REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: REFUZ VANZARE MUNITIE - PERMIS VALABIL COLECTIONAR ARME
Gata ma luat capu
Buna ziua.
In cadrul Complexului de tragere A. Salceanu -Joita veti putea achizitiona, in conditiile prevazute de lege, munitie, armament si accesorii, speram in a doua-a parte a lunii Octombrie.
Pana atunci parcurgem complexitatea etapelor de autorizare.
Stima,
CTS Tunari
In cadrul Complexului de tragere A. Salceanu -Joita veti putea achizitiona, in conditiile prevazute de lege, munitie, armament si accesorii, speram in a doua-a parte a lunii Octombrie.
Pana atunci parcurgem complexitatea etapelor de autorizare.
Stima,
CTS Tunari
Super. Dar astfel de poligoane, care să aibă toate dotările şi facilităţile, se pot număra pe degete.
munitia se vinde pe baza unui permis de arma, unde este trecuta cantitatea...legea nu prevede ca acest permis sa fie tip A sau tip B...daca este trecuta munitie in permisul A, comerciantul poate vinde cantitatea respectiva posesorului fara nici o opreliste...daca cumparatorul se duce la 10 magazine si achizitioneaza de la fiecare, este treaba lui si culpa lui, nu a comerciantului...diferenta intre permise este doar ca cel A este pentru arme ce se pot detine, nu purta si cel tip B este pentru arme care se detin si poarta...atata timp cat detinatorul are in permisul A, trecuta munitie, poate sa o cumpere si sa o care acasa, fara probleme, asa cum poate sa o care impreuna cu arma, dupa ce in prealabil a luat autorizatie pt poligon pt arma respectiva...autorizatie pentru munitie, pt persoanele fizice, este o ,,gaselnita,, care nu este stipulata in lege...in permis este trecuta munitia si cantitatea la care are dreptul titularul permisului si pe baza acestui permis fie el A sau B, comerciantul poate vinde...daca doriti si va poate fi mai lamuritor, va pot posta raspunsul oficial al politiei romane la acest aspect, raspuns care este asa cum am descris mai sus....cine vinde munitie pe baza permisului A, nu are nici un fel de probleme, pt ca munitia in Ro, se vinde in baza a ce scrie in permisul de arma...in cazul in care ma insel, rog sa-mi citati paragraful din lege care interzice vanzarea munitiei in baza permisul tip A...
Nu există acest paragraf dar unele magazine de arme îşi desfăşoară activitatea guvernate de hârtii interne, "circulare" de pe lavikkktor wrote:..in cazul in care ma insel, rog sa-mi citati paragraful din lege care interzice vanzarea munitiei in baza permisul tip A...
diverse instituţii, "pe auzite" şi nu le lege. Sigur că un regulament intern, de exemplu, nu "bate" legea, dar cine are timp şi
nervi să combată astfel de derapaje?
Ca idee, un singur magazin din vreo 5 de unde am cumpărat "alice" pentru puşca cu a.c. le vinde fără să le mai ceară permisul,
fără să le mai noteze în catastif, deşi NU MAI E CAZUL, după legea nouă.
asta este viata romaneasca...isi taie incet si sigur craca de sub picioare si asa destul de subtiata...noroc ca incaseaza intre 40-100 lei/lunar pentru armele bagate in regim de consignatie sau pt cele tinute in custodie, desi pe vremuri cand se invartea roata, nu exista asemenea aberatie...aici nu mai intervin AEST-urile...daca unul are inceputa urmarirea penala si ESTE OBLIGAT sa lase arma la un armurier, acesta fiind OBLIGAT sa o primeasca, daca nu are bani sa plateasca, il executa comerciantul...
...nu discut de arrow pt ca nu stiu daca au politica asta, dar, stiu destui care o practica cu succes...deci, ajung sa castige bani din tinutul de arme in dulapuri...bravo comert...iar despre legi si aplicabilitatea lor, ...numai de bine...ce conteaza legea, conteaza ce spune politistul ca ala e legea in Ro...culmea este ca nici ala nu o stie si acuma cand eu semnalez niste derapaje, a se citi infractiuni, se supara poporul...
...ca asa e veselia la romani, nu conteaza legea, conteaza ,,circularele,, si ordinele interne...ca de aia sunt date de chestori si comisari luminati...

Zicea cineva de introducerea unui "ITP" la arme. O idee foarte bună. Pentru armurieri. 
Mai o consignaţie, mai o pereche de pantaloni de camuflaj, un pistolaş de airsoft...dacă
autorizaţii nu se prea eliberează, tre' să facă un ban şi magazinele, deşi ideea de magazin
duce cu gândul la vânzare de arme, nu depozitare, nu airsoft...
Mai o consignaţie, mai o pereche de pantaloni de camuflaj, un pistolaş de airsoft...dacă
autorizaţii nu se prea eliberează, tre' să facă un ban şi magazinele, deşi ideea de magazin
duce cu gândul la vânzare de arme, nu depozitare, nu airsoft...