POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT
Pentru a pune bazele unui nou tip de relatie intre importator si client ne-am propus sa punem bazele unui Club Privat.
Prima sa forma de manifestare va fi in formatul virtual.
Cum functioneaza?
Nimic mai simplu.
Fiecare membru al acestui forum va fi asimilat ca membru al Clubului Privat GPI.
Fiecarui membru nou pe acest forum ii alocam un set de privilegii.
Astfel, fiecare membru nou validat pe acest forum va primi:
- 10% discount la pretul de cumparare a primei arme GP de orice tip din magazinul nostru
- 15% discount la pretul de cumparare a munitiei utilizate pentru arma GP cumparata sau detinuta deja
- customizari ale armei la comanda executate de producatorul Grand Power Ltd. Slovacia
- acces la baza de date cu informatii referitoare la testarile si probele executate in poligoanele de la Zvolen, Chisinau si Mogosoaia
- acces cu taxe reduse cu 50% la sedintele de poligon organizate de Clubul Privat GPI.
NOTA
- cantitatile de munitie nu trebuie sa depaseasca limitele inscrise in lege
- armele de autoaparare sau cele pe glont pot fi cumparate in conditiile legii
In masura in care firma ARROW, ca viitor partener al nostru, speram noi, va aceasta initiativa drept una utila, cu siguranta ca
incet incet abordarea relatiei client - importator se va schimba dramatic. Si culmea, se va schimba spre folosul ambelor parti implicate.
Incercati un link AICI
Prima sa forma de manifestare va fi in formatul virtual.
Cum functioneaza?
Nimic mai simplu.
Fiecare membru al acestui forum va fi asimilat ca membru al Clubului Privat GPI.
Fiecarui membru nou pe acest forum ii alocam un set de privilegii.
Astfel, fiecare membru nou validat pe acest forum va primi:
- 10% discount la pretul de cumparare a primei arme GP de orice tip din magazinul nostru
- 15% discount la pretul de cumparare a munitiei utilizate pentru arma GP cumparata sau detinuta deja
- customizari ale armei la comanda executate de producatorul Grand Power Ltd. Slovacia
- acces la baza de date cu informatii referitoare la testarile si probele executate in poligoanele de la Zvolen, Chisinau si Mogosoaia
- acces cu taxe reduse cu 50% la sedintele de poligon organizate de Clubul Privat GPI.
NOTA
- cantitatile de munitie nu trebuie sa depaseasca limitele inscrise in lege
- armele de autoaparare sau cele pe glont pot fi cumparate in conditiile legii
In masura in care firma ARROW, ca viitor partener al nostru, speram noi, va aceasta initiativa drept una utila, cu siguranta ca
incet incet abordarea relatiei client - importator se va schimba dramatic. Si culmea, se va schimba spre folosul ambelor parti implicate.
Incercati un link AICI
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Re: POLITICA ORIENTATA SPRE CLIENT
Imi pare rau sa o spun dar din nou am descoperit ca Nedumeritul si-a gasit o noua bomba cu care sa isi bata joc de noi, posesorii de arme non letale. Am incercat sa ma loghez pe asa zisul forum al dansului si surpriza nu mi s-a creat profilul si am primit urmatorul mesaj:
Cam asta esti tu! Mai bine ai incerca sa prostesti alt forum
Si inca o mica adnotatie... voi contacta firma reala din Cluj sa vb cu ei s avad daca stiu cu cine au de aface, ar fi pacat peste o luna sa vedem un user GP ca se plange ca i-ai luat banii si ai fugit in Moldova... nu de alta dar avem o istorie destul de lunga si lupul tot lup este...
Deci Nedumeritule nu mai manca... despre marele GP ca vad ca e o mare pleasca... de ce nu afirmi in anuntul tau ca au loc acolo decat aia pe care i vrei tu? Ne dai cu discounturi dar nici pe forum sa aflam mai multe nu ne lasi.Buna ziua,
Ma vad nevoit sa repet.
Acest Forum in care doresti sa te inscrii are regulile unui Club Privat.
NU primim membri fara sa:
- fie recomandati
- fara sa prezinte identitatea reala
- fara sa prezinte copie dupa permisul de arma sau autorizatia de cumparare
Platforme de socializare cu profiluri create artificial, fake-uri, sunt destule.
Cam asta esti tu! Mai bine ai incerca sa prostesti alt forum
Si inca o mica adnotatie... voi contacta firma reala din Cluj sa vb cu ei s avad daca stiu cu cine au de aface, ar fi pacat peste o luna sa vedem un user GP ca se plange ca i-ai luat banii si ai fugit in Moldova... nu de alta dar avem o istorie destul de lunga si lupul tot lup este...
-
nedumeritu
Deci Nedumeritule nu mai manca... despre marele GP ca vad ca e o mare pleasca... de ce nu afirmi in anuntul tau ca au loc acolo decat aia pe care i vrei tu? Ne dai cu discounturi dar nici pe forum sa aflam mai multe nu ne lasi.cataok wrote:Buna ziua,
Ma vad nevoit sa repet.
Acest Forum in care doresti sa te inscrii are regulile unui Club Privat.
NU primim membri fara sa:
- fie recomandati
- fara sa prezinte identitatea reala
- fara sa prezinte copie dupa permisul de arma sau autorizatia de cumparare
Platforme de socializare cu profiluri create artificial, fake-uri, sunt destule.
[/quote]
Si ia spune dumneata, MARE CUNOSCATOR in ale legii si armelor, cam cum ai dori sa primesti discount-uri la arme si munitii
daca fraierul ce aduce armele si le comercializeaza nu iti stie decat un nick-name, si ala de second-hand probabil?
Cu sau fara tine, noi vom aduce si vom vinde T910, probabil cel mai puternic, precis si stabil pistol cu bila de cauciuc pentru o buna bucata
de timp. Cu vremea, daca va fi nevoie vom imbunatati proiectul si vom produce si vinde la preturi imbatabile.
Iar un Club Privat, ca si orice societate comerciala privata poate oricand afisa, in temeiul legii ceva de genul;
"ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii dupa propriile principii".
Cand iti faci tu magazin, alegi tu ce vrei, deocamdata pastrezi statutul de end-user si cumperi de la cine iti vinde.
De aflat mai multe veti afla de pe forumul cu pricina dar in momentul in care vom popula cu informatie site-ul.
Orice vizitator va avea acces la informatiile generale fara probleme, doar ca nu va putea posta acolo.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Daca sa te inregistrezi pe un forum e nevoie de o copie dupa buletin sau copie dupa permisul de arma atunci nu te astepta sa fie multi interesati sa vada ce vinzi. Nu era vorba de mers sa-mi faci un discount, nu era vroba decat sa intru pe forum, sa vad un site sa aflu niste detalii despre produse, daca sunt necesare pile sa ma inscriu pe acest forum EXCLUSIVIST, nu mai posta ca vai ai o politica indreptata catre client. Ori pntru ca te-au dat afara din Romsdc acum te-ai gandit sa te apuci de alt club? unul un de sa fi singurul membru?
Iar ca puterea armei... hai sa nu trombonim, nimic nu e mai puternic ca un Fort 12, poate daca tragi cu vreo carabina
Poti afirma ce vrei, pe orice cronogram cu orice munitie vei vedea diferenta
Deci felicitari pentru datul in stamba a n-a oara... si pentru clubul EXCLUSIVIST

Iar ca puterea armei... hai sa nu trombonim, nimic nu e mai puternic ca un Fort 12, poate daca tragi cu vreo carabina
Deci felicitari pentru datul in stamba a n-a oara... si pentru clubul EXCLUSIVIST
-
nedumeritu
Pricepi cam greu dar eu nu obosesc sa incerc sa te lamuresc.cataok wrote:Daca sa te inregistrezi pe un forum e nevoie de o copie dupa buletin sau copie dupa permisul de arma atunci nu te astepta sa fie multi interesati sa vada ce vinzi. Nu era vorba de mers sa-mi faci un discount, nu era vroba decat sa intru pe forum, sa vad un site sa aflu niste detalii despre produse, daca sunt necesare pile sa ma inscriu pe acest forum EXCLUSIVIST, nu mai posta ca vai ai o politica indreptata catre client. Ori pntru ca te-au dat afara din Romsdc acum te-ai gandit sa te apuci de alt club? unul un de sa fi singurul membru?
Iar ca puterea armei... hai sa nu trombonim, nimic nu e mai puternic ca un Fort 12, poate daca tragi cu vreo carabinaPoti afirma ce vrei, pe orice cronogram cu orice munitie vei vedea diferenta
![]()
Deci felicitari pentru datul in stamba a n-a oara... si pentru clubul EXCLUSIVIST![]()
![]()
Clubul este una, magazinul este alta.
Forumul este al Clubului dar isi trimite membrii pentru discount-uri, unde crezi?, ai ghicit, la magazin.
Si, culmea, la magazin au nerusinarea sa iti ceara actele.
Cei ce nu doresc discount-uri nu au decat sa scrie cat vor pe forumul de aici si, daca se pricep, sa vorbeasca
despre arme in cunostinta de cauza. Platiti sau neplatiti, manati sau nu de vreo umoare sau alta.
Cat despre intrarea pe forumul Clubului, la fel, cum ai ghicit, este libera, poti sa citesti ce vei gasi acolo cat vrei,
fara membership, fara inregistrare, fara vreo restrictie. Iar scrisul ramane liber si el, pe forumurile ce practica astfel de politici.
Cat despre romsdc, nu au avut cum sa ma dea afara pentru ca eu am fost doar membru fondator, nu mai sunt membru dar fondator tot am ramas,
deh, se poate intampla orice ciudatenie, chiar poti sa mori in timpul vietii, nu?
PS
Cand am adus eu primul Fort 17 in tara tu, cu tot onorul, numarai ghinturile la vreo macaroana din zamak.
Fort-ul este excelent, dar ca orice pe lumea asta are limitarile lui. Totul este perfectibil. Exact asta am facut cu T910.
Am perfectionat ce s-a putut perfectiona ramanand in limitele legii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Ehhh... legat de romsdc... tot cu sutul in dos s-a numit plecarea din club... asa ca.... sa fim seriosi...
Cand am vrut sa ma inregistrez pe site mi-ai cerut copie de pe buletin, asa ca sa nu o dam in barci, domnule consilier militar pentru firma GP... consilier in ce? furturi, inselatorii ? Ei stiu de problemele penale in curs de desfasurare? Pentru ce erau? Inselatorie parca, corect?

Cand am vrut sa ma inregistrez pe site mi-ai cerut copie de pe buletin, asa ca sa nu o dam in barci, domnule consilier militar pentru firma GP... consilier in ce? furturi, inselatorii ? Ei stiu de problemele penale in curs de desfasurare? Pentru ce erau? Inselatorie parca, corect?
-
nedumeritu
And here we are!cataok wrote:Ehhh... legat de romsdc... tot cu sutul in dos s-a numit plecarea din club... asa ca.... sa fim seriosi...![]()
Nu te roade problema armelor sau armureriei, nu problema autoapararii sau a armelor cu rubber.
Oricine poate avea dosar penal in secunda 2 dupa ce cineva depune o plangere.
E la liber si e legal.
De acolo pana la prezumptia de vinovatie indubitabila este cale lunga pentru orice minte normala si echilibrata.
Dar daca atacul la persoana crezi ca poate discredita un produs de exceptie doar pentru a binemerita de la concurenta,
asta este, folosesti orice mijloc, oricat de josnic ar fi el.
Cat despre furturi, vorbeste cu cei ce pleaca cu buzunarele pline de la sedintele de poligon. Asta desigur, dupa ce venisera
de acasa cu jumatate de incarcator, ca sa nu atarne zamaku' prea greu in teshkerea.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Mie mi se pare cam exagerat ca o persoana cu atatea bube pe cap sa-mi ceara mie sa-i dau o copie dupa buletin ca sa ma inscriu pe un forum.
Si atunci ce incredere sa am eu ca un posibil cumparator cand stiu cu cine am de aface?
Cei mai vechi de pe aici stiu problemele si stiu ca nu sunt de ieri de azi, asa ca sa nu ridiculizam situatia,
dosarele alea de pe capul tau sunt cu temei nu ca ai avut niste colegi de club care nu le placea mutra ta, asa ca .... nu stiu cine e cel caruia e teama sa-si divulge identitatea.
Imi pare rau dar nu am nici o siguranta sa iti dau tie, un individ mai mult decat obscur o copie de pe buletin.
Asta era toata problema, poate fi pistolul tai si un mic Uzzi... pentru ca tu vi sa-l prezinti devine mai problematic ca un zamak.
Si atunci ce incredere sa am eu ca un posibil cumparator cand stiu cu cine am de aface?
Cei mai vechi de pe aici stiu problemele si stiu ca nu sunt de ieri de azi, asa ca sa nu ridiculizam situatia,
dosarele alea de pe capul tau sunt cu temei nu ca ai avut niste colegi de club care nu le placea mutra ta, asa ca .... nu stiu cine e cel caruia e teama sa-si divulge identitatea.
Imi pare rau dar nu am nici o siguranta sa iti dau tie, un individ mai mult decat obscur o copie de pe buletin.
Asta era toata problema, poate fi pistolul tai si un mic Uzzi... pentru ca tu vi sa-l prezinti devine mai problematic ca un zamak.
-
nedumeritu
Ca sa te citez, cei mai vechi pe aici stiu cine esti si cum abordezi tu problemele,
care este substanta postarilor tale si cat valoreaza cunostintele tale in domeniul tratat pe forumurile de specialitate.
Atat aici cat si pe alte forumuri excelezi prin spiritul de atac la persoana ocolind cu mare grija orice problema
de substanta in domeniul armelor neletale sau oricare or fi fiind ele...
Obisnuitii forumurilor cunosc genul acesta de postac cu "state de plata".
Prea multe nu mai am de ce sa iti spun.
care este substanta postarilor tale si cat valoreaza cunostintele tale in domeniul tratat pe forumurile de specialitate.
Atat aici cat si pe alte forumuri excelezi prin spiritul de atac la persoana ocolind cu mare grija orice problema
de substanta in domeniul armelor neletale sau oricare or fi fiind ele...
Obisnuitii forumurilor cunosc genul acesta de postac cu "state de plata".
Prea multe nu mai am de ce sa iti spun.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Deci... te-ai descris perfect, daca atat poti stimabilule nedumerit, atat faci
cine vrea sa cumpere de la tine o face pe propria barba... eu nu as cumpara de la tine
nici macar o guma de sters mai ales dupa noua ta afacere si stilul abordat... cam atat
Oricum in lipsa mea de cunostiinte de arme... nu cred ca vreodata GP-ul tau sau orice alt pistol existent pe bile de cauciuc
va putea macar sa atinga ca performanta un Fort si mai ales pe Fort 12... asa ca succese
cine vrea sa cumpere de la tine o face pe propria barba... eu nu as cumpara de la tine
nici macar o guma de sters mai ales dupa noua ta afacere si stilul abordat... cam atat
Oricum in lipsa mea de cunostiinte de arme... nu cred ca vreodata GP-ul tau sau orice alt pistol existent pe bile de cauciuc
va putea macar sa atinga ca performanta un Fort si mai ales pe Fort 12... asa ca succese
-
cristianbuta
[q
Poti afirma ce vrei, pe orice cronogram cu orice munitie vei vedea diferenta
BRAVO CATA!!!!!!!!!!!!!!
dar la faza cu fort 12 ,eu zic ca fort 14 r e cel mai bun din gama fort!!!!!
BRAVO CATA!!!!!!!!!!!!!!
dar la faza cu fort 12 ,eu zic ca fort 14 r e cel mai bun din gama fort!!!!!
Dacă firma/clubul este operator de date cu caracter personal autorizat de ANSPDCP este OK să ceară copie act
de identitate şi alte date personale, altfel nu.
-
nedumeritu
Probabil ca tu cand ti-ai cumparat arma sau munitiile ai cerut autorizarea ANSPDCP pentru a a da celor de la magazin datele tale personale.tevez wrote:Dacă firma/clubul este operator de date cu caracter personal autorizat de ANSPDCP este OK să ceară copie act
Daca nu, inseamna ca ori tu ori ei ori ambele parti ati trecut ushurel pe langa lege.
Daca nu ai cumparat niciodata asa ceva, atunci este "omor scuzabil" faptul ca te bagi in seama pe teme pe care nu le stapanesti inca.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
nU STIAM ca inregistrandu-ma pe siteul GP e acelasi lucru
cu a cumpara o arma.... stimabilule cred ca ai inceput sa sari calu
eu doar am vrut sa ma inregistrez, nimic altceva... dar cum am zis...
dupa ce primesti un sut in dos incerci sa nu mai patesti a doua ora acelasi lucru...
banuiesc ca asa verifici pe cei care se inregistreaza pe site, i cauti pe la politie, armata, partide
pe urma cine stie ce mai faci... cam nasoala politica asta indreptata spre client...

cu a cumpara o arma.... stimabilule cred ca ai inceput sa sari calu
eu doar am vrut sa ma inregistrez, nimic altceva... dar cum am zis...
dupa ce primesti un sut in dos incerci sa nu mai patesti a doua ora acelasi lucru...
banuiesc ca asa verifici pe cei care se inregistreaza pe site, i cauti pe la politie, armata, partide
pe urma cine stie ce mai faci... cam nasoala politica asta indreptata spre client...
Ce treabă are achiziţionarea de arme cu înscrierea pe un site? La magazinul de arme se prezintă act
de identitate şi autorizaţie de cumpărare. Operatorii de date cu caracter personal trebuie să respecte
legislaţia în vigoare, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
fiind autoritatea în domeniu.
de identitate şi autorizaţie de cumpărare. Operatorii de date cu caracter personal trebuie să respecte
legislaţia în vigoare, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
fiind autoritatea în domeniu.