o frumusetze de arma mi-am luat-o acum doua saptamani, si saptamana trecuta am fost si-am tras cu ea pentru prima data.
akm ... na ... am avut ceva probleme cu ea, s-a blocat de vreo
2,3 ori, odata la introducerea unui nou cartus pe teava, dupa executarea unui foc, si de 2 ori s-a blocat la extragerea tubului cartusului
tras. deasemenea, la ultimele incarcatoare, sa zic 3, dupa ce am terminat si am tras ultimul cartus si s-a golit incarcatorul, mansonul nu
a fost blocat de parghie in spate sa stiu si eu k omul ca nu mai am cartuse, ci s-a dus in fatza, si cand am dat sa trag ce sa vezi, surpriza, se terminasera cartusele.
akm ... la prima
problema cu blocarea la alimentare/extragere, patronul poligonului mi-a spus ca s-ar putea mai mult ca sigur sa fie din cauza cartuselor
de proasta calitate, mi-a spus ca ar fi avut aceeasi problema si la un glock 19, 9x19 si ca a durat ceva pana sa gaseasca cartuse potrivite
sa nu se mai blocheze, cat despre a doua problema, cu parghia de blocare a mansonului in pozitia inapoi, am sa merg la beretta romania de unde
am luat pistolul sa vad ce-mi pot spune.
in rest ce sa zic, arma se tine usor in mana si se simte bine, am manerul din fabrica, cel mic, n-am probat si cu mediu sau mare desi cred ca
ar trebuii, tinta se ia foarte usor, este foarte precisa chiar daca eu nu-s un tragator foarte bun. am tras la tinta cu cercuri si sincer atunci
cand am reusit sa execut asha cum trebuie focul, s-a dus gloantzele in 10 cum ar si trebuii
tragator slab. imi place cursa tragaciului, nu trebuie sa te chinui cu el, dar parca sa zic ca am citit review-ul unui tip, pe net si ar trebui sa mearga chiar mai bine dupa vreo 400 de cartuse
daca mai exista cineva care a tras cu o astfel de arma (poate si alt calibru), vrea sa intrebe ceva, sau are vreun sfat de dat in legatura cu ce-am scris mai sus, va rog contribuiti la post k de asta l-am initializat nu pentru ca as fi eu un bun scriitor :