http://www.thefua.ro/2008/nothing-else-matters/
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Angel_Of_Light
-
Angel_Of_Light
Catalineee.... se pare ca nu te-ai invatat nici dupa ce ti-au fost banate 2 usere! Daca tu gasesti o relevanta pentru acest forum in siteul asta dat de tine.... poate ca ar trebui toti sa ne schimbam opiniile si sa ne posternam in fata ta.MrPlici wrote:Avem ce invata de acolo ... FraiereAngel_Of_Light wrote:Exista o vorba.... daca n-ai nimic a zice... mai bine taci! Nu am pus ghilimele caci sincer nu mi-o mai amintesc. Concluzia este.... si ce ai vrut sa zici cu asta? Sau iar iti era dor de spam inutil?
Daca tu nu stiai inca vorba.. viteza, neatentia ... ucid, poate ca ai multe de invatat, dar ca sa pui asta pe forumul arrow... se numeste lipsa de procupare sau f... de timpul altora.
Domnule Radu propun o banare pe ip.... ca sa stim sigur ca doar internetu caffe il mai poate ajuta sa intre la noi pe dragul nostru Catalin.
Dar bancurile ce legatura au cu acest forum ? Istetule
Se pare ca iti place sa te bagi singur in seama fara sa te intrebe cineva ceva
Mi sa parut o chestie care ne arata ceva real , din care avem ceva de invatat si am vrut sa vada si alti asta , dar pe tine te-a deranjat normal
Bancurile nu te deranjaza nu ? normal , ca le scrie tovarasi tai .
Mi sa parut o chestie care ne arata ceva real , din care avem ceva de invatat si am vrut sa vada si alti asta , dar pe tine te-a deranjat normal
-
nedumeritu
deci stim cine scrie, nu?
Studiem cu atentie si aplecare textul:
ca le scrie tovarasi tai .
Concluzia:
- 5 cuvintele
- 2 greseli gramaticale grosolane
- una la fel de "profunda" de dactilografiere
Va ganditi cu totii la ce ma gandesc eu?
Va ganditi cu totii la cine ma gandesc eu?
Bun asa.
Sa vedem daca cel "sub acoperire" reactioneaza.
Daca da inseamna ca musca si-a facut deja heliport pe caciula lui.
Si e normal sa nu o simta.
Deh, avantajul schizoidului.
Mai tineti minte, acum vreo 20-30 de ani?
21' st Century Schizoid Man, excelenta melodie, adanc mesajul...
iar noi suntem norocosi sa vedem si sa pricepem intreg procesul.
ca le scrie tovarasi tai .
Concluzia:
- 5 cuvintele
- 2 greseli gramaticale grosolane
- una la fel de "profunda" de dactilografiere
Va ganditi cu totii la ce ma gandesc eu?
Va ganditi cu totii la cine ma gandesc eu?
Bun asa.
Sa vedem daca cel "sub acoperire" reactioneaza.
Daca da inseamna ca musca si-a facut deja heliport pe caciula lui.
Si e normal sa nu o simta.
Deh, avantajul schizoidului.
Mai tineti minte, acum vreo 20-30 de ani?
21' st Century Schizoid Man, excelenta melodie, adanc mesajul...
iar noi suntem norocosi sa vedem si sa pricepem intreg procesul.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Nedumeritule daca tara asta nu ar avea atat de multi destepto-comunisti ca dumneata cred ca am fi mai bine (Se vede ca ati facut scoala la Moscova
)
Ce draqu va deranjat atat de mult clipul ala nu inteleg , dar in fine asta ete
Banare pe ai pi zici , Angel

CE VREMURI NEDUMERITU , A ...CE ZICI DE POZA
CE VREMRUI NENE
, apropos ar cam trebui sa te cam dumiresti ca a trecut ceva timp de la 89 , dar de e greu fara iubitul vostru conducator 
Banare pe ai pi zici , Angel
CE VREMURI NEDUMERITU , A ...CE ZICI DE POZA
Last edited by MrPlici on Tue Oct 28, 2008 9:49 pm, edited 1 time in total.
-
Angel_Of_Light
Sa moara tastatura,,,,,, aaaa ca ai dreptate si toti traieste intr-o tara libera, deci aaaaa sa iubim si pe astiaMrPlici wrote:Nedumeritule daca tara asta nu ar avea atat de multi destepto-comunisti ca dumneata cred ca am fi mai bine (Se vede ca ati facut scoala la Moscova)
Banare pe ai pi zici , Angel![]()
![]()
care este....
Prin anii '90 umbla o lozinca cu..."SI EI SUNT AI NOSTRII"
Se pare ca se poarta si acum. Are cineva telefonul de la fundatia Salvati copiii ?
Se pare ca se poarta si acum. Are cineva telefonul de la fundatia Salvati copiii ?
Last edited by BARTHY 2 on Tue Oct 28, 2008 10:57 pm, edited 1 time in total.
Lingarai frate , ce gasca ma sa intru ai inebunit , pai voi sunteti gasca , voi sunteti FATALAI MA , F -A-T-A-L-A-I SAU TARTE
VIRGINEIIII ,
Daca sunteti fatalai mai isteti nu trebuie sa ma bagati in seama
Este ca nu va puteti abtine
BAI FATALAILOR EU MA DISTREZ CU VOI , RAD DE VOI , NU SUNT CATALIN , SUNT PRIETENUL LUI , SI FACEM MISTO DE VOI VIRGINEILOR
PENTRU NOI SUNTETI NISTE BARBITURICI CARE STA PE NET TOATA ZIUA SI ASTEAPTA SA MAI ZICA CINEVA CEVA PE FORUM SA VA MAI TREZEASCA , CRED CA DACA VEDETI O PASARICA VA UITATI LA EA TOATA ZIUA SI NU STITI CE ESTE , HAI GATA CATERINCA CU BUDINCA
SA VAD REPLICA FATALAILOR
You talking to me?
Daca sunteti fatalai mai isteti nu trebuie sa ma bagati in seama
Este ca nu va puteti abtine
BAI FATALAILOR EU MA DISTREZ CU VOI , RAD DE VOI , NU SUNT CATALIN , SUNT PRIETENUL LUI , SI FACEM MISTO DE VOI VIRGINEILOR
PENTRU NOI SUNTETI NISTE BARBITURICI CARE STA PE NET TOATA ZIUA SI ASTEAPTA SA MAI ZICA CINEVA CEVA PE FORUM SA VA MAI TREZEASCA , CRED CA DACA VEDETI O PASARICA VA UITATI LA EA TOATA ZIUA SI NU STITI CE ESTE , HAI GATA CATERINCA CU BUDINCA
SA VAD REPLICA FATALAILOR
You talking to me?
iar cel mai tare ma distrez eu... 
care e legatura cu prefectura? pai e cam asa. melodia asta e super, poate si din cauza ca am fost/sunt fan metallica. mesajul e interesant, dar nu cred ca a ajuns/va ajunge la urechile cui trebuiE. teribilism a fost si va fi in continuare...
bancurile au fost intai cu arme-lucru acceptabil pt partea de forum in care ne aflam. pt ca sunt arme letale si neletale am considerat ca e indicat sa postam si bancuri fara arme, adica un fel de letal vs neletal
asa ca nici thread-ul asta nu e chiar deplasat... ne arata ca masinile sunt mai periculoase decat armele
si ne invata un lucru pe care si noi ne chinuim sa il exemplificam si il tot reiteram: nu fiarele (armele/masinile/etc) omoara oamenii ci oamenii omoara oameni.
in continuare catalin da dovada o lipsa de caracter. propun ca postarile sa ramana sa nu mai fie sterse, caci e pacat sa nu vedem cu cine avem de-a face. ca o face intentionat sau nu, nu e cazul sa mai dezbatem aceasta problema. avand in vedere ca pe cativa va stiu life, pe unii nu; pe unii mai mult pe unii mai putin, va rog sa procedati in felul urmator: ignorati userii de genul lui catalin, ramaneti focusati pe subiecte si haideti sa facem treaba nu discutii inutile. e o tara libera si fiecare face ce vrea atata timp cat nu apar conflicte. cautati sa va abtineti de la conflicte, si asa viata e si scurta si grea si mai ales nu uitati vorba unui clasic in viata (doamna/domnisoara Badea-sora cunoscutului Mircea): TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!
care e legatura cu prefectura? pai e cam asa. melodia asta e super, poate si din cauza ca am fost/sunt fan metallica. mesajul e interesant, dar nu cred ca a ajuns/va ajunge la urechile cui trebuiE. teribilism a fost si va fi in continuare...
bancurile au fost intai cu arme-lucru acceptabil pt partea de forum in care ne aflam. pt ca sunt arme letale si neletale am considerat ca e indicat sa postam si bancuri fara arme, adica un fel de letal vs neletal
asa ca nici thread-ul asta nu e chiar deplasat... ne arata ca masinile sunt mai periculoase decat armele
si ne invata un lucru pe care si noi ne chinuim sa il exemplificam si il tot reiteram: nu fiarele (armele/masinile/etc) omoara oamenii ci oamenii omoara oameni.
in continuare catalin da dovada o lipsa de caracter. propun ca postarile sa ramana sa nu mai fie sterse, caci e pacat sa nu vedem cu cine avem de-a face. ca o face intentionat sau nu, nu e cazul sa mai dezbatem aceasta problema. avand in vedere ca pe cativa va stiu life, pe unii nu; pe unii mai mult pe unii mai putin, va rog sa procedati in felul urmator: ignorati userii de genul lui catalin, ramaneti focusati pe subiecte si haideti sa facem treaba nu discutii inutile. e o tara libera si fiecare face ce vrea atata timp cat nu apar conflicte. cautati sa va abtineti de la conflicte, si asa viata e si scurta si grea si mai ales nu uitati vorba unui clasic in viata (doamna/domnisoara Badea-sora cunoscutului Mircea): TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!
Nu zic, e interesanta chestia! Life sucks!MrPlici wrote:Dar bancurile ce legatura au cu acest forum ? Istetule
Dar,
Bai cretinel,
Tu chiar nu te-ai intzepat ca orice ai scrie, chiar si un eseu despre arme,
NU NE APASA ?!?
Chiar esti oligofren, nu poti accepta ceva extrem de evident!
Deci, BESHI !
P.S. 1:
Iar eu nu am fost si nu sint comunist.
Si daca, in viziunea ta, as putea fi, atunci m.c.t.l.
P.S. 2:
Si ai dreaq' prieteni "estetzi", chiar asa de imbecili amandoi v-ati gasit?
Unde nene, la casa de moda, la vreun pet-shop, UNDE ?
Hai, te/va pupam !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro