Ne mai asteapta o plimbare pe la politie, intilnim cunostinte vechi mai socializam si o sa pierdem o gramada de timp pe la usi tinind cont ca sunt doar 6 insi care se ocupa in capitala cu inregistrarea armelor la cele 6 sectoare si mii de posesori.
pai nu trebuie sa fii politisit/militar etc ? sau deputat ceva?
daca poate si un om normal sa isi ia pistol cu gloante spune-mi si mie procedura, mersi.
Ar trebui sa-l dam in judecata pe ministru,pentru deranjul produs,timpul pierdut. Daca ne-am uni fortele,toti de pe forum avem castig de cauza!
Sa ne plateasca el cei 100 de ron - avizul psihologic si 5 ron cazierul!
Asta numai in Romania se poate intampla,sa obtii un drept si dupa o perioada sa te trezesti ca nu mai este valabil.......
Bun...ok! S-a modificat legea, dar n-am inteles daca la pistolul meu cu gaz mai trebuie sa mai imi iau ceva sau nu de la AEST?
Oricum e o limitare a libertatii acordate in 2004. Mi se parea deplasat cand vedeam la magazin de arme persoane certate cu legea si care isi cumparau pistoale, iar altii care nu stiau cum sa se semneze in acte. Daca tot se cer actele de dinainte de "libertinaj", ar trebui sa se introduca si amendamentul cu necesitatea stiintei de carte!
Streamer 2014
Ekol Special 99
GVTTA CAVAT LAPIDEM NON VI SED SAEPE CADENDO! (P. Ovidius Naso)
LIBERTAS EST POTESTAS FACIENDI ID QVOD IURE LICET!
DaBears wrote:pai nu trebuie sa fii politisit/militar etc ? sau deputat ceva?
daca poate si un om normal sa isi ia pistol cu gloante spune-mi si mie procedura, mersi.
din pacate sunt si eu anormal; legea spune ca si pentru cei care au fost..
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)