Pai daca nu e rost de poligon atunci de ce sa ma grabesc?
Sau este ceva pregatit si vreti sa ne faceti o "surprize surprize" ?
Daca nu mai au la gara, o sa caut pe Mosilor sau la Obor, gasesc eu ceva munitie pentru poligon.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20 Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
n-a zis nimeni ca nu este rost de poligon, doar ca cei care ar trebui sa raspunda nu sunt prin zona. au cazut sub gratarul cu mici
tu cumpara munitie si mai vedem noi zilele astea.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Barbarosa wrote:Ma neica', apar CZ-uri printre noi. Un poligon nu mai bagam si noi? Un test, o comparatie, ceva?
Chiar asa, bre !
Si-au luat oamenii CZ-uri , afara e frumos , bajetzii ie amatori , noi nu, nimic ?!
Ce dreaq', vreti sa rugineasca cronografu' in raft ?
Last edited by Emanuel on Tue May 04, 2010 6:43 am, edited 1 time in total.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
Mai bine celălat, pe 8-9 mai sunt nişte acţiuni pe la Muzeul Militar şi mulţi vor merge acolo.
Mergem şi colo şi dincolo e utopie, s-a mai încercat, poligonul tre' să fie poligon şi atât.
Plus că dacă e anunţat mai din timp e mai ok că se mobilizează mai mulţi. Eu propun 15 mai.
In week-end-ul asta ar fi de preferat.... ca saptamana viitoare am un traseu montan de facut ca de... s-a facut frumos afara. Iar cu Muzeul Militar tot week-end-ul asta... stiti voi, zilele Muzeului Militar