salutare colegi

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
d-rive

salutare colegi

Post by d-rive »

Salutare, numele meu e Cristi.
Sunt nou venit in lumea asta, cu acte in regula si pistol cu "guma" CZ 83. Nou nout si fara munitie, prietenii stiu de ce :mrgreen:

Va citesc inca de anul trecut si suntenti o gashca faina, asa, cu tot cu atacurile de la unul la altul, cu contraziceri, etc. Important e ca impartasim CORECT o pasiune comuna si nu ne-am cumparat "chistoale" sa ne "impuscam" precum cocalarii pe strada si le folosim corect pentru tir si joaca si de ce nu, pentru auto aparare.

In afara de motivatia cu pasiunea, am luat un pistol sa fie in casa ca locuim la marginea orasului intr-o zona rezidentiala si au mai fost cazuri cand au intrat peste oamenii nevinovati in casa. In fine, asta e o discutie lunga.

Ideea e ca doream sa va salut pe toti si sper sa ma primiti fara idei preconcepute :lol: Nici nu o sa ma bag in seama ca sunt incepator in asa ceva, chiar daca in armata am tras in plictiseala cu un TT.
Babanu

Re: salutare colegi

Post by Babanu »

Hai salut si bine ai venit printre noi :D

"sper sa ma primiti fara idei preconcepute"
daca nu o sa fi confundat cu Nedu nu o sa ai probleme, mai nou e un fel de vanatoare de nedumeriti undercover pe forum :lol:
Din ce oras esti? Temporar poti cumpara munitie de 9mm si din alte parti pana apare Snail-ul la ARW pe care il asteptam cu totii :cry:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
d-rive

Post by d-rive »

Multumesc de urare Babanu.
Sunt din Galati, nu am completat la locatie din cauza ca... ca :lol:

Eu sunt pasionat auto si daca dati un google dupa nick-ul meu care e acelasi pe toate forumurile va dati seama ca nu fac parte din categoria Nedu :mrgreen:

Chiar sunt un om ok, cuminte si la locul meu si imi vad de treaba.
Cum spuneam, va citesc de anul trecut dar nu mi-am facut cont tocmai pentru ca sunt mai mult decat incepator si nu-mi place sa ma bag in seama aiurea.

Nu am nici interese de comerciant sau alte alea ca altii de pe aici, se stiu ei bine. Eu unul sunt doar pasionat si cam atat. Mai cunosc ceva colegi din zona, baieti cuminti si la locul lor.

Daca ai un pont de munitie pana cand aduce ARW, pe PM astept cu placere. Parca mi-ar placea sa-l incalzesc putin pe asta micu ce tocmai l-am cumparat.
O sa fac si topic cu rezultatele obtinute de mine, sa le impartasesc cu voi, sa aflam cat mai multe informatii.
CZ83 Rubber
Babanu

Post by Babanu »

ok, te-am verificat pe Bmwclub, esti de-al meu :twisted:
intrebam unde stai ca poate veneai si tu la poligon pe 24 si bufneai din CZ in voie (+legal :wink: ) :lol:
sunt 250Km pana in Bucuresti dar cu ocazia asta vedeam si eu live F10-le ala care momentan ma enerveaza dar poate imi schimb parerea la fata locului :mrgreen:
iti trimit acum un pm :wink:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

Salutari d-rive si "Bine ai venit!"

Felicitari pentru achizitie, e o arma foarte bine cotata pe forumurile pasionatilor de arme din Russia din pacate insa insuficient testata de "ai nostri".

Atentie la faptul ca singura munitie in cal 9mm Rubber existenta oficial acum pe piata este cea de la FORT si care din ce am vazut personal e insuficienta ca putere pentru Grand Power T910 si banuiesc ca si CZ 83. La T910 nu reincarca, trebuie facuta armarea manuala dupa fiecare foc. Comerciantul respectiv a promis ca va aduce o munitie tot de la FORT dar mai puternica cat de curand. Sa speram ca pana atunci apare si de la SNAIL prin rafturi si in felul acesta Arrow sa "spele rusinea" si sa repare gafa comerciala de a vinde arme la care nu pot furniza si munitia aferenta.

Daca vei reusi sa vii saptamana viitoare la intalnirea la poligon pe care o pregatesc cei de la ROMSDC sunt convins ca se va gasi pe la baieti munitie sa tragi cu CZ-ul mai ales ca daca nu ma insel e singurul CZ "pe bile de cauciuc" care ar fi prezent. Detalii despre intalnire gasesti pe forumul ROMSDC.
d-rive

Post by d-rive »

S&S, multumesc de invitatie. Analizez si in functie de timpul liber decid daca vin :)

Mda, asta e, sunt si eu suparat ca nu au si munitie. Mi se pare ciudat tare de tot si zic doar ca e pacat ca nu pot oferi servicii complete. Probabil ca pe viitor vor spala "rusinea".
CZ83 Rubber
gunsmith

Post by gunsmith »

pentru baieti cuminti cred ca gasim cateva cartuse snail :D
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

gunsmith wrote:pentru baieti cuminti cred ca gasim cateva cartuse snail :D
Cumva acei baieti cuminti ar trebui sa caute pe acolo pe unde au cumparat pistoale de curand? :)
tevez

Post by tevez »

Safe&Sound wrote: Cumva acei baieti cuminti ar trebui sa caute pe acolo pe unde au cumparat pistoale de curand? :)
Păi nu? În ultima vreme s-au găsit destule rarităţi acolo. :)
haiosu

Post by haiosu »

bine ai venit
d-rive

Post by d-rive »

Multumesc de urare @haiosu.

Astazi am intrat si eu in posesia permisului. Sa ma pun pe cautat munitie acum si sa pun "bibeloul" la treaba.
CZ83 Rubber
haiosu

Post by haiosu »

pune-l! ca doar de aia l-ai cumparat! 8)
(de principiul asta ma folosesc si eu, ca sa "ucid" cz-ul ) :mrgreen:
Post Reply