In perioada 24-26 septembrie la Romaero Baneasa se va desfasura evenimentul "Black Sea Defense & Aerospace 2008" - expozitie internationala dedicata Industriei Aeronautice, Apararii si Securitatii Civile si Private.
Mai multe detalii la :
Cred ca este pentru toata lumea ,, daca va uitati la poze se vede multa lume , nu cred ca sunt toti delegatii , Cred ca o sa fie destul de interesant , merita vazut
Multumim pentru anunt , daca nu vedeam aici habar nu aveam
haiosu wrote:pai si cand mergem?!? ... ... ...
ca unii mai "si munceste" bre
ideal ar fi ca voi sa n-aveti de munca. sa va scoata la stropit panselute
lasa draghe domnule ca nu munceste toti la horticola, uni mai e si la biroaie...
si lasand la o parte gluma, chiar ar fi frumos sa imi vad colegii la stropit panselute nu la evenimente... asa ca o aducere aminte, azi a fost 11.09.2008 zi trista in memoria lumii...
haiosu wrote:pai si cand mergem?!? ... ... ...
ca unii mai "si munceste" bre
ideal ar fi ca voi sa n-aveti de munca. sa va scoata la stropit panselute
lasa draghe domnule ca nu munceste toti la horticola, uni mai e si la biroaie...
si lasand la o parte gluma, chiar ar fi frumos sa imi vad colegii la stropit panselute nu la evenimente... asa ca o aducere aminte, azi a fost 11.09.2008 zi trista in memoria lumii...
nu ne mai aburi cu 11.09. aia sa fie la ei acolo ca si-o cauta singuri. pe 13 tre' sa dati de baut de sufletul lui zaganescu. sa veniti cu APCA la poligon plina de bere.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)