Beretta Px4 Storm .40 Smith & Wesson

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

voodootz

Beretta Px4 Storm .40 Smith & Wesson

Post by voodootz »

nu prea ma pricep eu la arme prea bine, dar am zis ca daca tot am luat-o si-am tras cu ea, sa incerc sa scriu si cateva cuvinte despre asta, asha ca ... here we go :

o frumusetze de arma mi-am luat-o acum doua saptamani, si saptamana trecuta am fost si-am tras cu ea pentru prima data.

akm ... na ... am avut ceva probleme cu ea, s-a blocat de vreo
2,3 ori, odata la introducerea unui nou cartus pe teava, dupa executarea unui foc, si de 2 ori s-a blocat la extragerea tubului cartusului
tras. deasemenea, la ultimele incarcatoare, sa zic 3, dupa ce am terminat si am tras ultimul cartus si s-a golit incarcatorul, mansonul nu
a fost blocat de parghie in spate sa stiu si eu k omul ca nu mai am cartuse, ci s-a dus in fatza, si cand am dat sa trag ce sa vezi, surpriza, se terminasera cartusele.

akm ... la prima
problema cu blocarea la alimentare/extragere, patronul poligonului mi-a spus ca s-ar putea mai mult ca sigur sa fie din cauza cartuselor
de proasta calitate, mi-a spus ca ar fi avut aceeasi problema si la un glock 19, 9x19 si ca a durat ceva pana sa gaseasca cartuse potrivite
sa nu se mai blocheze, cat despre a doua problema, cu parghia de blocare a mansonului in pozitia inapoi, am sa merg la beretta romania de unde
am luat pistolul sa vad ce-mi pot spune.

in rest ce sa zic, arma se tine usor in mana si se simte bine, am manerul din fabrica, cel mic, n-am probat si cu mediu sau mare desi cred ca
ar trebuii, tinta se ia foarte usor, este foarte precisa chiar daca eu nu-s un tragator foarte bun. am tras la tinta cu cercuri si sincer atunci
cand am reusit sa execut asha cum trebuie focul, s-a dus gloantzele in 10 cum ar si trebuii :) in rest ... nu mai conteaza, recunosc ca sunt un
tragator slab. imi place cursa tragaciului, nu trebuie sa te chinui cu el, dar parca sa zic ca am citit review-ul unui tip, pe net si ar trebui sa mearga chiar mai bine dupa vreo 400 de cartuse

daca mai exista cineva care a tras cu o astfel de arma (poate si alt calibru), vrea sa intrebe ceva, sau are vreun sfat de dat in legatura cu ce-am scris mai sus, va rog contribuiti la post k de asta l-am initializat nu pentru ca as fi eu un bun scriitor : :lol:
dcrist

Post by dcrist »

Ciudat ca ai avut parte de incidente de tragere cu tipul asta de pistol, eu am folosit 92 FS Brigadier si am tras cu el ~800 cartuse si 90 TWO~400 cartuse de la diferiti producatori inclusiv romani si nu am avut nici un incident de tragere cu ele, e adevarat ca nici unul nu are teava rotativa, daca se repeta des incidentele, incearca sa schimbi arma poate are ceva probleme, cu toate ca se pare ca au un control bun de calitate la iesirea din fabrica.
voodootz

:)

Post by voodootz »

stie cineva de unde pot lua ceva cartuse .40 s&w(inafara de beretta romania), azi de exemplu am sunat la toate magazinele arw si mi-au zis ca n-au, si-am mai incercat si la 2 firme si tot asha au zis ca n-au.
Guest

Re: :)

Post by Guest »

voodootz wrote:stie cineva de unde pot lua ceva cartuse .40 s&w(inafara de beretta romania), azi de exemplu am sunat la toate magazinele arw si mi-au zis ca n-au, si-am mai incercat si la 2 firme si tot asha au zis ca n-au.
Este un raspuns firesc pentru magazinele romanesti de arme! :oops:
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
dcrist

Post by dcrist »

Guest wrote:
voodootz wrote:stie cineva de unde pot lua ceva cartuse .40 s&w(inafara de beretta romania), azi de exemplu am sunat la toate magazinele arw si mi-au zis ca n-au, si-am mai incercat si la 2 firme si tot asha au zis ca n-au.
Subscriu la cele de mai sus, incearca sa cauti 9x19 si o sa ai acelasi raspuns de f multe ori. :twisted:
voodootz

Post by voodootz »

dcrist wrote:
Guest wrote:
Subscriu la cele de mai sus, incearca sa cauti 9x19 si o sa ai acelasi raspuns de f multe ori. :twisted:
:)) mai sa sti ca la unul din magazinele la care am intrebat mi-a recomandat sa-mi vand arma si sa-mi iau una de 9x19 ca sunt ieftine cartusele si trag de ma sparg. si apoi am aflat pretul la un cartus, 3 lei.
apoi ... raman la .40 s&w :)) ca nu ma costa cutia de 50 bucati, 150 lei :P

PS: poate totusi cineva stie vreun magazin ?!?!?!?!? :roll:
haiosu

Post by haiosu »

cred ca nu ai intrebat unde trebuie. eu stiam ca un cartus 9*19 e cam 1,6 ron si nu 3 roni... :)
mai intreaba si la alte magazine... sau poate s-au modificat preturile si nu stiu eu si atunci rog iertare :oops:
dcrist

Post by dcrist »

haiosu wrote:cred ca nu ai intrebat unde trebuie. eu stiam ca un cartus 9*19 e cam 1,6 ron si nu 3 roni... :)
mai intreaba si la alte magazine... sau poate s-au modificat preturile si nu stiu eu si atunci rog iertare :oops:
Sunt magazine care cer si 3,15 ron pe cartusul de 9x19 dar trebuie sa fi nebun sa dai atit sau sa ai nevoie de ea neaparat sa platesti cit cer ei, daca ai rabdare gasesti si la preturi rezonabile incepind de la ~70 ron cutia cu 50 de buc. :wink:
brainbyte

Post by brainbyte »

am fost eu azi la magazinul Top Gun din Bucureshti, cel de la Universitate. am intrebat de cartushe 9x19mm, shi pretzul este de 3 RON / BUCATA, din pacate.
eu de obicei luam de la Arrow, dar vad ca in ultimul timp, primesc acelashi raspuns invariabil (cel putzin la magazinul de la Gara) ca nu mai au. daca ne-ar putea ajuta cei de la Arrow cu o informatzie privind momentul cand vom gasi din nou 9x19mm in magazinele lor, cred ca r ajuta enorm. multzumesc mult.

toate cele bune.

P.S. mai shtie cineva vreun alt magazin din Bucureshti unde potzi gasi munitzie mai ieftina de 9x19mm ?
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
voodootz

Post by voodootz »

brainbyte wrote:am fost eu azi la magazinul Top Gun din Bucureshti, cel de la Universitate. am intrebat de cartushe 9x19mm, shi pretzul este de 3 RON / BUCATA, din pacate.
eu de obicei luam de la Arrow, dar vad ca in ultimul timp, primesc acelashi raspuns invariabil (cel putzin la magazinul de la Gara) ca nu mai au. daca ne-ar putea ajuta cei de la Arrow cu o informatzie privind momentul cand vom gasi din nou 9x19mm in magazinele lor, cred ca r ajuta enorm. multzumesc mult.

toate cele bune.

P.S. mai shtie cineva vreun alt magazin din Bucureshti unde potzi gasi munitzie mai ieftina de 9x19mm ?
:lol: :lol: :lol: si eu care ma feream sa scriu numele magazinului care cerea 3ron/cartus 9x19 :))
subscriu si la ce zice dcrist, doar ca am vazut si preturi de 60ron/cutia de cartuse de 9x19 mm, marca prvi partizan

si ca am mentionat marca asta, vreau sa precizez ca in legatura cu erorile de tragere pe care vi le-am mentionat mai sus, am fost la beretta romania de unde-am luat pistolul si mi s-a spus ca au mai fost persoane care au sesizat faptul ca au mai avut erori de tragere cu aceeasi marca de munitie, ceea ce confirma si ce mi-a spus patronul poligonului unde-am fost sa trag, ca e posibil sa fie vina cartuselor.
acum am luat si-o cutie de cartuse acelasi calibru, dar marca Fiocchi (cu 10 lei mai scumpa) care ar trebui sa fie mai bune, si astept sa le incerc. :D
radu.b

Post by radu.b »

voodootz wrote:
brainbyte wrote:am fost eu azi la magazinul Top Gun din Bucureshti, cel de la Universitate. am intrebat de cartushe 9x19mm, shi pretzul este de 3 RON / BUCATA, din pacate.

toate cele bune.

:lol: :lol: :lol: si eu care ma feream sa scriu numele magazinului care cerea 3ron/cartus 9x19 :))
subscriu si la ce zice dcrist, doar ca am vazut si preturi de 60ron/cutia de cartuse de 9x19 mm, marca prvi partizan

si ca am mentionat marca asta, vreau sa precizez ca in legatura cu erorile de tragere pe care vi le-am mentionat mai sus, am fost la beretta romania de unde-am luat pistolul si mi s-a spus ca au mai fost persoane care au sesizat faptul ca au mai avut erori de tragere cu aceeasi marca de munitie, ceea ce confirma si ce mi-a spus patronul poligonului unde-am fost sa trag, ca e posibil sa fie vina cartuselor.
acum am luat si-o cutie de cartuse acelasi calibru, dar marca Fiocchi (cu 10 lei mai scumpa) care ar trebui sa fie mai bune, si astept sa le incerc. :D
Buna ziua.
Saptamana care a trecut am primit cartuse de la S&B si avem cartusul 9x19 in doua variante fmj si teilmantel, pretul lor fiind 1,15lei cartusul.
Toate trei magazinele din Bucuresti au pe stoc aceste cartuse.
Cu respect.
Radu
voodootz

Post by voodootz »

radu.b wrote: Buna ziua.
Saptamana care a trecut am primit cartuse de la S&B si avem cartusul 9x19 in doua variante fmj si teilmantel, pretul lor fiind 1,15lei cartusul.
Cu respect.
Radu
super bun pretul. ceva sanse sa aduceti si calibrul .40 sw ?
radu.b

Post by radu.b »

voodootz wrote:
radu.b wrote: Buna ziua.
Cu respect.
Radu
super bun pretul. ceva sanse sa aduceti si calibrul .40 sw ?
Nu siu sa va raspund acum, lasati-mi cateva zile si mai luam odata legatura.
Cu respect.
Radu
dcrist

Post by dcrist »

Cu munitia sirbeasca am tras cu ambele pistoale~1000 de cartuse si nu am avut nici un incident se pare ca sunt unele probleme la percutare cu pistoalele ce au cocosul intern, au nevoie de munitie cu capsa percutoare mai moale decit cele cu percutor exterior de tipul 92FS, 90 TWO, si cum de abia se gaseste munitie in 9x19 sa mai si cauti din cea cu capsa moale e deja munca de Sisif.[/code]
radu.b

Post by radu.b »

Ce vom aduce vor fi S&B. Dar ramane sa va dau raspuns in cateva zile, nu este o munitie care este foarte ceruta.
Cu respect.
Radu
Post Reply