Iata cam care ar fi variantele de salvare la munitia de 9mm rubber.
Deci domnilor, se poate.
Sunt munitii suficient de bune cat sa depaseasca lejer PG-ul sau AE9.
Sa vedem cum se misca importatorii, mai ales ca este vorba de preturi mici si produse neaccizabile.
Va dati seama ca am tras cu toate si daca un T910 reincarca si merge si in regim "automat" inseamna ca au peste 50 Jouli cum se si spune in
prospectele lor.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
Ceea ce-mi aminteste ca acum un an ti-am trimis 3.700 RON ca sa-mi cumperi munitie.
Nici munitie nu mi-ai trimis si nici banii inapoi nu i-am vazut, cu exceptia a 1.000 RON, trimisi dupa indelungi insistente
Lasa scrisul pe forum si trimite-mi banii, te rog, ca sa nu o mai lungim aiurea cu prostiile
imircea wrote:Ceea ce-mi aminteste ca acum un an ti-am trimis 3.700 RON ca sa-mi cumperi munitie.
Nici munitie nu mi-ai trimis si nici banii inapoi nu i-am vazut, cu exceptia a 1.000 RON, trimisi dupa indelungi insistente
Lasa scrisul pe forum si trimite-mi banii, te rog, ca sa nu o mai lungim aiurea cu prostiile
Da, si eu as dori sa-mi fie returnata TOATA suma data doar pe vorbe, 0 (zero) fapte, domnule zaharia !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)