Pistol autoaparare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Pistol autoaparare
Salutare la toata lumea !
Sunt nou in aceasta comunitate si intentionez sa-mi achizitionez o arma (pistol) de autoaparare cu bile de cauciuc.
Ma intereseaza cateva raspunsuri pertinente din partea voastra ca sa pot sa fac o alegere cat mai buna.
In primul rand vreau sa precizez ca arma doresc s-o folosesc pentru trageri in poligon si n-as vrea sa crape dupa doua vizite in poligon.
Astfel, intrebarile mele pentru voi sunt urmatoarele:
- ce arma puteti sa-mi recomandati ? (ma intereseaza o arma pe care sa pot s-o cumpar de pe meleagurile noastre, adica Arrow, MLDGuns, Top-Gun, etc.)
- exista pe meleagurile noastre si arme cu teava lisa (fara piedici, ingustari si alte sicane in calea bilei de cauciuc) ?
- ce calibru puteti sa-mi recomandati, 9mm sau 10 x 22T ?
- exista diferente semnificative intre cele doua calibre ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Toate cele bune !
Mihai.
Sunt nou in aceasta comunitate si intentionez sa-mi achizitionez o arma (pistol) de autoaparare cu bile de cauciuc.
Ma intereseaza cateva raspunsuri pertinente din partea voastra ca sa pot sa fac o alegere cat mai buna.
In primul rand vreau sa precizez ca arma doresc s-o folosesc pentru trageri in poligon si n-as vrea sa crape dupa doua vizite in poligon.
Astfel, intrebarile mele pentru voi sunt urmatoarele:
- ce arma puteti sa-mi recomandati ? (ma intereseaza o arma pe care sa pot s-o cumpar de pe meleagurile noastre, adica Arrow, MLDGuns, Top-Gun, etc.)
- exista pe meleagurile noastre si arme cu teava lisa (fara piedici, ingustari si alte sicane in calea bilei de cauciuc) ?
- ce calibru puteti sa-mi recomandati, 9mm sau 10 x 22T ?
- exista diferente semnificative intre cele doua calibre ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Toate cele bune !
Mihai.
Re: Pistol autoaparare
EU cred că poligonul din 25 sept. dacă vei putea merge ţi-ar răspunde la multe întrebări!
A altceva când tragi şi vezi cum ţi se potriveşte arma în mână, cum se asortează...
Sigur vei găsi 2-3 posesori de fort care-ţi vor da să tragi cu arma lor.
A altceva când tragi şi vezi cum ţi se potriveşte arma în mână, cum se asortează...
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... 89d05bba27tevez wrote:EU cred că poligonul din 25 sept. dacă vei putea merge ţi-ar răspunde la multe întrebări!
A altceva când tragi şi vezi cum ţi se potriveşte arma în mână, cum se asortează...![]()
Va multumesc frumos pentru invitatie.
Doresc sa vin, cu mare placere.
Puteti sa-mi dati, va rog, mai multe detalii ? Care este taxa de poligon ? Pot sa vin si ca spectator. Deocamdata nu am pistol. Am permis de port arma si am si o carabina cu aer comprimat (Hatsan 155 Torpedo cal. 5,5 mm). Pot sa vin cu aceasta arma ?
Unde este localizat poligonul ?
Daca este nevoie, ma ofer voluntar pentru transportul cu masina. Pot sa iau 4 persoane.
Pot sa vin cu un aparat foto DSLR Nikon pentru poze foarte bune.
Puteti sa-mi dati, va rog, mai multe detalii ? Care este taxa de poligon ? Pot sa vin si ca spectator. Deocamdata nu am pistol. Am permis de port arma si am si o carabina cu aer comprimat (Hatsan 155 Torpedo cal. 5,5 mm). Pot sa vin cu aceasta arma ?
Daca este nevoie, ma ofer voluntar pentru transportul cu masina. Pot sa iau 4 persoane.
detalii aicimihaimcg wrote:Va multumesc frumos pentru invitatie.
http://www.romsdc.ro/forum/viewtopic.ph ... 89d05bba27
ai si pm
Va multumesc mult pentru invitatie, dar nu cred ca o sa pot sa vin la intalnirea din acest week-end din poligon.
In schimb sunt hotarat sa-mi cumpar pistol.
Ce-mi recomandati intre Fort 17 R si Fort 18 R ? Sunt diferente notabile intre cele doua arme (nu ma refer doar la lungimea tevii) ? Ma intereseaza precizia, durabilitatea, etc..
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Toate cele bune!
Ce-mi recomandati intre Fort 17 R si Fort 18 R ? Sunt diferente notabile intre cele doua arme (nu ma refer doar la lungimea tevii) ? Ma intereseaza precizia, durabilitatea, etc..
Toate cele bune!
Fort 18 este practic un 17 cu ţeava mai lungă. Este ceva mai puternic dar şi mai greu de purtat.mihaimcg wrote:Va multumesc mult pentru invitatie, dar nu cred ca o sa pot sa vin la intalnirea din acest week-end din poligon.
Toate cele bune!
La precizie...este precis chiar foarte precis pentru un pistol cu bilă de cauciuc dar nici 17 nu e
deloc slab. Aşa că...alegerea e foarte grea, acum depinde de fiecare, oricum ambele sunt faine.
Este un Fort 18 de vânzare aici la rubrica de anunţuri. La poligon sâmbătă se vor prezenta şi
posesori de 17 şi de 18, vorbeşte cu 'mnealor să-ţi povestească după ce şi cum şi apoi vezi şi
cum ţi se potriveşte arma (pentru cei mai masivi nu e mare diferenţă dar pentru cei mai mici
contează la portul de zi cu zi).
Spor la cumpărături şi să fi mulţumit de el, oricare ar fi.
@tevez: multumesc pentru raspuns.
Vreau un pistol nou.
Nu vreau sa-l port zi de zi. Vreau sa-l folosesc in week-end-uri in poligon, asa ca nu prea conteaza daca este mare sau mic.
Vreau un pistol nou.
Nu vreau sa-l port zi de zi. Vreau sa-l folosesc in week-end-uri in poligon, asa ca nu prea conteaza daca este mare sau mic.
Dacă nu e musai să fie 9 mm e de luat în cosiderare şiG. Powerdar în magazin nu e deocamdată
decât cel de 10x22. Muniţia a ajuns peste tot la cam 3.5 lei bucata indiferent de care este iar în
legătură cu dispariţia şi reapariţia pe piaţă a muniţiilor nimeni nu cred că poate face predicţii.
Să vedem ce vor spune alţi useri după poligon eventual. Ţinând cont de condiţii cred că Fort 18
va fi "câştigător". Fort 14 e mai greu şi mai "urât", oţel mult şi cu ţeavă lungă, eu p'ăla l-aş
lua de poligon...
decât cel de 10x22. Muniţia a ajuns peste tot la cam 3.5 lei bucata indiferent de care este iar în
legătură cu dispariţia şi reapariţia pe piaţă a muniţiilor nimeni nu cred că poate face predicţii.
Să vedem ce vor spune alţi useri după poligon eventual. Ţinând cont de condiţii cred că Fort 18
va fi "câştigător". Fort 14 e mai greu şi mai "urât", oţel mult şi cu ţeavă lungă, eu p'ăla l-aş
lua de poligon...
poligonul a "grait": FORT!tevez wrote:Dacă nu e musai să fie 9 mm e de luat în cosiderare şiG. Powerdar în magazin nu e deocamdată
lua de poligon...
Şi am înţeles că a grăit (şi) Fort 10 ceea ce mă bucură, eu fiind din ce în ce mai hotărât asupra acestui modelhaiosu wrote: poligonul a "grait": FORT!
după ce mă renunţasem la a-mi mai lua vreo armă cu bilă de cauciuc. Felicitări pentru poligon, încă mă mai
tăvălesc în chinuri de supărare că n-am mers.
stai linistit. vor mai urma 
vezi pe www.romsdc.ro/forumcris091 wrote:cand si unde?
acolo se stabilesc si intalnirile intre forumisti, si de regula tot la intalnirile forumistilor se fac si "listele" cu cine merge.
mai exista si un "impediment"...la actiunile romsdc, in speta (sau, mai ales) la poligon, vor cam merge membrii asociatiei.
pai si ne facem membrii ,unde este problem?