Putere Pistol Fort .45

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Bruteforce

Re: Putere Pistol Fort .45

Post by Bruteforce »

De la rusi e siteul; http://www.travmatik.com/forum/travmati ... s-fort-17/
Imi place foarte tare 17R dar sincer ma gindesc serios sa revin la 12RM chiar daca nu mie chiar asa de drag.
Sau ramane varianta .....sa ma risc si sa iau ce imi place. Grea alegere!
Posibil sa fii bagat rusnacul altfel de munitie pe teava?
Sa dau un telefon la MLD GUNS si sa intreb despre aceasta problema?
Oare imi va spune adevarul cineva?
Sau imi fac griji degeaba.
Am o multime de intrebari fara raspuns si poate doar cei care au aceste pistoale ma vor lamurii.
Cine stie ?
:)
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

Mai toţi fabricanţii de arme au şi arme cu frame din polimer, unii chiar NUMAI din astea, deci nu ai de ce să te temi.
Dacă vrei "full metal" neapărat, renunţi la şina pentru accesorii, mai pui câteva milioane şi...gata. :D Cred că per
total e chestie de gust, ştiu că atât oţelul, cât şi plasticul au "fanii" lor, dar nu am văzut probleme genrate de
materialul folosit la construcţia frame-ului. Poate că apetenţa pentru oţel este dată şi de "zamakurile" care au
necăjit posesorii de neletale de-a lungul anilor. :D Poţi suna lniştit la MLD, sunt amabili şi-şi cunosc marfa.
Ceea ce-ţi pot spune e că atât Fortul meu 17, cât şi ale mai multor cunoscuţi (în ambele calibre, 9mm şi .45)
se comportă bine şi frame-ul de polimer nu a produs niciun neajuns, poate volumul ceva mai mare faţă de 12
care e ceva mai subţirel.
De asemenea, Sig Sauer, Grand Power, Glock, H&K şi mulţi alţii fac arme cu frame de polimer.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Imi era mai simplu daca aduceau un singur model de pistol ...clar era fort :) Ar fii fost mai usor pentru mine.Cum in general sant mai pretentios la detalii o sa il iau pe cel de metal integral.
La modelul de Fort 12Rm un singur lucru ma deranjat dar cred ca se poate rezolva. Este vorba despre tocul pistolului ...acela din plastic/textolit nu stiu nici acela ce material este, dar pare zgariat decolorat de nou. Poate ca sant consumambile si se pot schimba eventual cu alte culori/modele. Referitor la partea metalica observ ca se sterge si se zgarie destul de repede, asta e valabil la toate cele brumate (asa cred). Cu ce pot sa il inegresc la loc? Eventual au cumva fort 12 rm nichelate? Ar fii super tare unul nichelat. Aceste intrebari mi le pun de fiecare data cind cumpar ceva important. Sa va spun cite ceva dinainte de achizitionarea masinii :) Glumeam.
Форт 12РМ ,45-калибра
violiv

Post by violiv »

Am vazut si cromat si cu prasele de lemn de nuc...aveau la Mild..
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Acum cred ca o sa am un pistol super adevarat. Ma gindeam ca nu pot sa schimb una alta la el. Iar daca au la magazin si cromat ....totul e de vis.
Multumesc mult.
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

Bruteforce wrote:Acum cred ca o sa am un pistol super adevarat. Ma gindeam ca nu pot sa schimb una alta la el. Iar daca au la magazin si cromat ....totul e de vis.
Multumesc mult.
Se poate comanda. Le-am văzut şi eu pe cele din magazin, sunt faine. Acum nu cred că mai e niciunul pe stoc din astea
cromate, dar ştiu că se pot comanda. În filmuleţele postate de babanu se poate vedea un Fort17 cu manşonul cromat:
http://www.youtube.com/watch?v=bqQT2ifH ... ature=plcp
Cred că am mai postat pozele astea, scuze dacă mă repet:
Image
Image
Neaşteptat de finuţ lucrate pentru un fabricant "ex-sovietic". 8)
Legat de brunajul celor negre: da, se poate reface, dar e recomandat să se facă la un armurier gen MLD, altfel poate să
iasă naşpa. Şi, da, tocurile "rapide" din plastic uzează muchiile manşonului, doar că sunt destui care nu dau prea multă
importanţă "look-ului" armei, ci se axează pe funcţionalitate.
Soluţie de brunaj: http://www.arw.ro/produs.php?p=4881
Babanu

Post by Babanu »

tevez, ce preturi aveau cele cromate cand le-ai fotografiat tu?
Last edited by Babanu on Tue Jan 17, 2012 12:54 pm, edited 1 time in total.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Parca e mai elegant in varianta cromata dar nici cel brumat nu arata rau, mai ales ca se poate inegrii la loc. Ce am observat este ca e destul sa dai cu ceva metalic pe pistol si se duce acel strat de negreala. Stiti cumva metoda eficienta de brumare la rece? A-ti folosit solutiile promovate de firmele de profil? Ar fii bine sa avem un stiky cu aceste metode de pastrare, intretinere, ,,tuning" si alte cele pentru jucariile noastre.
Tin mult ca arma sa arate bine si sa fie in pefecta stare. Stiti cum este ...cineva spunea ca arma este ca nevasta. Trebuie avut grija de ia, altfel face probleme. :)
Ps: Exact in filmuletul lui babanu am vazut varianta cromata.
Форт 12РМ ,45-калибра
tevez

Post by tevez »

Babanu wrote:tecez, ce preturi aveau cele cromate cand le-ai fotografiat tu?
Nu aveau, că abia veniseră şi s-au dat destul de repede. Întrebăm la MLD.
Bruteforce

Post by Bruteforce »

Astazi am primit mailul de la MLD vis a vis de fort 12 Rm cromat/nichelat.
Raspuns :
,,Armele personalizate se aduc numai la comanda".

Cred ca nu au pe stoc acum.
Форт 12РМ ,45-калибра
sith

Post by sith »

Bruteforce wrote:Astazi am primit mailul de la MLD vis a vis de fort 12 Rm cromat/nichelat.
Raspuns :
,,Armele personalizate se aduc numai la comanda".

Cred ca nu au pe stoc acum.
Un sfat. Cumpara o arma din otel pe rubber, fara mofturi gen cromare, personalizare, etc.
Iar de investit, mai bine te faci colectionar si investesti intr-o arma adevarata, pe glontz.
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
sepuku

Post by sepuku »

pe comanda sare bine de 1000 euro,daca te tine go ahead'' :wink: oricum parca decat nikelat mai bine arata cromat ! /// Babane,mansonul tau e mai putin patratos'' decat celalalte 17. why ?!? :D
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Babanu

Post by Babanu »

sepuku wrote:pe comanda sare bine de 1000 euro,daca te tine go ahead'' :wink: oricum parca decat nikelat mai bine arata cromat ! /// Babane,mansonul tau e mai putin patratos'' decat celalalte 17. why ?!? :D
Este o varianta custom, nu cred ca mai exista alta in Romania, are mai multe diferente fata de un F17 standard, mansonul finisat, muchiile sunt egalate si rotunjite, slide releas-ul slim, talpa incarcatorului otel - nu mai exista riscul spargerii ca la cel standard, plus alte cateva elemente (safety job, mag job, extractor job, chamber job, hammer job)
Poate o sa-i fac un thread de prezentare odata si odata daca sunt mai multi useri interesati de el :)
sepuku

Post by sepuku »

Babanu wrote:
sepuku wrote:pe comanda sare bine de 1000 euro,daca te tine go ahead'' :wink: oricum parca decat nikelat mai bine arata cromat ! /// Babane,mansonul tau e mai putin patratos'' decat celalalte 17. why ?!? :D
Este o varianta custom, nu cred ca mai exista alta in Romania, are mai multe diferente fata de un F17 standard, mansonul finisat, muchiile sunt egalate si rotunjite, slide releas-ul slim, talpa incarcatorului otel - nu mai exista riscul spargerii ca la cel standard, plus alte cateva elemente (safety job, mag job, extractor job, chamber job, hammer job)
Poate o sa-i fac un thread de prezentare odata si odata daca sunt mai multi useri interesati de el :)
...good job man,atat cu PPul cat si cu 17le :wink: da''zi sincer,cand aveai Dacia,asa-i c-o aveai intinsa''de la intrare in hol pana-n spate in baie ?!? heheh :D Tine-o tot asa,asteptam noi materiale ! modelul ala de manson l-am mai vazut doar prin poze pe la rusi ! BAFTA !!!
- Priveste in ochii celui ce te ataca,si-o sa vezi- MOARTEA !!! ...rece,reala,imediata... -Ti se-ntampla chiar TIE !!!...acum,stiind asta te intreb : - CE FACI ???
Babanu

Post by Babanu »

Ohoo cate certuri am avut in casa cu piesele de masina imprastiate :lol: Totusi in ultima vreme m-am mai potolit putin :mrgreen:
Dar tot cred ca as putea sa-mi deschid o dezmembrare de BMW pe balcon :lol:
Post Reply