cartusele Texkrim 50 joule de cauciuc, se poate de folosit la RG 88 ?
va ros sa ma ajutati cu informatia necesara
Texkrim 50 joule
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
nedumeritu
Re: Texkrim 50 joule
Pot fi folosite cu mult succes.USEMstudent wrote:cartusele Texkrim 50 joule de cauciuc, se poate de folosit la RG 88 ?
va ros sa ma ajutati cu informatia necesara
Trebuie numai sa ai ceva echipament de protectie ca de pe la al doilea foc incep sa zboare schije de RG88
in jurul tau mai ceva ca in Afganistan.
Pai daca nu rezista el RG88 la un PG mai teapan de la Pobeda, din Croatia, ce sa mai vorbim de Texkrim ca aia
chiar nu se joaca, cand zic ca pun pulbere, chiar pun.
Acum, serios vorbind, poti incerca sa tragi cu asa ceva dar cred ca garantia nu iti este acoperita de vanzator
si pe buna dreptate. Inca nu exista zamak pe piata romaneasca care sa suporte 50J.
Poate la voi se importa alte zamakuri de la RG, cine stie?! Dar m-as mira.
Ce pistol vrei sa iti dea asa zisul neamt la preturi de livrare la poarta fabricii de cateva zeci de euro?
Sa fim seriosi!
Am avut RG88, mi s-a cocosat de la cateva incarcatoare de PG, recunosc trase in poligon, cam "intensiv".
Adica fara timp de racire a "ansamblului teava".
Ia dom'le ceva de pe Mitropolit Dimitri Gurii, de la Cartus, ceva rusesc si gata cu problemele.
Bagi in el ce vrei, tragi cat vrei si cum vrei.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Cel mai bun material din care poate fi confectionata o teava de armaUSEMstudent wrote:ce aia zamak?
Last edited by dcrist on Mon Sep 14, 2009 6:27 pm, edited 1 time in total.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
http://en.wikipedia.org/wiki/ZamakUSEMstudent wrote:ce aia zamak?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!