In sfarsit...am gasit CRONOGRAF

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nikki

In sfarsit...am gasit CRONOGRAF

Post by Nikki »

Am fost inspirat si am intrat pe un site de paintball si am vazut la reguli ca armele trebuie reglate sa traga bila la viteza de 90 m/s...si ghici cu ce le regleaza.... :D :D :D
Am dat un mail si iata ce mi-au raspuns:

Buna ziua,
Pentru a testa inregistrarea de catre cronograf a bilelor de cauciuc puteti trece pe la terenul CITYPAINTBALL, din BAZA SPORTIVA VOINTA, sos. Pipera, 38.

Am rezolvat-o si pe asta...Acum o sa aflam exact ce fel de jucarii detinem! :D
barthy

Re: In sfarsit...am gasit CRONOGRAF

Post by barthy »

Nikki wrote:.............Am rezolvat-o si pe asta...Acum o sa aflam exact ce fel de jucarii detinem! :D

bravo Nikki ! felicitari ! :D :D :D !!! si acum ce faci? te duci singur sau esti de acord sa mai mearga cineva cu tine? daca nu gresesc parca tu ai un PP; as veni si eu sa verific rg-ul si poate mai merge cineva cu un mauser; astfel le lamurim pe toate odata, ce zici?
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nikki

Post by Nikki »

Total de acord...Mai bine mergem mai multi. Dar cand? Am inteles ca Baza asta ar fi pe undeva pe langa statia de metrou Aurel Vlaicu, din cate am inteles. Oricum nu cred sa fie probleme sa o gasim :D
barthy

sal nikki !!!

Post by barthy »

nu-i bai ! a nimerit orbu' braila si nu gasim noi pipera 38, ce naiba !? dar sa mai asteptam sa vedem cine vrea sa mai mearga si apoi facem o programare; presupun ca ne costa ceva maruntei sa le folosim cronograful si daca suntem mai multi punem mana de la mana si-l luam pe datorie :wink: mie mi-au ramas cateva cartuse din fiecare model gasit pe piata si o sa le tragem din fiecare arma sa vedem ce iese; dar sa-l gasim macar pe unul cu mauser care sa mearga cu noi;
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nikki

Post by Nikki »

Cum ai zis mai sus, ar fi ideal sa fie cate un model din fiecare. Eu am P22 nu PP,asa ca asteptam cu drag si un PP si bineinteles Mauser-ul :D
johnny

Asta da treaba buna !!!!!

Post by johnny »

Ar fi excelent barthy daca reusesti impreuna cu Nikki sa faceti treaba asta. Dupa ce o faceti sper ca postati si voi rezultatele :D , sa ma duc si eu insfarsit la magazin :twisted: :wink: .
Tu ai Rohm RG88 ,Nikki are P22,poate vorbiti cu prietenul reactor sa vina si el cu Mauser-ul HSC,si mai ramane PP,nu stiu pe nimeni dispus..... apropos ar mai fi si P99T(a aparut pe site-ul top gun),si nu se stiu prea multe despre el,oricum,nu cred ca se sparge ca P22.
Anyway,bafta la strangerea baietilor,si la cronograf.
Asta ar fi chiar o treaba........ testele la cronograf cu RG88, PP, P22, Mauser.WOW

Bafta !!8) 8)
johnny

Sorry !!!

Post by johnny »

Scuze pt ce am spus mai devreme despre Walther P99T,si arumentez cu niste poze de pe site-urile rusesti. Sa uitam de el :D
Image
Image
sorin mok

Post by sorin mok »

Felicitari pentru efort.
Daca rezultatele vor fi pozitive, ar trebui ca Arrow sa va premieze, intrucat era de datoria lor (si OBLIGATIA lor legala) sa faca ceea ce faceti voi.
reactor

Teste cronograf

Post by reactor »

I'm in !!!
Hai sa stabilim cand si cum .
Cati money trebuie ???

:D
macarici

Post by macarici »

Cum credeati ca tocmai eu o sa lipsesc?
Singura problema e programul.Lucrez 12cu 24,12 cu36 sau 48.Luni sunt sigur de zi(8-20).Hai sa stabilim o zi cand se poate.
Abia astept!Vin si eu cu "prastia"mea si cu ocazia asta o sa ne si cunoastem si o sa schimbam impresii si experienta pe viu.Experienta celor de pe clubairguns in ceea ce priveste intalnirile e graitoare.Bravo lor!
Cand si unde?
Image
Babanu

Post by Babanu »

Macarici tu parca aveai PP, nu?
Am sa vin si eu cu al doi-lea Walther PP :twisted:
Eu sunt dispus oricand la orice ora asa ca haideti sa stabilim o zi anume cand sa ne vedem.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Nikki

Post by Nikki »

Babanu wrote: Eu sunt dispus oricand la orice ora asa ca haideti sa stabilim o zi anume cand sa ne vedem.
Eu numai martea asta nu pot...in rest in orice zi :D
Babanu

Post by Babanu »

Am dat un telefon la Citypaintball sa intreb cat costa sa le folosim cronograful 8)
Cel ce mi-a raspuns la telefon a fost foarte amabil si mi-a spus ca nu costa nimic doar sa ne testam viteza la gloantele de cauciuc :twisted:
Printre altele am inteles ca programul e non-stop si putem merge oricand la orice ora cu conditia sa dam un telefon inainte. M-a intrebat cati vrem sa venim, i-am spus ca aproximativ 6 persoane, acum sper ca toata lumea sa se tina de cuvant si sa vina :wink:

propun ziua de joi pe la orele 17 sa ne intanlim sa mergem acolo.

Nikki, Reactor, Barthy, dati-mi va rog un private message cu yahoo messenger-ul vostru sa putem stabili mai clar. Eventual un numar de mobil
barthy

sal !

Post by barthy »

Babanu wrote:Am dat un telefon la Citypaintball sa intreb cat costa sa le folosim cronograful 8)
Cel ce mi-a raspuns la telefon a fost foarte amabil si mi-a spus ca nu costa nimic doar sa ne testam viteza la gloantele de cauciuc :twisted:
Printre altele am inteles ca programul e non-stop si putem merge oricand la orice ora cu conditia sa dam un telefon inainte. M-a intrebat cati vrem sa venim, i-am spus ca aproximativ 6 persoane, acum sper ca toata lumea sa se tina de cuvant si sa vina :wink:

propun ziua de joi pe la orele 17 sa ne intanlim sa mergem acolo.

Nikki, Reactor, Barthy, dati-mi va rog un private message cu yahoo messenger-ul vostru sa putem stabili mai clar. Eventual un numar de mobil
felicitari pentru initiativa babane ! nu ma deranjaza ziua de joi chiar daca am programare la service cu rabla mea; daca nu e gata vin cu tramvaiul;
Babanu

Post by Babanu »

Pana acum m-au contactat Barthy si Reactor carora le si multumesc cu aceasta ocazie. Prima modificare pe care o propun este sa ne vedem la ora 17.30 la statia de metrou Aurel Vlaicu astfel sa poata ajunge si Reactor. Barthy sper sa fie ok ora aceasta noua pentru tine.
Mai raman Nikki si Macarici sa ma contacteze.
Post Reply