ar fi bineGxG wrote:ATENTIUNE !!! Mobilizarea pe acest topic poate duce la atingerea obiectivului.![]()
Sper sa scoatem "otelul" din apa plata.
Am revenit cu un telefon la Huntershop care au innoit promisiunea pentru sfarsitul lunii februarie.
Aproape ca i-am facut sa se jure ca vor aduce si modelul asta. Din cate am inteles, daca vor aduce pistoale marca CZ, clar vor fi modelul 83.
Aproape ca m-au convins.
P.S in weekend Oradea este aproape imposibil de gasit la telefon.
PISTOL CZ 83 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: PISTOL CZ 83 9mm
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
-
nedumeritu
Din cate se aude pe strada mare, respectivii nu figureaza cu vreo licenta de import sau ceva de genul acesta.tdalin wrote:ar fi bineGxG wrote:ATENTIUNE !!! Mobilizarea pe acest topic poate duce la atingerea obiectivului.![]()
Sper sa scoatem "otelul" din apa plata.
Am revenit cu un telefon la Huntershop care au innoit promisiunea pentru sfarsitul lunii februarie.
Aproape ca i-am facut sa se jure ca vor aduce si modelul asta. Din cate am inteles, daca vor aduce pistoale marca CZ, clar vor fi modelul 83.
Aproape ca m-au convins.
P.S in weekend Oradea este aproape imposibil de gasit la telefon.
Unii importatori cunoscuti din Bucuresti spun ca aprovizioneaza atat magazinul respectiv cat si pe cele din Iasi si Radauti.
Poate, importa in exclusivitate si comercializeaza pistoale cu apa... plata.
Asa ca daca vor aparea produsele cu pricina in Bucuresti, poate le vor avea si ei.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Daca m-au trombonit voi regreta si mai mult ca le-am facut reclama prin folosirea denumirii magazinului pe acest forum.
Faptul ca nu au adus inca CZ-uri nu-i face cu nimic mai competitivi decat celelalte firme (ex. ARROW, care spre diferenta de "Oradea" a facut posibila existenta acestui forum).
Faptul ca nu au adus inca CZ-uri nu-i face cu nimic mai competitivi decat celelalte firme (ex. ARROW, care spre diferenta de "Oradea" a facut posibila existenta acestui forum).
-
nedumeritu
Bun.GxG wrote:Daca m-au trombonit voi regreta si mai mult ca le-am facut reclama prin folosirea denumirii magazinului pe acest forum.![]()
Se vede ca esti mai nou in domeniu.
Toti am fost, la un moment dat.
Nu se poate face nici un fel de comparatie pe nici un plan intre firma de cartier in discutie si
importatorul major, de top, care a devenit ARROW in ani buni de munca.
Clar.
E drept ca ARROW ma suporta greu pe forum probabil si nu imi mai vand arme de autoaparare,
dar asta nu ma poate face sa nu le recunosc dimensiunea pe piata armelor si munitiei in RO.
Daca inca nu au adus CZ 83 la ARROW trebuie sa existe o ratiune si motive obiective.
Oricum este clar ca si-au schimbat orientarea in ceea ce priveste armele de autoaparare.
Daca au patruns la ZVI, ajung ei si la CZ cumva.
Iar referitor la existenta acestui forum, ar fi trebuit sa vezi cum arata in 2008 "pagina"
celor de la Oradea. Un fisier excell transformat in format HTML cu produse copiate
din tot felul de cataloage. Erau chestii care nu au fost nicicand prin RO.
Si ni' no' sa fie.
By the way [BTW]
Stiai chestia aia, bancul cu tunu' si cu Nina?
Cica:
Tu nu m-ai inteles pe mine si ni' n-ai sa ma intelegi...
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Nedumeritule spune mai bine ca esti falit si ca ai o datorie de cateva mii de euro la membrii ROMSDC pe care i-ai tapit cu diverse afaceri oneroase.... Iar incerci sa impresionezi noi veniti cu amabilitatea ta? Fratilor de ce nu-l intrebati mai bine de afacerea Audi? Cum a tapit pe Dr G cu 3000 de euro sau afacerea pipitele, cum le-a luat lui Andueu si Emanuel tot din ROMSDC cam 40 de mii de euro pe niste mizerii de poze... Sau cu Ulise cu cele 50 de mil, doar un imprumut nevinovat dupa care inca tipa pe forum pe aici cand apuca. Sau alora de le-ai luat bani promitandu-le Forturi si le-ai dat in final o mare teapa. Hai nedumeritule baga mare, spune de fapt cine esti si de ce ROMSDC nu mai vrea sa auda de tine si te considera un paria! Atentie fratilor ca sunteti in preajma unui borfas, atentie!
Nu vreau nimic decat o lume mai buna, nu caut nimic decat sa ajut!
Nu inteleg care-i ratiunea pentru care dezinformati cititorii acestui forum. Respectivul importator a primit licenta de import pe data de 3 februarie, cu toate ca actele fusesera depuse inca de la inceputul lui ianuarie. In momentul de fata comanda e procesata de partenerul ceh si numai de el depinde data la care marfa va ajunge in Romania. In comanda nu exista pistoalele cu apa plata ,cum afirmati dvs in batjocura ,ci cu bila de cauciuc CZ83 si RAMI P, nu in numar mare, ce-i drept,fiind un lot de testare a pietei, dar exista!nedumeritu wrote: Din cate se aude pe strada mare, respectivii nu figureaza cu vreo licenta de import sau ceva de genul acesta.
Unii importatori cunoscuti din Bucuresti spun ca aprovizioneaza atat magazinul respectiv cat si pe cele din Iasi si Radauti.
Poate, importa in exclusivitate si comercializeaza pistoale cu apa... plata.
Asa ca daca vor aparea produsele cu pricina in Bucuresti, poate le vor avea si ei.
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
O veste foarte bună, dacă piaţa va reacţiona bine se va creea o competiţie care va ajuta cumpărătorii.
Magazinul respectiv este vestit printre vânători, ştiu pe cineva care s-a dus din Bucureşti acolo pentru
o carabină şi e foarte încântat.
Rami...yum yum.
Magazinul respectiv este vestit printre vânători, ştiu pe cineva care s-a dus din Bucureşti acolo pentru
o carabină şi e foarte încântat.
Rami...yum yum.
Si eu as vrea un RAMI P.

CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Inca un RAMI si la mine va rog! 
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "'
Sa se dea cate unu sa ajunga la toti.

CZ P07-Duty 9x19mm
CZ P07-Duty 9x19mm
Oppaaaaaaaa Domnule Guest, DETALII va rog .
Eu vreau un CZ 83, sa se faca liste dom'le ca eu am adus si scaunelul cu mine, sa stau la coada.

Ceva preturi dl. "Guest" se poate pentru ambele variante?
Ceva preturi dl. "Guest" se poate pentru ambele variante?
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Domnule Guest te provocam la detalii.
Bine ai venit !
Ma cam sperie expresiile nu in numar mare si lot de testare a pietei, ca numai topicul meu a mobilizat vreo 10 cumparatori.
Consens mai solid ca pe tema CZ 83 mai rar, sper ca "lotul de testare" sa nu ne testeze rezistenta la stres.
Oricum dupa ce intru in posesia "una bucata CZ 83" o sa postez un studiu practic amanuntit al armei (inclusiv foto din interiorul tevii catre afara) fapt ce ar duce la un calcul de genul 10x100=1000.
Bine ai venit !
Ma cam sperie expresiile nu in numar mare si lot de testare a pietei, ca numai topicul meu a mobilizat vreo 10 cumparatori.
Consens mai solid ca pe tema CZ 83 mai rar, sper ca "lotul de testare" sa nu ne testeze rezistenta la stres.
Oricum dupa ce intru in posesia "una bucata CZ 83" o sa postez un studiu practic amanuntit al armei (inclusiv foto din interiorul tevii catre afara) fapt ce ar duce la un calcul de genul 10x100=1000.
Cumpărătorii de pe forum nu-s eşalon reprezentativ pentru piaţa de autoapărare. Sunt oameni pasionaţi, atenţi la detalii,
care caută informaţii şi se decid după multă chibzuinţă. Mulţimea ia după aspect, după marcă, după "made in Germany", etc.
La Arrow PCP-urile n-au fost un succes de piaţă (bănuiesc) deoarece după lichidarea stocului n-au mai fost importate cu toate
că pasionaţii de a.c. le preferă celor cu arc. Aşa ar putea fi şi cu "oţelurile", e posibil să fie câţiva norocoşi care să cumpere
din primul lot. (nu sunt un under-cover al niciunui vânzător de arme
).
care caută informaţii şi se decid după multă chibzuinţă. Mulţimea ia după aspect, după marcă, după "made in Germany", etc.
La Arrow PCP-urile n-au fost un succes de piaţă (bănuiesc) deoarece după lichidarea stocului n-au mai fost importate cu toate
că pasionaţii de a.c. le preferă celor cu arc. Aşa ar putea fi şi cu "oţelurile", e posibil să fie câţiva norocoşi care să cumpere
din primul lot. (nu sunt un under-cover al niciunui vânzător de arme
Pentru radu.b
Asa ceva se poate aduce? Daca da la ce pret? (eventual PM)
http://www.czub.cz/en/catalog/237-engra ... PI-10.aspx
Asa ceva se poate aduce? Daca da la ce pret? (eventual PM)
http://www.czub.cz/en/catalog/237-engra ... PI-10.aspx