Am discutat astazi telefonic cu domnul Radu si prin amabilitatea dansului pot imprumuta cronograful pentru o noua serie de teste.
Intanlirea va avea loc pe data de 18 Aug (sambata) dimineata. Locatia exacta si ora vor fi confirmate celor ce isi anunta intentia de participare.
Astept inscrierile aici
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
am vorbit cu baietii de la Joita si ne asteapta la ora 11am.
propun sa ne intalnim la 10.30am la statia de metrou Gorjului(ca data trecuta) si de acolo sa ne impartim in masini. e simplu si comod de ajuns la gorjului,care cu masina,care cu metroul.
si bineinteles,n-o sa lipsesc tocmai eu!
si adu careva un bidon,o tabla sau mai stiu eu ce,ca sa putem face si niste teste comparative(cum ramane dupa ce dai un pumn zdravan si cum dupa ce tragi o bila,eventual acoperit cu niste carpe care sa simuleze hainele)
data trecuta a fost "on the house",acum nu cred ca ar trebui sa ne ingrijoram.daca o sa coste ceva,o sa fie in limita bunului simt.
ne vedem sambata la 10:30 la metrou Gorjului.crono e la mine.
crys78 wrote:Deci joita e localitatea dintre buftea si autostrada|?La cat credeti ca o sa ajungeti la poligon?
Daca vii din Ploiesti,lasa masina la prima statie de metrou(la piata scanteii),si vino la statia gorjului.nu e deloc complicat.cauta sa ajungi la 10;30.daca intarzii,nu-i bai ,da un telefon.0742914320.
OK, ramane 10.30 la statia de metrou Gorjului de pe partea cu piata. Acolo sunt doua iesiri, propun sa ne vedem la cea care este mai apropiata de piata chiar in fata scarilor. Cei care si-au anuntat prezenta am sa va trimit un PM cu numarul meu de telefon sa ma contactati in caz ca intervine ceva si nu puteti ajunge la timp sau nu ne recunoastem pe acolo.
Crys78 eu totusi te-as sfatui sa incerci sa ajungi la metrou la gorjului sa ne itnanlim toti pentru ca altfel iti va fi greu sa ajungi singur la poligon. Inca ceva, am sa am rugamintea la tine sa vorbim la telefon sambata dimineata la ora 10 sa-mi confirmi ca esti pe drum
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)