Nu pot "transforma" certificatul in permis port-arma ???

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
livyuc

Nu pot "transforma" certificatul in permis port-arma ???

Post by livyuc »

Din cauza unor probleme personale nu am ajuns cu documentele necesare pentru schimbarea certificatului de detinator arme neletale in permis-port arma in termenul stabilit de O.U. 26/2008.Cert este ca ieri m-am prezentat la serviciu arme cu documentele necesare in vederea eliberarii permisului si am avut surpriza sa constat ca am fost refuzat sa inaintez actele deoarece nu am ajuns in cele 6 luni specificate de ordonanta.Dar dupa ce am intrat pe pagina oficiala a Politiei romane undeva la final se specifica urmatoarele,redau continutul;" După expirarea termenului de 6 luni de la intrarea în vigoare a O.U.nr.26 pentru modificarea şi completarea Legii nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, persoanele care nu s au prezentat la structura de poliţie competentă in vederea preschimbării Certificatului de Deţinător raman numai cu dreptul de deţinere al armelor înscrise in respectivul document .In vederea redobândirii dreptului de port şi folosire al armelor neletale supuse autorizării titularii Certificatelor de Deţinător se vor prezenta structurile de poliţie competente cu o solicitare însoţită de documentele prevăzute la literele a) – h)".
Intrebarea mea este,de ce am fost refuzat sa predau actele?????
Multumesc pentru raspunsuri.
catauk

Re: Nu pot "transforma" certificatul in permis port-arma ???

Post by catauk »

Pai nu ai intrebat si tu ce poti sa faci in continuare

Eu personal am intrebat la politie la arme si munitii ce se intampla daca intarzii si polismenul mia spus ca nu este nici o problema numai ca in acest timp numai pot folosi arma atat

Eu zic sa te duci sau sa suni la 021/ 311.20.21 ( ceri la arme si munitii )arme si munitii si sa intrebi acolo ce si cum poti sa faci , poate ai dat in ziua aia de unul mai obosit si te-a refuzat
livyuc

Post by livyuc »

Am dat peste "una"mai obosita.Merg luni in audienta la comandant sa intreb daca pentru a obtine permisul trebuie sa-mi recumpar pistolul. :?
emy

Post by emy »

posibil :twisted:
doar e tara tuturor posibilitatilor-in materie de arme
"armele furate nu sunt periculoase ca nu au gloante".dar alea neletale inregistrate sunt ;) ...samd
e strigator la cer sa nu-ti poti face permisul de arma.
trebuie sa se rezolve - stai linistit.
asteptam vesti bune.
livyuc

Post by livyuc »

Vesti bune,azi am reusit sa inaintez actele in vederea eliberarii permisului port-arma neletala.Sfatul meu pentru cei in aceasi situatie sa mearga cat mai rapid in vederea clarificarii situatie ca altfel nu se stie,mai nimeriti pe cate "una" in cine stie ce perioada a lunii.
Post Reply