Buna ziua. As fi interesat sa achizitionez in viitor un pistol cu bila. Am cautat (poate nu suficient) un pistol Carpati de acest gen. Stie cineva ceva despre acest pistol: exista, de unde se poate cumpara, eventual un pret de achizitie.
Multumesc anticipat!
Pistol Carpati cu bila
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Pistol Carpati cu bila
grea intrebare
a fost prezentat la un expomil, de atunci... ceata si negura
a fost prezentat la un expomil, de atunci... ceata si negura
Si asa cred ca va ramine,amin! 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Stiam de acel topic, dar nu spune nimic clar...si m-am gandit ca poate s-au mai schimbat un pic lucrurile, s-a mai aflat cate ceva.
Daca va aparea pe piata acest pistol va fi ceva agitatie pe forumurile de specialitate, sunt multi care abia
asteapta sa-l cumpere, sa-l demonteze, sa-l testeze, sa faca masuratori...
Cred ca ar avea succes la vanzari, mai ales ca modelul pe gaz a avut aprecieri pozitive in general.
Cu siguranta vor fi si multe anunturi de vanzare de pistoale cu bila de cauciuc, pentru unii mai
"dotati" ar fi o problema cu eliberarea unui loc in permis pentru Carpati
Chiar asa, ar merge un poll gen: "v-ati lua Carpati pe bila daca s-ar produce in serie?"
asteapta sa-l cumpere, sa-l demonteze, sa-l testeze, sa faca masuratori...
Cred ca ar avea succes la vanzari, mai ales ca modelul pe gaz a avut aprecieri pozitive in general.
Cu siguranta vor fi si multe anunturi de vanzare de pistoale cu bila de cauciuc, pentru unii mai
"dotati" ar fi o problema cu eliberarea unui loc in permis pentru Carpati
Chiar asa, ar merge un poll gen: "v-ati lua Carpati pe bila daca s-ar produce in serie?"
bani sa fie...ca luam toti.(probabil o sa aiba pret de S&W)
mai nasol e ca nu gasesti nici pe gaz.
mai nasol e ca nu gasesti nici pe gaz.