citeva detalii despre fort 10,se poate?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: citeva detalii despre fort 10,se poate?
Şi eu speram să dureze mai puţin dar, vorba ta, merită aşteptarea. 
Salut prieteni! Tocmai mi-am luat un Fortulet..10 R, de la Bucuresti direct si vreau sa va spun ca imi place foarte mult. Este foarte bine finisat si sper sa functioneze ireprosabil, abia astept sa-l testez. Vis-a-vis de ce zicea nashu999, mie personal nu-mi place acea prelungire de la magazie, din contra, cea actuala, chiar daca este mai mica, este mai moderna si nu agata nimic in calea ei. In plus, cel care vede pistolul, ca e la brau in toc sau in mana, nu trebuie sa stie ca arma e cu bile de cauciuc. Eu am avut Carpatiul pe gaz, care a vea acea prelungire si m-am dus undeva si am facut-o rotunjita, normala, de ziceai ca e pistolul pe glont de la politie. Mai este un amic pe aici caruia i-a placut ideea. Este o parere personala, doar atat. Stima! Apropos, cine mai doreste CZ-ul meu, sa ma contacteze, este nou, primeste si munitie si un toc original Bereta.Si mai las din pretul de 1900 lei. Stima!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Sa-l stapanesti sanatos!De ce nu ai luat 17?
Fort 17R cal 9mm P.A
Să-l stăpâneşti sănătos! Se măreşte numărul forumiştilor cu Fort 10. Apropo de Carpaţi, am văzut încărcător de la varianta
pe glonţ adaptat pentru cel cu gaze, din acelaşi considerent, replica să semene cât mai bine cu arma. Dar la Fort nu cred că
se vede că e pe bilă după acea prelungire, fiindcă niciun Fort nu e foarte cunoscut în varianta pe glonţ, mai degrabă la noi
e mai celebru cel pe bilă.
pe glonţ adaptat pentru cel cu gaze, din acelaşi considerent, replica să semene cât mai bine cu arma. Dar la Fort nu cred că
se vede că e pe bilă după acea prelungire, fiindcă niciun Fort nu e foarte cunoscut în varianta pe glonţ, mai degrabă la noi
e mai celebru cel pe bilă.
sal adrian, sa il stapinesti sanatos .eu trebuia sa il ridic pe al meu dar am hotarit sa mai astept pina vine si cel cu noul maner sau cel metalic ca oricum nu ma grabesc foarte tare,mai am un zoraki 914.inca odata felicitari ptr pistol si sa ne mai dai detalii dupa ce tragi.
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
-
Cyp2mobile
sa-l stapanesti sanatos si daca tot s-a incalzit poate facem o iesire la "poligon"
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Se observa o trecere pe fort a doritorilor si a posesorilor de alte arme neletale ... 
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
Multumesc mult stimati colegi, la toti pentru urarile de bine.
Nu am luat Fort 17 pentru ca am vrut o arma usoara, sa o pot purta cat mai des asupra mea. Am avut putina treaba la o marochinarie, sa modific ceva la un toc de curea, si pana la magazin l-am pus in buzunarul de la camasa, la piept. Imi venea sa sar in sus de bucurie ca nu imi trage nici camasa in jos, iar la brau, parca nici nu il simt. In privinta greutatii sunt foarte multumit, acum ramane sa il vad la treaba,in probe. Mi-ar fi placut si varianta Fort 9 cred, dar am inteles ca vine full metal si pe mine nu ma incanta treaba asta. Sa nu ma intelegeti gresit: imi plac toate armele bune, mai ales cele din metal complet sau cele nichelate, numai ca am o retinere in privinta greutatii, doar atat. Cyp..cand stabiliti ceva, anuntati-ma si pe mine sa trag si eu cateva cartuse cu voi. Stima!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
buna seara dupa ceva timp...(cam 2 luni...) dupa cum cineva ma sfatuia sa pun ceva poze cu fort 9 si zoraki 914..am revenit deoarece azi am intrat in posesia la fort 9,si pe aceasta cale multumiri celor care au afcut posibil acest lucru. daca doreste cineva mai multe info sau este curios cu ceva detalii ii stau la dispozitie (evident atat cit ma pricep,adica nu prea mult hehehe) in rest .. o arma mica si fioroasa probat in poligon la citeva ore dupa ce am cumparat-o. dar sincer nu mai fioroasa decit f 17 calibru 45...
- Attachments
-
- DSCN0024.JPG (204.29 KiB) Viewed 8632 times
"I'm going to make him an offer he can't refuse" The Godfather zoraki 914, fort 9
poza si cu zoraki 914
o intrebare stiti pe cineva unde as putea sa imi confectioneze niste prasele de lemn in locul celor de plastic?
( cu lemnul meu, nuc) si cam la ce pret?
La mld guns le poti comanda ...nashu999 wrote:o intrebare stiti pe cineva unde as putea sa imi confectioneze niste prasele de lemn in locul celor de plastic?( cu lemnul meu, nuc) si cam la ce pret?
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems