Ieri 12.11.2010 am fost la Buc. si mi-am achzitionat un Fort 12R si doar Luni(15.11.2010) voi ajunge sa-l declar la politie(deh e weekend). Intrebarea mea este daca am dreptul/voie sa trag cu el (plec maine pana la sat si tare l-as mai incerca ) inainte de a merge la plolitie??????
Celui care ma va putea ajuta cu aceasta intrebare ii voi fi recunoscator pana la adanci baraneti .
Multumesc.
P.S.: scuzele de rigoare pentru calitatea fotografiei, e facuta la viteza cu telefonul .
Arma oricum nu ai voie sa o folosesti decat in poligon sau in situatii de autoaparare , chiar daca ar fi trecuta in permis tot nu ai putea sa tragi legal cu ea decat in poligon . Unde intelegi tu sa te distrezi cu ea e alta poveste ...
Să-l stăpâneşti sănătos! Dacă veneai azi la poligon îi făceai "rodajul". Dacă ai muniţie poţi trage dar...în linişte.
Şi după înscrierea în permis legal este doar la poligon sau în caz de Doamne-fereşte. Un pistol excelent.
Multumesc tuturor pt urari si pt sfaturi.
M-am abtinut, cu greu, sa-i fac proba. Maine ma ducla politie sa-l inregistrez si dupa aia o-m videa .
Apropos, stiti vreun pligon in Timisoara?