La mine in oras am gasit o fabrica care confectioneaza cutii de arme cu Certificat de Conformitate la preturi de producator care are si desfacere la bucata ptr. persone fizice.
175 lei TVA inclus
Elibereaza factura si certificat de conformitate daca e nevoie
Last edited by g_lukian on Tue Mar 25, 2008 9:55 pm, edited 1 time in total.
Firma se numeste Marina Prod Prest are fabrica in Galati, maine o sa ma interesez si de nr de telefon detalii.
Chestria cu safe am vrut sa-mi aiu si eu dar m-am gandit ca la cat sunt de ingramaditi guvernanti nostrii maine poimine mai dau o UG si zice ca tre sa ai cutie speciala de arme asa ca sa fiu sigur ca nu ma mai inebuneste nimeni am luat o cutie, de fabrica am auzit de la politie
Este o fabrica specializata pe materiale PSI si alte minuni, nu e f mare dar face lucruri bune si ieftine
g_lukian wrote:Firma se numeste Marina Prod Prest are fabrica in Galati, maine o sa ma interesez si de nr de telefon detalii.
Chestria cu safe am vrut sa-mi aiu si eu dar m-am gandit ca la cat sunt de ingramaditi guvernanti nostrii maine poimine mai dau o UG si zice ca tre sa ai cutie speciala de arme asa ca sa fiu sigur ca nu ma mai inebuneste nimeni am luat o cutie, de fabrica am auzit de la politie
Este o fabrica specializata pe materiale PSI si alte minuni, nu e f mare dar face lucruri bune si ieftine
merci ! te mai asteptam cu amanunte.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Lionheart wrote:treaba asta cu seifu e valabila si la cei care au arme pe gaz sau doar pt detinatorii de arme cu bila?
nu stiu sigur, citeste legea, oricum trebuie pastrata intr-un loc unde sa nu aiba acces la ea alte persoane, nu scrie nicaeri cum trebuie sa fie locul in care este pastrata (cutie arma, safe ... etc.) dar totusi, ptr. mai multa siguranta ptr. tine si familia ta trebuie tinuta incuiata, iar daca se gandesc guvernantii nostrii dragi sa schimba iar legea printr-o UG si sa ne oblige sa cumparam cutii speciale sau cine stie ce ?
Condiţiile păstrării şi asigurării securităţii armelor letale şi a muniţiilor
(1) Titularul dreptului de deţinere este obligat să păstreze armele şi muniţiile letale la domiciliul sau la reşedinţa menţionată în permisul de armă, în dulapuri sau casete metalice special amenajate, omologate de Autoritatea Naţională pentru Omologarea Armelor şi Muniţiilor, care sunt asigurate cu cel puţin două sisteme de închidere independente, cu cheie sau cifru, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate.
............................................................................
Muniţia destinată armelor letale se păstrează numai în dulapuri, în casete sau, după caz, în compartimente separate faţă de cele în care se păstrează armele pentru care este destinată, cu următoarele excepţii:
a) în cazul armelor de apărare şi pază, poate fi păstrată împreună cu acestea o cantitate de cel mult 12 cartuşe destinate unei singure arme;
Pentru pastrarea armelor neletale in Legea 295 nu se specifica clar obligatia pastrarii lor in aceleasi conditii cu armele letale, mentionandu-se doar ca:
Art. 60. – Posesorii armelor neletale au obligaţia
să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea armelor
la domiciliu sau reşedinţă, astfel încât să nu permită
accesul persoanelor neautorizate la acestea şi să nu
existe pericol de vătămare corporală accidentală.
In schimb OUG26/2008 specifica la punctul 8 ca art. 28 se aplică şi în ceea ce priveşte armele neletale supuse autorizării.Art.28 al Legii 295 se refera la conditiile pastrarii armelor letale pe care le-am mentionat mai sus.
dingo20 wrote:Condiţiile păstrării şi asigurării securităţii armelor letale şi a muniţiilor
(1) Titularul dreptului de deţinere este obligat să păstreze armele şi muniţiile letale la domiciliul sau la reşedinţa menţionată în permisul de armă, în dulapuri sau casete metalice special amenajate, omologate de Autoritatea Naţională pentru Omologarea Armelor şi Muniţiilor, care sunt asigurate cu cel puţin două sisteme de închidere independente, cu cheie sau cifru, astfel încât să nu permită accesul persoanelor neautorizate.
............................................................................
Muniţia destinată armelor letale se păstrează numai în dulapuri, în casete sau, după caz, în compartimente separate faţă de cele în care se păstrează armele pentru care este destinată, cu următoarele excepţii:
a) în cazul armelor de apărare şi pază, poate fi păstrată împreună cu acestea o cantitate de cel mult 12 cartuşe destinate unei singure arme;
Pentru pastrarea armelor neletale in Legea 295 nu se specifica clar obligatia pastrarii lor in aceleasi conditii cu armele letale, mentionandu-se doar ca:
Art. 60. – Posesorii armelor neletale au obligaţia
să ia toate măsurile necesare pentru păstrarea armelor
la domiciliu sau reşedinţă, astfel încât să nu permită
accesul persoanelor neautorizate la acestea şi să nu
existe pericol de vătămare corporală accidentală.
In schimb OUG26/2008 specifica la punctul 8 ca art. 28 se aplică şi în ceea ce priveşte armele neletale supuse autorizării.Art.28 al Legii 295 se refera la conditiile pastrarii armelor letale pe care le-am mentionat mai sus.
Din motivul asta mi-am luat o caseta de arme asta ca sa nu ma mai inebuneasca nimeni la cap
Poate sa interpreteze cum vor politisti legea, am caseta de arme, asa ca ...........
Eu mi-am cumparat o caseta de arme speciala de la bricostore - 150 ron,are 3 incuietori.2 compartimente si burete ca sa nu se zgarie pistolul.
Se prinde in perete si stau linistit in caz de control! Este ultima investitie pe care o fac cu pistolul asta....
[quote]Eu mi-am cumparat o caseta de arme speciala de la bricostore - 150 ron,are 3 incuietori.2 compartimente si burete ca sa nu se zgarie pistolul.
Se prinde in perete si stau linistit in caz de control! Este ultima investitie pe care o fac cu pistolul asta....
La fel si eu, ieri am luat doua, iar pe factura chiar scrie - "Cutie arme fixare".
Asa ca ...
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)