Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
Dragi prieteni dupa cum ati observat nu am mai postat aici de foarte mult timp dar acum am un motiv intemeiat spun eu .Plecand cu serviciul in Moldova am trecut inevitabil si pe la magazinele de arme din Chisinau unde am descoperit cu bucurie munitie de 9mm RUBBER de la LIBRA facuta in colaborare cu SNAIL pentru CZ .Tot acolo am descoperit ca au inceput sa aduca din Rusia niste pistoale pe bila la calibru 9mm de exceptie care au disparut imediat din rafturi chiar daca sunt la niste preturi destul de prohibite.M-am jucat un pic cu un CZ 83 RUBBER insa ideea de a avea o gaura in camera cartusului nu prea ma incanta dar in rest este o arma foarte buna.Am cumparat de acolo 100 cartuse de la LIBRA acestea fiind destul de scumpe (12,5 lei mold ~3,7 ron) incantat mai mult de caracterisicile date pe cutie : 0m - 800m/s - 128 J ; 5m - 500 m/s - 50 J ;7m - 350 m/s - 24,5 J .Aceste rezultate fiind obtinute cu CZ 83 RUBBER. Mai scrie pe cutie sa nu se foloseasca munitia la arme care au obstacole sau obturatii pe teava. Dragii mei ajuns acasa si incercand munitia pe ambele pistoale pe care le am rezultatele au fost :OOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Sunet de -ti tiuie urechile precizie super iar urma lasata la tinta in comparatie cu munitia AE cam de 3 ori mai adanca folosind aceeasi arma(FORT 17) aceeasi distanta(5m) si aceeasi tinta(bucata de lemn 5 cm grosime prin care mai avea un pic si trecea).Nu am indesat bila am folosit cartusele asa cum erau.Atata teava dar si camera cartusului au ramas curate fara urma de pulbere nearsa. La vama nu am platit absolut nimic valoare fiind sub 300 euro .Abia astept sa vad datele pe cronograf si sunt sigur ca vor fi superioare celor scrise pe cutie. Este prima munitie de care sunt multumit .Abia astept sa plec iar la Chisinau!!!
http://www.libraas.com
si selectati Česká verze
http://www.libraas.com
si selectati Česká verze
Last edited by andueu on Sun Nov 08, 2009 10:06 pm, edited 8 times in total.
FORT 14
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
Re: Munitie 9mm RUBBER de la SNAIL
... Asteptam stiri calde ! ...la noi despre respectiva munitie auzim doar legende,asa ca postul tau e mai mult decat binevenit..felicitari! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
da,kiar-spune.ne cum e bila,e poroasa ca la pg sau mai dura gen uag?! Si dk e mobila in camasa,o poti misca,sau e fixa?..alunga tu speculatiile si contradictiile celor care doar cred !!! Tu-STII !!! 
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Bila este tare si nu se misca in camasa cartusului.
,,Bila,, are forma cilindrica asemeni unui proiectil rotunjit la capete.
Urmeaza fotografii.
http://picasaweb.google.ro/andueu/Snail?feat=directlink
Scuze pentru imagini sunt facute cu telefonul mobil.
,,Bila,, are forma cilindrica asemeni unui proiectil rotunjit la capete.
Urmeaza fotografii.
http://picasaweb.google.ro/andueu/Snail?feat=directlink
Scuze pentru imagini sunt facute cu telefonul mobil.
FORT 14
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
CAND MERGEM, AMIGO ?andueu wrote:... Este prima munitie de care sunt multumit .Abia astept sa plec iar la Chisinau!!!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Cu tine EMANUEL ,FRATELE MEU DE SUFERINTA, muscati fiind de acelasi sarpe veninos cu nickname de fecior pierdut si sfiios dar in realitate o scursura..... prietene merg oricand.
FORT 14
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
HK 416 airsoft
COLT HI CAPA 5.1 airsoft
Siiii………va urma
-
Angel_Of_Light
Daca asteptati pana in primavara sincer poate merg si eu... poate dam si o tura prin poligon pe acolo
Inca nu am uitat Makarovu ala cu care am tras ultima data.... 
Care este lungimea tubului?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
9x 22 !!! 9x22 P.A rubber ...mult prea puternic pt zamakurile obisnuite...dar poate probeaza Usem.student si ne spune ce se.ntampla pe un rohm 
-
nedumeritu
Am probat eu pe un amarat de Ekol Viper 2.5" 4 bucati.sepuku wrote:9x 22 !!! 9x22 P.A rubber ...mult prea puternic pt zamakurile obisnuite...dar poate probeaza Usem.student si ne spune ce se.ntampla pe un rohm
In afara de faptul ca tija ejectoare centrala nu scoate camasile si trebuiesc scoase manual unele din ele
nu se intampla nimic. Zgomotul este uluitor [fiind si teava scurta]. Precizia este buna, mai buna decat cu
Teren 3 R rubber. By the way, si Teren 3 R rubber tot 12,5 MDL pe bucata...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
nedumeritu
De fapt au fost 6 sin ca alte 6, dar numai 4 am avut de la Snail, si nu s-a facut nimic bucati.sepuku wrote:4 bucati ?!? Ai incercat 4bucati,sau s.a facut in 4bucati ?! Heheh
Ii poti vedea grupajul de sectiunea review pe
http://www.rev.aquina.us
Si cu un drum acolo se poate vedea si prima parte a unui test IQ.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Eu am gasit un cronograf ( am cumparat unul din China pt. echipa de airsoft din care fac parte ) , daca as avea, as proba eu pe record cop 2-3 bucati . Cu teava lisa sunt curios ce valori ar masura cronograful . Oricum daca nu sambata viitoare , in saptamana urmatoare voi posta valorile rezultate la chrono pt uag verde si pg . Daca e dispus cineva sa-mi trimita 2-3 bucati pt teste (contracost desigur ) stau la dispozitie.
-
nedumeritu
Atentie mare, de regula pe cronografele de airsoft este trecut mare un avertisment de genul : nu folositi decat la airsoft!sassu wrote:Eu am gasit un cronograf ( am cumparat unul din China pt. echipa de airsoft din care fac parte ) , daca as avea, as proba eu pe record cop 2-3 bucati . Cu teava lisa sunt curios ce valori ar masura cronograful . Oricum daca nu sambata viitoare , in saptamana urmatoare voi posta valorile rezultate la chrono pt uag verde si pg . Daca e dispus cineva sa-mi trimita 2-3 bucati pt teste (contracost desigur ) stau la dispozitie.
Nu stiu la ce s-or fi referind, chestie de hardware, chestie de limitari de software, chestie de algoritm de calcul.
Habar nu am dar am vazut peste tot asa ceva.
Cat la diferentele de uag si pg, la asta testele sunt deja facute, le poti gasi pe undeva pe acest forum.
Pg s-a dovedit mult mai puternic dar si mult mai inconstant.
Cat priveste trimiterea munitiei prin posta, as avea oarece dubii, daca nu e vorba de un transport special.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Am vazut valorile rezultate in urma testelor , vreau sa vad daca exista diferente de viteza prin faptul ca RECORD-ul are teava lisa . Pe urmele lasate pe diferite materiale intre rg si record nu se observa diferente ( ochiometric ).