Cine e acest bingobongo???

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
catalin_suzeanu

Cine e acest bingobongo???

Post by catalin_suzeanu »

Am fost interpelat de putina vreme de acest bingobongo pe un forum dedicat GPS-urilor...Nu deschideam acest topic daca nu "se lega" de acest forum...consider ca e nedrept, mai ales ca nu-mi amintesc sa fi incercat vreodata sa ies in evidenta ca sunt "organ" si ca eu sunt peste voi, avand acea arma pe care toti ati dori sa o aveti la brau sau sub brat...
Cam astea-s randurile "amicului" de pe aici...asa ca...ce sa-l mai "certam" pe domnul radu.b ca da in vileag IQ-uri, ca sunt altii ce duc vorba de pe aici in alte parti...

" QUOTE(bingobongo @ May 19 2008, 11:23 PM)

Haha, esti penibil domnule... nu ti-a mai spus nimeni chestia asta pana acum? De la poza aia stupida de la avatar pana la semnatura... PENIBIL. Stai linistit ca te stiu si de pe forumurile cu pistoale si alte chestii ... aere de superioritate?? Tocmai tu vorbesti??

Mai bine taci, inghite galusca cu aplicatiile militare si incearca sa ma ocolesti pe forum...

Vrei sa stii cum ma cheama? Sau te simti in inferioritate, singur pe aci cu numele intreg la nick... ala e nick stimabile, numele il ai in buletin nu trebuie scris pe forum. Io n-am un nume cu care sa ma laud si nici nu fac parte din "organe".......

Noapte buna"

Cam atat...

Cu stima,

Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
imircea

Post by imircea »

vreun frustrat care nu are ce face;
cea mai buna tactica ar fi sa-l ignori
danezu

Post by danezu »

Unul care n-are ce face,se plictiseste si atunci mai scrie pe vreun forum... Apropos si eu te stiu dupa nick de pe gps :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
budy

Post by budy »

eu am acelasi nik pe toate forumurile
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

noi pe bingobongo asta il stim :
http://www.youtube.com/watch?v=tG4GGku5 ... re=related

probabil o fi ajuns prin romania :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Post Reply