arma cu bila sau cu gaze walter sau baikal ij 97?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
becaflorin
arma cu bila sau cu gaze walter sau baikal ij 97?
salutare la totii
as vrea sa ma lamuriti ce sa aleg cu gaze sau bila si dece?walter sau baikal si dece?Va multumesc
as vrea sa ma lamuriti ce sa aleg cu gaze sau bila si dece?walter sau baikal si dece?Va multumesc
Adica ai posibilitatea sa-ti iei baikal?
Ia-l in secunda 2!Tot ce e arma ruseasca e facut din otel,fata de astelalte care sunt din zamac.
Daca ai pistol cu bila,poti trage si cu gaz dar invers nu se poate.Singurul dezavantaj e ca daca tragi cu gaz sau blank trebuie sa armezi dupa fiecare foc.
Si daca poti lua ceva rusesc,zi-ne si noua de unde
Vezi sa nu faci confuzia intre pistolul cu bila de cauciuc si cel cu bila de otel de 4,5 mm cu care trage mp471.
Ia-l in secunda 2!Tot ce e arma ruseasca e facut din otel,fata de astelalte care sunt din zamac.
Daca ai pistol cu bila,poti trage si cu gaz dar invers nu se poate.Singurul dezavantaj e ca daca tragi cu gaz sau blank trebuie sa armezi dupa fiecare foc.
Si daca poti lua ceva rusesc,zi-ne si noua de unde
Vezi sa nu faci confuzia intre pistolul cu bila de cauciuc si cel cu bila de otel de 4,5 mm cu care trage mp471.

Re: arma cu bila sau cu gaze walter sau baikal ij 97?
Buna ziua.becaflorin wrote:salutare la totii
Alegerea modelului de arma (gaz sau bila) tine de dumneavoastra, ce vreti sa faceti cu el. Pentru-ca daca doriti o arma de autoaparare mai bine luati cu bila. Daca doriti doar pentru zgomot si artificii(desi acestea din urma s-au interzis pentru persoane fizice, o scapare ar fi sa le numiti cartuse de semnalizare) mai bine luati cu gaze. Apoi ar fi si diferenta de pret intre modele.
De marca, nu cunosc pisoalele Baikal sa fiu atat sigur ca si prietenul "macarici". Dar nici Waltherul nu ese de lepadat.
Ce pot sa va mai spun este ca am mai recomandat pistolul cu bila RG88, in ambele variante nichelat sau brunat si persoana a fost multumita de el.
Sper ca v-am fost de ajutor.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
-
becaflorin
multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns si va informez ca baikal se pote procura de pe www.hunterscompany.ro
Oricum , in magazin nu au nici o varianta!becaflorin wrote:multumesc tuturor celor ce mi-au raspuns si va informez ca baikal se pote procura de pe www.hunterscompany.ro
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
mai ieftin da, mai bun...BARTHY 2 wrote:SAU LA RG88 CARE ESTE SI MAI IEFTIN SI MAI BUNBabanu wrote:prin excludere inseamna ca ramani la Walther PP![]()
![]()
stii ceva barthy, hai sa ne intanlim odata in poligon sa stabilim odata pentru totdeauna adevarul
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
[/img]