O intrebare...

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dandana

Re: O intrebare...

Post by dandana »

iti multumesc pentru raspuns. Mi-ai clarificat anumite neintelegeri. Si crede-ma ca sunt mult mai inteligent decit iti inchipui incit sa fac ceea ce spui tu. Era doar o intrebare la care nu aveam raspuns, si fiind un forum public cred ca se poate intreba. Nu inseamna ca si faci ceea ce intrebi.
Oricum iti multumesc
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
tevez

Post by tevez »

dandana wrote:Sa inteleg pe scurt.....atita timp cit ai sub 50 de "bilute" si nimeni nu stie ce faci cu ele... este in regula. Intrebarea mea era daca te intreaba cineva ce ai facut cu ele...
A fost caz de a.c.-ist căruia i s-au numărat...pelleturile din cauza unei reclamaţii, deşi cu a.c. tragi şi în curte legal.
Ideal e să mergi din când în când la un poligon autorizat. Nu cred că te verifică nimeni aiurea, fără reclamaţie, dar
de ce să rişti?
dandana

Post by dandana »

am sa vin la Buc doar pentru asta. Unde imi recomanzi sa merg? tinind cont ca nu sunt localnic si nu cunosc orasul prea bine.
Nimeni nu este in mod fundamental rautacios. Exista o logica in spatele fiecarui comportament. Scopul esential al activitatii umane este obtinerea starii de fericire, dar exista oameni care nu stiu ce tip de comportament le-ar fi mai folositor.
aurorauno

Post by aurorauno »

N-ai foarte multe poligoane nici aici,este cel de la UTI, www.poligondetir.ro ,are avantajul ca este singurul inchis,nu te bate vantul si ploaia :D ,dar e si mai scump.Mai este in apropierea Bucurestiului,la Joita http://www.tactical-life.ro si cred ca atat pentru pistoalele cu bila de cauciuc.Sa mai completeze ceilalti daca mai stiu.Poligoane mai sunt in Baneasa si la Dinamo,din cate cunosc pentru glont.
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:N-ai foarte multe poligoane nici aici,este cel de la UTI, http://www.poligondetir.ro ,are avantajul ca este singurul inchis,nu te bate vantul si ploaia :D ,dar e si mai scump.Mai este in apropierea Bucurestiului,la Joita http://www.tactical-life.ro si cred ca atat pentru pistoalele cu bila de cauciuc.Sa mai completeze ceilalti daca mai stiu.Poligoane mai sunt in Baneasa si la Dinamo,din cate cunosc pentru glont.
La Dinamo nu este pentru publicul larg doar pentru sportivii lor. Mai sunt poligoane dar nu au sit. Pe la AJVPS-uri mai
au poligoane. Mai este la Piteşti http://www.amis-hobby.com/.
http://www.frts.ro/?id_cat=71 - federaţia.
http://www.poligontragere.ro/ - Oradea.
Lista rămâne deschisă.
dandana

Post by dandana »

la federatie la mine nu au program cu publicul. Ideea e ca nu am nici o hirtie la mina ca as merge acolo.
Alun

Post by Alun »

GLOCK 19 cal. 9x19
Aș plânge pentru soarta tării mele, dacă aș știi că Dumnezeu este drept!
dcrist

Post by dcrist »

nimeni nu-ti da hirtie ca ai fost la poligon, decit daca ai probleme si treb sa ajungi rapid in vre-un loc ferit si nu ai hirtie la tine :mrgreen:
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
aurorauno

Post by aurorauno »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
dandana

Post by dandana »

dar asta la care faci referire este la Buc. La mine nu este asa.

Tot aveam de ghind sa ma inscriu la federatia de TIR, am sa merg miine
dcrist wrote:nimeni nu-ti da hirtie ca ai fost la poligon, decit daca ai probleme si treb sa ajungi rapid in vre-un loc ferit si nu ai hirtie la tine :mrgreen:
cu tot respectul dar nu imi dau sama ce vrei sa spui. Nu vreau o declaratie si doar un bon
Alun

Post by Alun »

chitanta de taxa pentru inchirierea liniei de tragere este buna ???
GLOCK 19 cal. 9x19
Aș plânge pentru soarta tării mele, dacă aș știi că Dumnezeu este drept!
dandana

Post by dandana »

Alun wrote:chitanta de taxa pentru inchirierea liniei de tragere este buna ???
este mai mult decit suficient. Dar trebuie sa ajung la Buc pentru asta
dcrist

Post by dcrist »

era o gluma si o aluzie, de ~5 ani in care am tras mii de cartuse cu glont in diferite poligoane nu am avut nev de nici o hirtie in care sa justific unde le-am tras, atita timp cit nu ai vre-o reclamatie de la cineva ca ai tras si ai produs pagube materiale sau victime nu-ti mai produce atitea probleme de constiinta.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

la poligon oricum esti trecut intr-un registru de evidenta si tu si arma si mai semnezi si instructajul, asa ca daca politia vrea sa stie daca ai fost in poligon are de unde sa afle.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
tevez

Post by tevez »

Alun wrote:chitanta de taxa pentru inchirierea liniei de tragere este buna ???
Păi de ce nu? E o dovadă că s-a tras legal respectiva muniţie, nu? Cred că şi legitimaţia de membru, vizată
la zi, e suficientă. Legea nu prevede cu exactitate detaliile, se spune doar că arma se foloseşte numai în
poligon sau în autoapăre sau stare de necesitate. Până la urmă nu tu trebuie să-ţi dovedeşti nevinovăţia
ci "ei" trebuie să te dovedească vinovat, cum bine mi-a spus odată un poliţist. Oricum ne-am dus departe
cu imaginaţia, dacă nu ieşi în evidenţă nu se ia nimeni de tine aiurea. :P
Post Reply