Dau submit si nu apare textul sau insist si apare altceva!
asta e efectul legii armelor din Romania
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: asta e efectul legii armelor din Romania
Se intampla ceva sau m-am incurcat eu in butoane!

-
nedumeritu
Fii linistit, nu se intampla nimic.
BTW
CARE IESTE
Altfel spus, io naş preaş caş cam credeao.
BTW
- eu MĂ risc
- tu TE rişti
- el SE rişcă
- noi NE riscăm
- voi VĂ rişcaţi
- ei SE rişcă
CARE IESTE
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
nedumeritu wrote:Fii linistit, nu se intampla nimic.
BTWConcluzia:
- eu MĂ risc
- tu TE rişti
- el SE rişcă
- noi NE riscăm
- voi VĂ rişcaţi
- ei SE rişcă
CARE IESTE
Nedumeritu , dar tu de unde esti mai eczact Brasov sau Bucuresti ?? Ma framanta treaba asta
-
nedumeritu
Nascut in KRONSTADT, ORASUL STALIN, BRASOV.
Pana mai ieri locuitor si vietuitor tot acolo.
Mai nou in Bucuresti, pe langa Amzei.
Any other curiosity, please?
Pana mai ieri locuitor si vietuitor tot acolo.
Mai nou in Bucuresti, pe langa Amzei.
Any other curiosity, please?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
http://www.libertatea.ro/stire/in-turci ... 32049.html
http://www.libertatea.ro/stire/ce-arsen ... 32013.html
http://www.libertatea.ro/stire/ce-arsen ... 32013.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Interesante stirile, problema este ca ala era interlop si nu avea nevoie de acte sa le detina, sa le poarte si sa le foloseasca, noi fraierii suntem cei care facem cum spune legea, din pacate handicapatii din politie si guvern incearca sa schimbe legea. Rog pe cei care au informatii noi sa ne spuna si noi sa nu fim luati ca din oala de o noua lege. Asteptam amanuntele cu ce s-a mai intamplat cu proiectul (ultimul) de lege.Multumesc. 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Ceva interesant. Asta au facut canadienii cand a venit vorba de controlul armelor. http://www.youtube.com/watch?v=Ffb3UmBNlMU Cred ca au dreptate. 
VALTRO 98 CIVIL 9mm gaz.
Cel putin ei stiu sa-si sustina dreptul la autoaparare in fata politicienilor, sa vedem si in state ce se va intimpla ca si obama e impotriva armelor detinute de populatie.bond008 wrote:Ceva interesant. Asta au facut canadienii cand a venit vorba de controlul armelor. http://www.youtube.com/watch?v=Ffb3UmBNlMU Cred ca au dreptate.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Mai mult decat niste restrictii si eventual taxe mai mari nu cred ca va putea sa introduca.dcrist wrote: sa vedem si in state ce se va intimpla ca si obama e impotriva armelor detinute de populatie.
Au o cultura a armelor de multa vreme si nu cred ca va fi usoara misiunea de a-i "dezarma".
Din ce am citit eu prin presa la ei erau probleme la americani cu evidenta armelor...
Daca n-a ajuns Sarah Palin vicepresedinte...
Despre legea ce urmeaza se mai aude ceva?
E vorba de al doilea amendament din constitutia lor, nu cred ca se va atinge cineva de el in urmatorii 1000 de ani.tevez wrote:Mai mult decat niste restrictii si eventual taxe mai mari nu cred ca va putea sa introduca.dcrist wrote: sa vedem si in state ce se va intimpla ca si obama e impotriva armelor detinute de populatie.
Au o cultura a armelor de multa vreme si nu cred ca va fi usoara misiunea de a-i "dezarma".
-
nedumeritu
Si cu cel de al treilea Reich tot asa a fost.
A iesit pe poarta fabricii proiectat pe 1000 de ani.
Asa ca ar trebui sa fim atenti la ce ni se intampla.
Diavolul zace in detalii!
A iesit pe poarta fabricii proiectat pe 1000 de ani.
Asa ca ar trebui sa fim atenti la ce ni se intampla.
Diavolul zace in detalii!
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Buna ziua.
Pentru d-ul @nedumeritu. Modificari in favoarea sau macar schimbarea atitudinii autoritatilor fata de detinatorii de arme de autoaparare nu se poate face doar in urma actiunilor firmelor importatoare (ca se interpreteaza
) si nici in urma postarilor pe mai multe forumuri (fara vre-o aluzie, sincer
) si vedeti foarte bine acest lucru.
Un aliat din partea media care sa creeze aceasta schimbare cred ca este mult mai potrivit (de data asta fac o aluzie...
). Dar nu va suparati pe mine pentru ce am spus.
Cu respect.
Pentru d-ul @nedumeritu. Modificari in favoarea sau macar schimbarea atitudinii autoritatilor fata de detinatorii de arme de autoaparare nu se poate face doar in urma actiunilor firmelor importatoare (ca se interpreteaza
Un aliat din partea media care sa creeze aceasta schimbare cred ca este mult mai potrivit (de data asta fac o aluzie...
Cu respect.
-
nedumeritu
Ce as putea sa spun?radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru d-ul @nedumeritu. Modificari in favoarea sau macar schimbarea atitudinii autoritatilor fata de detinatorii de arme de autoaparare nu se poate face doar in urma actiunilor firmelor importatoare (ca se interpreteaza) si nici in urma postarilor pe mai multe forumuri (fara vre-o aluzie, sincer
Un aliat din partea media care sa creeze aceasta schimbare cred ca este mult mai potrivit (de data asta fac o aluzie...). Dar nu va suparati pe mine pentru ce am spus.
Cu respect.
Dreptatea se gaseste, evident, in randurile de mai sus.
Eu incerc sa construiesc ceva in sensul sugerat dar este greu.
Nu accesul la media, ca acela imi este facilitat dupa cum cunoasteti, problema este ca atunci cand
intru in teren sa am in spate o "echipa" bine organizata. Nu neaparat mare, dar bine organizata.
Intotdeauna forta loviturii este data de acuitatea cu care se face focus pe logica problemei expuse
si de evidenta/relevanta indubitabila a mobilului actiunii.
Nu ne-ar strica a kind of association intre mai multe entitati, diferenta de mediului de provenienta
fiind un atu. Adica, vreo 3 ONG-uri, unul din cei mai importanti daca nu cel mai important actor in campul
import si vanzare a obiectelor vizate in modificarile legislative, toate astea ar constitui un nucleu dur si
greu de pus la indoiala, chiar am putea ajunge masa critica.
Abia atunci, cu informatie bine structurata, am putea sa sustinem o campanie media.
Vectorii formatori de opinie ii cunoastem, pe multi personal, o pre-campanie door to door,
dupa care restul.
Altfel ar fi chestii empirice, aleatorii, usor de disimulat de catre maestrii manipularilor publice.
Vorba manelei aceleia clasice:
The rest is BLOW IN THE WIND.
PS
Va mai asteptam pe la noi.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
io naş preaş caş cam credeao... cred ca amu e randul nostru sa facem o vizita, sa ne semnam reciproc prin cartile de oaspeti. mai facem o discutie mai bem o cafelutza...nedumeritu wrote:Ce as putea sa spun?radu.b wrote:Buna ziua.
Pentru d-ul @nedumeritu. Modificari in favoarea sau macar schimbarea atitudinii autoritatilor fata de detinatorii de arme de autoaparare nu se poate face doar in urma actiunilor firmelor importatoare (ca se interpreteaza) si nici in urma postarilor pe mai multe forumuri (fara vre-o aluzie, sincer
Un aliat din partea media care sa creeze aceasta schimbare cred ca este mult mai potrivit (de data asta fac o aluzie...). Dar nu va suparati pe mine pentru ce am spus.
Cu respect.
Dreptatea se gaseste, evident, in randurile de mai sus.
Eu incerc sa construiesc ceva in sensul sugerat dar este greu.
Nu accesul la media, ca acela imi este facilitat dupa cum cunoasteti, problema este ca atunci cand
intru in teren sa am in spate o "echipa" bine organizata. Nu neaparat mare, dar bine organizata.
Intotdeauna forta loviturii este data de acuitatea cu care se face focus pe logica problemei expuse
si de evidenta/relevanta indubitabila a mobilului actiunii.
Nu ne-ar strica a kind of association intre mai multe entitati, diferenta de mediului de provenienta
fiind un atu. Adica, vreo 3 ONG-uri, unul din cei mai importanti daca nu cel mai important actor in campul
import si vanzare a obiectelor vizate in modificarile legislative, toate astea ar constitui un nucleu dur si
greu de pus la indoiala, chiar am putea ajunge masa critica.
Abia atunci, cu informatie bine structurata, am putea sa sustinem o campanie media.
Vectorii formatori de opinie ii cunoastem, pe multi personal, o pre-campanie door to door,
dupa care restul.
Altfel ar fi chestii empirice, aleatorii, usor de disimulat de catre maestrii manipularilor publice.
Vorba manelei aceleia clasice:
The rest is BLOW IN THE WIND.
PS
Va mai asteptam pe la noi.
ce zice domnul radu? primiti cu colindul chiar daca se apropie pastele?!?
Cu mare placere.
Sa ma anuntati inainte sa pun de-o cafea...
.
Sau poate aveti timp sa ne vedem pe 20 martie, saptamana viitoare la Casa Latina, situat pe Sos. Panduri nr. 71, sector 5, peste drum de Academia Militara pe la orele 14.00. Are loc decernarea premiilor Trofeul Mustad. Poate va inspira si organizati ceva asemanator . Sa-mi dati de veste daca va interseaza.
Cu respect.
Sa ma anuntati inainte sa pun de-o cafea...
Sau poate aveti timp sa ne vedem pe 20 martie, saptamana viitoare la Casa Latina, situat pe Sos. Panduri nr. 71, sector 5, peste drum de Academia Militara pe la orele 14.00. Are loc decernarea premiilor Trofeul Mustad. Poate va inspira si organizati ceva asemanator . Sa-mi dati de veste daca va interseaza.
Cu respect.