poligoanelor pentru neletale si as obliga fiecare detinator de arma sa mearga la poligon si sa exerseze tragerea macar odata pe an. Bineinteles ca asta nu cred ca se va intapla foarte curand si noi vom fi obligati in continuare sa ne furisam prin diverse locuri ca sa mai tragem un foc doua si sa fim acuzati de nerespectarea legii .Dorim sa avem cele mai performante arme si munitii dar nu avem habar sa le folosim si asta din cauza ca nu exersam.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Safe&Sound...nu-i nici o suparare, orice sfat sau parere este binevenita, multumim mult! :) Va multumim pentru gandurile frumoase la toti si speram sa ne antrenam cat mai bine pe viitor.Stima deosebita domnilor!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Cyp2mobile

Post by Cyp2mobile »

Ideea era sa ne acomodam cu pistoalele, apoi trecem la urmatorul pas, precizia.
Ba chiar ma gandeam sa improvizam un traseu cu mai multe tinte puse in diverse locuri, inaltimi, sa vedem ce iese.
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Post Reply