Cateva sfaturi

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Supo

Cateva sfaturi

Post by Supo »

buna ziua! in primul rand as vrea sa-mi cer scuze daca postez unde nu trebuie dar nu am gasit un alt topic asemanator

mai am 11 zile si-mi expira autorizatia de cumparare a unui pistol cu bila. din ce m-am documentat am vazut ca indicate ar fi cele full otel (fort si cz parca) - doar ca in momente de criza resursele financiare sunt limitate. desi sunt constient de valoare unui lucru facut din otel!
mi-am indrepat atentia apoi spre cele din polimer. si acum oscilez intre 2 pistoale un Grand Pour sau un Smerch.
am vazut ca ambele sunt facute din polimer atat corpul lor cat si diferite componente (piedica, tragaciul etc). trebuie sa recunosc ca despre Smerch nu stiu prea multe pentru ca nu l-am vazut decat in vitrina si pe net. in schimb GP-ul l-am vazut la un amic si mi se pare un pistol OK (desi dupa parerea mea de novice in ale armelor, mi se pare ca are cam multe piese de plastic)
daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi v-as fi recunoscator...

toate cele bune!
aurorauno

Re: Cateva sfaturi

Post by aurorauno »

Despre GP cred ca cel mai bine este sa iti faci cont pe forumul lor si sa postezi .P-aici este un singur user care il are,cel care iti raspunde si pe forumul GP,asa ca discutati amandoi acolo!
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
gunsmith

Post by gunsmith »

Incearca sa gasesti un magazin de arme unde gasesti mai multe tipuri de arme ,acolo poti face comparatie si iti va fi mai usor sa alegi.Ideal ar fi sa poti trage cu ele dar mai dureaza pana cand fiecare magazin va avea si poligon.Eu iti pot da cateva sfaturi dar imi este frica sa nu creez alte polemici si sa nu fiu acuza de disperare.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Supo

Post by Supo »

orice sfat conteaza... mai ales acum cand autorizatia e gata sa expire (am prelungit-o deja odata :cry: )
si in plus nu vreau sa cumpar ceva si apoi sa regret
radu.b

Post by radu.b »

Supo wrote:orice sfat conteaza... mai ales acum cand autorizatia e gata sa expire (am prelungit-o deja odata :cry: )
si in plus nu vreau sa cumpar ceva si apoi sa regret
Buna ziua.
Sunt cu totul de acord cu @gunsmith. Eventual sa cititi pe un forum in care esti acceptat cu pareri pro si contra referitor la un produs anume.
Cu respect.
Post Reply