Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
aurorauno

Re: Sfat Pistol Cu Gaze!!!

Post by aurorauno »

MR.47 wrote:daca armele cu gaz ar fi fost la liber
Au fost la liber,iar "populatia" a inceput sa le fluture si cand ii calca unul pe batatura la coada la paine!Oamenii n-au stiut sa aprecieze( ce sa mai zic sa constientizeze)....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
MR.47

Post by MR.47 »

aurorauno wrote:
Au fost la liber,iar "populatia" a inceput sa le fluture si cand ii calca unul pe batatura la coada la paine!Oamenii n-au stiut sa aprecieze( ce sa mai zic sa constientizeze)....
Domnule aurorauno va inteleg punctul de vedere din prisma cetateanului cat si a meseriei dvs. sunt perfect de acord cu ce spuneti si sunt constient ca buna parte a posesorilor de arme atat letale cat si neletale sunt niste dobitoci si niste cretini care nu ar trenui sa aiba drept de port-arma in viata lor( cunoasteti prea bine cele doua cazuri cu cei doi fosti MAI-sti).Dumneavoastra credeti ca acel test psihologic si taxa care se plateste la trezorerie schimba lucrurile cu ceva?(in cazul armelor cu gaz) si da multi se isterizeaza ca flutura armele si la coada la paine "eaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a scos un pistooool!!!" nu vad ce atata tam-tam da sa scos un pistol din cauza dobitocilor pe care dvs ii arestati iar procurorii le dau drumul pepartea cealalta, da s-a scos un pistol ca lumea deja e stresata si cu nervii intinsi la maxim datorita presiunilor pe care guvernul le face de ani buni asupra noastra.Eu sunt de parere ca trebuie tratata cauza nu efectul.Ia sa se incerce sa, fim si noi o comunitate civilizata ca in Anglia, unde nici politistul stradal nu are arma.Gasind motive de genul asta nu faceti decat sa va inversunati vecinii de la SRI care stau cu ochii ceas pe forumurile astea sa transmita alor de mai sus noi "solutii" pt. reducerea infractionalitati si descotorosirea de "pistolari".
This is ten percent luck, twenty percent skill,
fifteen percent concentrated power of will,
five percent pleasure, fifty percent pain,
and a hundred percent reason to remember the name!
vikkktor

Post by vikkktor »

aurorauno wrote:
asta cam asa este...poate si familiarizarea cu arma de foc la nivelul populatiei din Ro trebuie facuta gradual...personal, nu prea stiu cum trebuie vazuti adulti care umbla la cingatoare cu arme care nu sunt arme, amagindu-se cu ideea ca pot face fata unor infractori cu asa ceva...infantilism?...
MR.47

Post by MR.47 »

vikkktor wrote:
aurorauno wrote:
asta cam asa este...poate si familiarizarea cu arma de foc la nivelul populatiei din Ro trebuie facuta gradual...personal, nu prea stiu cum trebuie vazuti adulti care umbla la cingatoare cu arme care nu sunt arme, amagindu-se cu ideea ca pot face fata unor infractori cu asa ceva...infantilism?...
Da cred ca ala e termenul...dar vedeti dvs. procedurile si etapele de obtinere a unui permis de neletala il fac sa creada pe viitorul posesor BA tu ai vazut cate acte a trebuit sa fac si cate drumuri pai e o arma nene chiar daca e cu gaz e arma arma....si poc din start posesorul pleaca cu o impresie gresita...aduceti-va aminte cazul ala cand a fost gasit omul acela de afaceri mort in casa cu pistolul in mana si 3 cartuse trase...urme de sange ale unuia din infractori...dar el mort...omul ala a murit din impresia pe care legea i-a oferito ca el chiar detine o arma...
aurorauno

Post by aurorauno »

MR.47 wrote:cat si a meseriei dvs
De unde stii tu ce meserie am?
MR.47 wrote:Dumneavoastra credeti ca acel test psihologic si taxa care se plateste la trezorerie schimba lucrurile cu ceva
De vreme ce au scazut "impuscaturile" de la semafor se pare ca au schimbat...
MR.47 wrote: nu vad ce atata tam-tam da sa scos un pistol
Nu e mare tam tam ca s-a scos pentru o injuratura?? :shock:
MR.47 wrote:din cauza dobitocilor pe care dvs ii arestati
Care dumneavoastra?EU? :roll:
MR.47 wrote:Eu sunt de parere ca trebuie tratata cauza nu efectul
Adica sa-i internam pe toti la psihiatrie ca stau prost cu nervii?
MR.47 wrote:sa, fim si noi o comunitate civilizata ca in Anglia
Am impresia ca nu ai habar ce "civilizati" sunt,se injunghie aia pe capete,iar seara 80% din populatia de pe strada e moarta de beata si se bat "ca chiorii"
MR.47 wrote:nici politistul stradal nu are arma
Nu din cauza ca sunt civilizati nu are!Dinpotriva...
MR.47 wrote:Gasind motive de genul asta nu faceti decat sa va inversunati vecinii de la SRI
Vecini de ce?De palier?Daca tu crezi ca de pe un forum se hotararaste soarta tarii inseamna ca e o ora tarzie si mai bine te culci!
Last edited by aurorauno on Sat Apr 07, 2012 12:55 am, edited 1 time in total.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
vikkktor

Post by vikkktor »

MR.47 wrote:
aurorauno wrote:
Domnule aurorauno va inteleg punctul de vedere din prisma cetateanului cat si a meseriei dvs. sunt perfect de acord cu ce spuneti si sunt constient ca buna parte a posesorilor de arme atat letale cat si neletale sunt niste dobitoci si niste cretini care nu ar trenui sa aiba drept de port-arma in viata lor( cunoasteti prea bine cele doua cazuri cu cei doi fosti MAI-sti).Dumneavoastra credeti ca acel test psihologic si taxa care se plateste la trezorerie schimba lucrurile cu ceva?(in cazul armelor cu gaz) si da multi se isterizeaza ca flutura armele si la coada la paine "eaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a scos un pistooool!!!" nu vad ce atata tam-tam da sa scos un pistol din cauza dobitocilor pe care dvs ii arestati iar procurorii le dau drumul pepartea cealalta, da s-a scos un pistol ca lumea deja e stresata si cu nervii intinsi la maxim datorita presiunilor pe care guvernul le face de ani buni asupra noastra.Eu sunt de parere ca trebuie tratata cauza nu efectul.Ia sa se incerce sa, fim si noi o comunitate civilizata ca in Anglia, unde nici politistul stradal nu are arma.Gasind motive de genul asta nu faceti decat sa va inversunati vecinii de la SRI care stau cu ochii ceas pe forumurile astea sa transmita alor de mai sus noi "solutii" pt. reducerea infractionalitati si descotorosirea de "pistolari".
cu scuzele de rigoare, dar, din pacate prea usor se scoate arma,fie ea si neletala, in Ro, pentru motive puerile, care nu impun asa ceva...am observat multe persoane pasnice, care dupa ce capata o arma neletala, dobandesc subit o personalitate artificiala generata de obiectul ce il poarta la curea si ajung sa se comporte total diferit si asta in dezavantajul lor...poate de aceea legiuitorul a inceput inarmarea cu persoanele prevazute la art 13, care constientizeaza sau ar trebui, mai bine ce inseamna o arma...bineanteles ca cei de pe forumul asta se exclud... :D ...
Last edited by vikkktor on Sat Apr 07, 2012 1:44 am, edited 1 time in total.
MR.47

Post by MR.47 »

vikkktor wrote:
aurorauno wrote:
cu scuzele de rigoare, dar, din pacate prea usor se scoate arma,fie ea si neletala, in Ro, pentru motive puerile, care nu impun asa ceva...am observat multe persoane pasnice, care dupa ce capata o arma neletala, capata o personalitate artificiala generata de obiectul ce il poarta la curea si ajung sa se comporte total diferit si in dezavantajul lor...poate de aceea legiuitorul a inceput inarmarea cu persoanele prevazute la art 13, care constientizeaza mai bine ce inseamna o
arma...bineanteles ca cei de pe forumul asta se exclud... :D ...[/quote]

Asa este, dar sa va dau un mic exemplu,eu intro luna de zile iau arma cu mine de 2-3 ori, daca stiu ca merg la 1 cafea las pistolul acasa, daca merg la supermarket las pistlul acasa, daca merg noapte cu ceva treaba(urgenta) intro zona rau famata o iau la mine,daca as consuma alcool desi nu o fac as renunta de tot la arma, dar multi nu vad lucrurile asa...cum spuneam intrun post anterior sunt multi idioti,cretini,dobitoci carora nu le-as da drept nici la o furculita de plastic de unica folosinta,dar nu trebuie generalizat.Eu aici pe forum am gasit oameni ok,presupun ca din toate categoriile de varsta care sunt fff responsabili si constientizeaza ca arma e fie pt poligon fie pt autoaparare.NU sa mearga la agatat sa vada pitipoancele ca el e pericolos, nu sa arata in tracic ca el e cocos nu sa mearga in cluburi sa arata ca el e jmeker da jmeker...
vikkktor

Post by vikkktor »

Da cred ca ala e termenul...dar vedeti dvs. procedurile si etapele de obtinere a unui permis de neletala il fac sa creada pe viitorul posesor BA tu ai vazut cate acte a trebuit sa fac si cate drumuri pai e o arma nene chiar daca e cu gaz e arma arma....si poc din start posesorul pleaca cu o impresie gresita...aduceti-va aminte cazul ala cand a fost gasit omul acela de afaceri mort in casa cu pistolul in mana si 3 cartuse trase...urme de sange ale unuia din infractori...dar el mort...omul ala a murit din impresia pe care legea i-a oferito ca el chiar detine o arma...[/quote]

asta este vina lui ca a ascultat vanzatorul care isi lauda marfa sau prietenii care aveau asa ceva...daca aceste ,,arme,, aveau efect scontat, NU ERAU LA LIBER in alte tari...cred ca solutia este reliberalizarea lor si pedepsirea drastica a unui adult care are asa ceva asupra lui...in multe tari, daca te prinde cu asa ceva la tine in toc, se socoteste ca doreai sa faci o infractiune, pentru ca altfel un adult nu are motive sa umble cu o unealta care nu il ajuta decat sa isi complice situatia daca este intr-adevar atacat si o foloseste...nu va mai dura mult probabil pana cand un purtator de neletala va fi impuscat cu glont...si ar fi pacat ...
vikkktor

Post by vikkktor »

nu suntem toti la fel, dar trebuie sa ne supunem majoritatii...daca maine as fi pus in a alege sa predau armele care le am, sau sa le pastrez, dar sa fie date la liber arme de foc tuturor la purtator, desi sunt un mare admirator al armelor si in ultimii 22 de ani am avut ce altii vad probabil in filme, as preda armele fara discutie...cu regret, mare regret trebuie sa afirm ca cetateanul roman nu este inca suficient de civilizat sa poarte arme la brau...poate eventual sa le detina la domiciliu si un prim pas a fost deja facut...cred ca actuala lege este indestulatoare pentru momentul acesta si ofera satisfactie celor care intr-adevar vor sa aiba o arma fie ea pentru colectie, aparare sau vanatoare...cu singurul amendament ca as da la liber neletalele, dar, as pedepsi cu detentia adultii care le cara in tocuri...asta spre binele lor...
Last edited by vikkktor on Sat Apr 07, 2012 1:42 am, edited 1 time in total.
vikkktor

Post by vikkktor »

iar in Anglia, unul din motivele pt care politistul nu poarta arme, este sa nu-i dea in cap conationalii sa i-o fure...exact ca in penitenciare, cei care umbla in interior nu au arme, pt ca ar fi dezarmati de cetatenii privati de libertate...dar in Anglia acum peste o suta de ani, daca atacai un politist, te astepta streangul, fara clemeta...nu degeaba i se mai spune ,,insula nebunilor,,...la noi, politistul este privit in general cu ostilitate, poate si ca reminiscenta a vremurilor comuniste si daca s-ar inaspri ultrajul ar fi destui sa gaseasca scuze faptei din punctul de vedere al situatiei de saracie in care traieste infractorul...
vikkktor

Post by vikkktor »

si in incheiere, nu stiu cati din cei care cer dreptul la arme pt aparare si paza la ,,liber,,sunt chiar pregatiti sa traga intr-un om, fie el si agresor...legitima aparare este o actiune violenta, care raspunde la o agresiune...nu este chiar ca in filme cand omori un om, chiar daca pentru a te apara...aceasta actiune chiar legitima, poate lasa urme adanci in psihicul unei persoane normale, civilizate...
MR.47

Post by MR.47 »

vikkktor wrote:si in incheiere, nu stiu cati din cei care cer dreptul la arme pt aparare si paza la ,,liber,,sunt chiar pregatiti sa traga intr-un om, fie el si agresor...legitima aparare este o actiune violenta, care raspunde la o agresiune...nu este chiar ca in filme cand omori un om, chiar daca pentru a te apara...aceasta actiune chiar legitima, poate lasa urme adanci in psihicul unei persoane normale, civilizate...
Da vedeti dvs. domnule victor asa este dar cand vezi pe unul care atenteaza la viata ta cam faci uz de arma...eu asa zic ca ar face oricine,la chestia cu neletalele eu as zice sa se dea drept de purtare ca deh asta e treaba trebuie a ai o sursa de aparare...nu ma refer neaparat la mine ca eu poate pot face fata si cu mainile goale unui atac normal,ca la unul armat nai ce face cu neletale.Mor eu de astia de la firmele de paza care fac transport valori cu rohm rg 88 pe gaz si cauciuc...
pokey

Post by pokey »

aurorauno wrote:Au fost la liber,iar "populatia" a inceput sa le fluture si cand ii calca unul pe batatura la coada la paine!Oamenii n-au stiut sa aprecieze( ce sa mai zic sa constientizeze)....
Aurora(uno) abereaza in continuare si ii place sa dezinformeze si sa se dea atotstiutor.
Mai nea.... ia defineste matale termenul "la liber". "La liberul " asta a lu' matale cu care tot o tii sus si tare este ca in alte tari in care daca arati un act de identitate si vede boul de la magazin ca ai peste 18 ani (in unele tari e mai putin) iti da AC si replici (adica la noi gaz, piper si blank)????
Hai pe bune.....zi zau.....erau la liber? Hai serios acum, tu condamni televiziunile de stiri si "prompteristele" ca fac dezinformare si arunca pe piata termeni si expresii de lemn gen "arme la liber", etc, si tu ce faci?

Ahhhhh, era sa uit....daca tot faci referire la "Oamenii n-au stiut sa aprecieze( ce sa mai zic sa constientizeze)" si te referi direct la populatia de rand care are doar drept la neletale...... de ce nu faci matale referire si la colegii tai care au drept la LETALE si atunci cand au gresit s-a lasat cu morti ? :?: :?: :?:

Hai ca sunt curios ce o sa raspunzi la intrebarea asta......ma astept sa raspunzi cu ceva de genul "sunt cazuri izolate.....exceptii, niste imbecili, etc....." Ok, putem admite asta, dar sunt mult mai importante, mai ales ca de pe urma "sa le fluture si cand ii calca unul pe batatura la coada la paine" rezulta mai nimic leziuni fizice iar in urma cazurilor cu "semizei" rezulta MORTI !
vikkktor wrote:...personal, nu prea stiu cum trebuie vazuti adulti care umbla la cingatoare cu arme care nu sunt arme, amagindu-se cu ideea ca pot face fata unor infractori cu asa ceva...infantilism?...
Cica "personal nu prea stiu....." pai da.....personal, ca doar de la tine vine afirmatia in cauza, nu mai e cazul sa specifici si "personal"....dar deh......avem arme, avem aere, avem pretenti sa fim apreciati si tratati ca "superiori" si "atotstiutori" dar IQ-ul....."da-l draq de IQ,ce-i ala? un AK mai nou?" :roll:

Viktoras, tu tot nu te potolesti si continui in afirmatii nefondate si scrii asa sa te aflii in treaba? Iti place sa te dai cunoscator cand ti-am arata concret in posturile mele, pe Lege, punctual si cu argumente ca nu ai dreptate?
http://www.arw.ro/forum/viewtopic.php?f ... &start=255 este doar un exemplu...lista poate continua....

Acolo nu te-ai obosit sa raspunzi, sa recunosti ca gresesti, dar vad ca tot continui , iar in postul tau de mai sus continui in aroganta si iti etalezi un grad de superioritate care nu-si are baza.
Vorba accea..... (dar cat de adevarata mai e…)...prostul nu e prost destul daca nu e si fudul (nu fac referire concreta la cineva anume prin “prost”, dar cine se stie in cauza oricum nu va recunoaste, caci de aceea e fudul :lol: )

Serios, fii si tu mai ca un om, mai decent si nu-ti mai da atatea aere ca miroase cam tare.

Tu si cu Aurora(uno), zici ca mancati la aceeasi popota, dar se pare ca e mancarea stricata .

Da, stiu, voi doi ati vrea sa nu aiba nimeni in afara de voi dreptul sa aiba o arma, ca doar voi aveti 3 Coa…...oua si sunteti “supusi pericolelor” si cica ati fi indreptatiti mai mult decat orice cetatean sa purtati arme LETALE.
Mai bine va luati voi amandoi de manute si va duceti frumos pe politisti.ro si va dati acolo cocosi si atotstiutori si superiori.
Hai pa (asta ca sa nu zic hai sifon sau hai sictir) !!!
Last edited by pokey on Sat Apr 07, 2012 3:28 am, edited 1 time in total.
7Coline

Post by 7Coline »

vikkktor wrote:si in incheiere, nu stiu cati din cei care cer dreptul la arme pt aparare si paza la ,,liber,,sunt chiar pregatiti sa traga intr-un om, fie el si agresor...legitima aparare este o actiune violenta, care raspunde la o agresiune...nu este chiar ca in filme cand omori un om, chiar daca pentru a te apara...aceasta actiune chiar legitima, poate lasa urme adanci in psihicul unei persoane normale, civilizate...
Va spun din experienta cand cineva incearca sa va ia viata deja o sa fiti la al doilea sector.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
pokey

Post by pokey »

7Coline wrote:
Va spun din experienta cand cineva incearca sa va ia viata deja o sa fiti la al doilea sector.
Corect, asa este, aveti perfecta dreptate 7Coline.
Asa este si cel putin asa ar trebui sa si fie corect si totodata acceptat de lege si de mentalul colectiv al tuturor oamenilor, fie ca sunt sau nu posesori de arme.

Numai ca “unii” sunt ipocriti si se erijeaza in pudibonzi incercand sa ne induca idea ca “vai de mine, dar o sa raman cu sechele psihice…vai de mine…viata unui om…” dar defapt ei cand aud un zgomot mai suspect afara in fata blocului deja pun mana pe arma si baga cartus pe teava armei lor LETALE pe care o detin.
Sunt satul de ipocrizie.
Post Reply