Fara intentia de asupara pe nimeni, propun administratorului forumului sa mute in acest topic toate postarile raspandite aiurea in cate topicuri se poate.
Felicitari pentru drumul pana la vecinii de peste Prut, la fel si pentru trasul "intensiv" cu care sunt perfect de acord. La fel, n-am nimic impotriva ideii de a achiztiona arme bune, munitie eficienta, de a face teste (fac si eu) si de a posta intentii si rezultate (postez si eu) dar tin la dreptul meu de a citi numai ce topicuri doresc iar acelea sa nu fie pline de chestii fara nicio legatura cu subiectul.
Chiar, la "cabinete testare psihologica" de ce n-ai postat?
"nedumeritu"
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: "nedumeritu"
Dupa cum ai vazut sunt perfect de acord cu tine! Asta faceam si eu cu cateva postari mai inainte. E ridicol! Parca am fi in lumea prostilor. Mi-a placut foarte mult cand a facut teste babanu, dar acum de cand a intervenit nedumeritu parca s-ar redescoperi armele! Sincer il apreciez pentru unele lucruri am mai zis dar hai sa fim mai rezervati in situatii exuberante!violiv wrote:Fara intentia de asupara pe nimeni, propun administratorului forumului sa mute in acest topic toate postarile raspandite aiurea in cate topicuri se poate.
Felicitari pentru drumul pana la vecinii de peste Prut, la fel si pentru trasul "intensiv" cu care sunt perfect de acord. La fel, n-am nimic impotriva ideii de a achiztiona arme bune, munitie eficienta, de a face teste (fac si eu) si de a posta intentii si rezultate (postez si eu) dar tin la dreptul meu de a citi numai ce topicuri doresc iar acelea sa nu fie pline de chestii fara nicio legatura cu subiectul.
Chiar, la "cabinete testare psihologica" de ce n-ai postat?
Un alt aspect pe care l-am remarcat: de cand nedumeritu a preluat explicatiile pe forum cei mai vechi in ale armelor si-au vazut de treaba lor.Nu e normal. Chiar ma gandeam ca violiv care e o adevarata enciclopedie nu a mai scis nimic pe forum. Si uite ca acum ma sustine in observatii! Ma repet a 1000 oara: nedumeritu-le te apreciez in ceea ce faci pe forum dar entuziasmul excesiv dauneaza, crede-ma!
-
nedumeritu
Absolut de acord.cristib wrote:Ma repet a 1000 oara: nedumeritu-le te apreciez in ceea ce faci pe forum dar entuziasmul excesiv dauneaza, crede-ma!
TOT ceea ce este excesiv dauneaza.
Acum, ca uneori "dauneaza in sens pozitiv" iar alteori
"dauneaza in sens negativ" [am si eu dreptul la un pleonasm, ce naiba
Am cam priceput intr-un final unde bateti si voi incerca sa nu va mai
creez emotii literare nemeritate prin postari atopice/atipice.
Pe de alta parte imi voi permite sa dau un citat dintr-un mare om de stat,
citat pe care multi dintre voi l-ati mai auzit:
" Orice masura in plan social, oricat de injusta ar fi ea, daca este aplicata
cu perseverenta un timp suficient, nu se poate sa nu genereze si efecte
pozitive "
Semnat
Otto Eduard Leopold von Bismarck,
Count of Bismarck-Schönhausen,
Duke of Lauenburg, Prince of Bismarck
Minister-President al Prusiei intre 1862–1890
din 1867 Cancelar al celui de al doilea Imperiu German
supranumit : Cancelarul de Fier
Extrapoland un pic, si pe forumul nostru, orice actiune stranie, a mea sau
a celor ce imi aduc corectii, daca sunt facute fara rautate si constant,
un timp suficient de lung la un moment dat vor avea si efecte pozitive.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Nu ai sa gasesti asa ceva pe aici. Singurul care a facut asta e VOX de care am pomenit. Dar stai linistit, nu se mai intoarce!nedumeritu wrote:.... daca sunt facute fara rautate ....
Si rugamintea mea ar fi sa postezi in continuare in acelasi ritm dar e de ajuns intr-un singur loc. Asa cum ai spus pe undeva ( crede-ma ca e greu sa gasesc ceva care mi-a captat atentia, scris de tine, pentru ca nu stiu unde sa o fac) ne-am plictisi fara postarile tale.
Si ca sa fim mai obiectivi: am cautat mult si bine postarile despre Zoraki. Cred ca e interesanta acea arma si datele despre ea. Mie cel putin mi-a trezit interesul. In masura in care nu te-ai suparat pe unii dintre noi poate ca ar fi mai util de facut un topic cu acea arma.Sau si mai practic pt mine: poate vrei sa-mi raspunzi si mie la topicul pe care l-am deschis. Cred ca ai avea mult de scris daca mi-ai raspunde acolo.
Ce zici, nu e mai bine asa?
-
nedumeritu
Zoraki asta, este un dragut. Si eu si Macarici am facut pasiune pentru el.cristib wrote: Si ca sa fim mai obiectivi: am cautat mult si bine postarile despre Zoraki. Cred ca e interesanta acea arma si datele despre ea. Mie cel putin mi-a trezit interesul. In masura in care nu te-ai suparat pe unii dintre noi poate ca ar fi mai util de facut un topic cu acea arma.Sau si mai practic pt mine: poate vrei sa-mi raspunzi si mie la topicul pe care l-am deschis. Cred ca ai avea mult de scris daca mi-ai raspunde acolo.
Ce zici, nu e mai bine asa?
Il vom studia in amanunt smabata la poligon. Am pentru el vreo 100 de
blank-uri si peste 150 de bile pentru adaptorul lansator ce l-am luat pentru el.
Daca vor fi lucruri notabile de spus despre Zoraki (altele decat finisarea
foarte buna si pretul de exceptie la Ruse), voi face un topic, la cererea ta
unanima
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else