In sfarsit presa constientizeaza importanta autoapararii

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
gunsmith

In sfarsit presa constientizeaza importanta autoapararii

Post by gunsmith »

Un reporter care s-a informat, a relatat situatia armelor neletale in modul cel mai corect

NU MAI SUNTEM PISTOLARI!
http://observator.a1.ro/social/Piata-a ... 28595.html
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Self Defense

Re: In sfarsit presa constientizeaza importanta autoapararii

Post by Self Defense »

Excelent reportaj. Asta ar trebui sa fie atitudinea fiecarui reprezentant al magazinelor importante. Lumea trebuie sa fie educata asupra importantei armelor de autoaparare. Felicitari celor de la magazinul de arme. Continuati sa aduceti Forturile pt ca ele fac legea in autoaparare.
Fort 12RM cal. .45 Rubber
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Self Defense wrote:Excelent reportaj. Asta ar trebui sa fie atitudinea fiecarui reprezentant al magazinelor importante. Lumea trebuie sa fie educata asupra importantei armelor de autoaparare. Felicitari celor de la magazinul de arme. Continuati sa aduceti Forturile pt ca ele fac legea in autoaparare.
Atentie la reclama si concurenta!
Fortul nu este adus de ARROW.
In rest, toate bune.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Self Defense

Post by Self Defense »

Dl. Nedumeritu, am vazut ca aveti un obicei de a va baga in discutii care nu va privesc. N-o sa intru in polemica cu Dvs. Vreau doar sa va atrag atentia ca exista pe acest forum un topic postat recent de dvs in al carui titlu apare numele unei arme. Sunt curios daca nu cumva acel topic nu intra la categoria reclama PE FATA.
Va salut
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Self Defense wrote:Dl. Nedumeritu, am vazut ca aveti un obicei de a va baga in discutii care nu va privesc. N-o sa intru in polemica cu Dvs. Vreau doar sa va atrag atentia ca exista pe acest forum un topic postat recent de dvs in al carui titlu apare numele unei arme. Sunt curios daca nu cumva acel topic nu intra la categoria reclama PE FATA.
Va salut
Domnule Self Defense, cu tot respectul, am adunat de pe acest forum, in doar cateva minute
o colectie interesanta de titluri care pot fi reclama mascata sau reclama pe fata.
Dar nu sunt, si asta peentru ca este vorba despre un forum pe care libertatea de exprimare era... libera.
Si sper sa ramana asa pana nu sarim calul.
Eu NU pot sa sar calul din motive obiective, NU la varsta mea, NU la gabaritul meu.
Iata reclamele, ca sa zic asa:
reclame-pe-fata.jpg
reclame-pe-fata.jpg (162.06 KiB) Viewed 11265 times
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tevez

Post by tevez »

Era bine sa nu apara certuri si la acest topic. :)
radu.b

Post by radu.b »

nedumeritu wrote:
Self Defense wrote:Dl. Nedumeritu, am vazut ca aveti un obicei de a va baga in discutii care nu va privesc. N-o sa intru in polemica cu Dvs. Vreau doar sa va atrag atentia ca exista pe acest forum un topic postat recent de dvs in al carui titlu apare numele unei arme. Sunt curios daca nu cumva acel topic nu intra la categoria reclama PE FATA.
Va salut
Domnule Self Defense, cu tot respectul, am adunat de pe acest forum, in doar cateva minute
o colectie interesanta de titluri care pot fi reclama mascata sau reclama pe fata.
Dar nu sunt, si asta peentru ca este vorba despre un forum pe care libertatea de exprimare era... libera.
Si sper sa ramana asa pana nu sarim calul.
Eu NU pot sa sar calul din motive obiective, NU la varsta mea, NU la gabaritul meu.
Iata reclamele, ca sa zic asa:
reclame-pe-fata.jpg
Buna ziua.
Am o observatie de facut. Cred ca nu ati inteles care a fost obiectia mea, care este suficient de pertinenta. Dumneavoastra ca si importator de armament si munitie de autoaparare ati deschis un topic prin care ati prezentat arma GP, programul dumneavoastra de import, parerile dumneavoastra (total pozitive - de inteles) despre acesta arma, comparativ cu altele (acestea total negative - de neanteles), harta orientativa catre magazinul dumneavoastra etc. si va plangeti ca pe acest forum nu aveti libertate de exprimare si toate acestea la noi pe forumul Arrow. Fara suparare este ceva care-mi scapa... .
Toate topicurile enumerate mai sus sunt create de catre useri care nu au un interes direct fata de acele produse, cel creat de mine denumit Streamer (si am un interes direct - dar sunt la mine acasa) daca-l mai cititi odata veti vedea ca este pur si simplu prezentata arma lasand loc comentariilor. Asa ca remarca dumneavoastra este total nefondata.
Cu respect.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Case closed, by my opinion!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Self Defense

Post by Self Defense »

Una peste alta, ma bucura faptul ca apar semne si din presa si politie ca cei care poseda arme in mod LEGAL sunt tratati ca niste cetateni obisnuiti si nu posibili infractori. Imi pare rau ca s-a deviat de la subiect. Dl. Nedumeritu, va inteleg iritarea, nu cred ca e un reportaj chiar pe gustul Dvs. O zi buna
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Self Defense wrote:Una peste alta, ma bucura faptul ca apar semne si din presa si politie ca cei care poseda arme in mod LEGAL sunt tratati ca niste cetateni obisnuiti si nu posibili infractori. Imi pare rau ca s-a deviat de la subiect. Dl. Nedumeritu, va inteleg iritarea, nu cred ca e un reportaj chiar pe gustul Dvs. O zi buna
Reportajul in sine nu ma deranjeaza de loc.
Cine are bani si disperare suficienta isi cumpara reclama platita la negru sau la alb pe ce post "vrea muschii" lui.
Oricum ma bucur sa vad deshiderea jurnalistilor si profesionalismul aratat.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
gunsmith

Post by gunsmith »

nedumeritu wrote:
Self Defense wrote:Una peste alta, ma bucura faptul ca apar semne si din presa si politie ca cei care poseda arme in mod LEGAL sunt tratati ca niste cetateni obisnuiti si nu posibili infractori. Imi pare rau ca s-a deviat de la subiect. Dl. Nedumeritu, va inteleg iritarea, nu cred ca e un reportaj chiar pe gustul Dvs. O zi buna
Reportajul in sine nu ma deranjeaza de loc.
Cine are bani si disperare suficienta isi cumpara reclama platita la negru sau la alb pe ce post "vrea muschii" lui.
Oricum ma bucur sa vad deshiderea jurnalistilor si profesionalismul aratat.
Cand ai bani nu ai disperare,cand ai disperare suficienta nu ai bani ,cum ai da-o nu iese.
Important este ca am cazut de acord ca reportajul nu deranjeza si este un lucru bun pentru comunitate.
Respect
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
MMM

Post by MMM »

Felicitari Antena 1 pentru abordarea subiectului.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Well, we'll talk about...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tunari.ro

Post by tunari.ro »

Multumim si noi redactorului A1 ca a acceptat cateva recomandari...... si reporterului care a realizat direct-ul din poligon.
CTS Tunari & Tactical Life
Post Reply