Pe cat de frumos si ieftin este RG88-ul sa stii ca s-a blocat odata la seria cursiva a lui Iacubov. Am postat filmarea sa vada toata lumea.
Te intrebi de ce nu s-a blocat Carpati-ul? Nu vreau sa par subiectiv dar as raspunde ca pistolul Carpati nu s-a blocat deoarece este copie dupa Macarov care la randul lui este copie dupa WALTHER PP
Din pacate nici Iacubov nici Barthy nu au facut un test de cursivitate cu RG88-ul la ultima intanlire.
Deaseara am sa va prezint si rezultatul PP-ul meu, acum nu prea mai am timp
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Babanu wrote:Pe cat de frumos si ieftin este RG88-ul sa stii ca s-a blocat odata la seria cursiva a lui Iacubov. Am postat filmarea sa vada toata lumea.
Te intrebi de ce nu s-a blocat Carpati-ul? Nu vreau sa par subiectiv dar as raspunde ca pistolul Carpati nu s-a blocat deoarece este copie dupa Macarov care la randul lui este copie dupa WALTHER PP
Din pacate nici Iacubov nici Barthy nu au facut un test de cursivitate cu RG88-ul la ultima intanlire.
Deaseara am sa va prezint si rezultatul PP-ul meu, acum nu prea mai am timp
Carcotasule! Tot sa gasesti tu ceva la rg!
Si pe cat posibil,sa mai scoti un pic in fata PP-ul Stii ce se spune din batrani:"orice cioara isi lauda puiul!".
Iar test "de cursivitate",fara sponsori,mai greu.La cat costa munitia,iti pune ghiata la inima!Sa-i recunoastem meritul lui idmisto care a pus la bataie aproape o cutie de pg si asa am putut face mai multe teste.
Si?Ce inseamna 50;80 sau 100 de jouli?Ca povesti sunt multe.Acum,cum interpretam rezultatele?(mai ziceam de tine ca esti carcotas ).Veniti cu idei sa facem teste,sa vedem ce inseamna.Daca vine cineva cu gelatina balistica,chiar ma crucesc !Tot de niste bidoane de tabla trebuie sa facem rost.Parerea mea!
Astept.
Foarte ciudata munitia asta PG. Odata scoate 16 j, iar daca impingi un pic bila in interior poate trece si de suta. Cum vine asta? In starea ,,primara" nu se merita cumparata, dar ,,tunata" cum ziceti voi,da. Totusi la prima testare scrie ca PG tras de Rohm RG88 a scos 48 j cu munitie netunata. Care e realitatea pana la urma?
cristib wrote:Foarte ciudata munitia asta PG. Odata scoate 16 j, iar daca impingi un pic bila in interior poate trece si de suta. Cum vine asta? In starea ,,primara" nu se merita cumparata, dar ,,tunata" cum ziceti voi,da. Totusi la prima testare scrie ca PG tras de Rohm RG88 a scos 48 j cu munitie netunata. Care e realitatea pana la urma?
Cred ca am mai spus-o:In cazul pistoalelor de impuscat bolturi,daca lasai boltul cat mai aproape de capsa,il putei baga in beton.Cu cat impingeai mai mult boltul in teava,cu atat mai putin avea putere sa intre in beton.Unii meseriasi puteau chiar sa impuste boltul si in zid de caramida,fara sa-l treaca dincolo.
Ceva asemanator se intampla si cu cartusul pg.Daca stie altcineva alta explicatie.......!
Parerea mea este ca munitia Pobjeda nu e buna! Hai sa va spun si de ce. Atat la RG88 cat si la P99 si P22 s-a observat ca dupa cateva (doua sau 3) focuri teava este deja destul de murdara, in cazul P22 foarte murdara si cred ca la fel si in cazul P99. Astfel arma pierde mult din fiabilitate si risca sa nu se mai incarce.
In al doilea rand cauciucul de la Pobjeda este foarte slab calitativ (moale si usor), asadar forta impactului scade considerabil.
Nikki wrote:Parerea mea este ca munitia Pobjeda nu e buna! Hai sa va spun si de ce. Atat la RG88 cat si la P99 si P22 s-a observat ca dupa cateva (doua sau 3) focuri teava este deja destul de murdara, in cazul P22 foarte murdara si cred ca la fel si in cazul P99. Astfel arma pierde mult din fiabilitate si risca sa nu se mai incarce.
In al doilea rand cauciucul de la Pobjeda este foarte slab calitativ (moale si usor), asadar forta impactului scade considerabil.
Ai dreptate,bila de la pobjeda e moale si usoara.De la ea au iesit flostoroacele alea care au lovit si cronograful.Insa cantitatea si tipul pulberii ii asigura o energie de luat in seama.Cred ca e una in detrimentul alteia.
Cu incarcatul e alta poveste.Azi am fost cu idmisto sa tragem cateva focuri.Dupa cum sti,si el a avut probleme cu ejectarea.M-am uitat mai atent la pistolul lui si am observat ca gheara nu apuca intodeauna cartusul.Eu cred ca aici e buba.
gheara va fi schimbata saptamana asta, iar la urmatorul test sper sa mai conving din multii mei prieteni cu p99 (6 la numar) macar 2, sa avem cu adevarat ce testa.
Totusi pistolul in sine nu e de laudat, datorita materialului de proasta calitate.Mi a cazut, de la 1 m, fix in bot, si camasha de la teava( teava nu a fost afectata) arata de parca a mushcat o ceva.Mai pe scurt, P99 are un mare minus din punctul asta de vedere.Acum sa dea ci ceilalti cu pistoalele de ciment, sa vedem ce se intampla:P
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
Cum ati observat ca gheara nu prinde cartusul intotdeauna? Si unde te duci sa o schimbi? Si mai ales, cum imi dau eu seama daca la mine gheara nu prinde cartusul??? Help...
corectie la variatia de viteza a bilei.Nu varia din cauza murdaiei, ci pt ca nu era pus perfect cronograful, si nu trecea perfect printre chestiile alea care citeau viteza:)
Walther P99 T 10x22
testele cele mai relevante ar fi asupra tintei, ca degeaba vorbim de jouli.as propune sa ne vedem weekendu asta, sa avem multe pistoale si multa munitie, si diferitacumparam tabla galvanizata de diferite grosimi, paturi, etc
si vedem ce efect are , nu in masuratori, ci pur si simplu asupra unei tinte.de ex, PG ul are viteza mare, dar bila e moale, se rupe, se face praf.degeaba da cu nu stiu cti m pe secunda, daca bila e moale...noi asta trebuie sa vedem:)
tragem cu mai multe tipuri de munitie si pistoale, si masuram la ochiometru, care e combinatia perfecta:)
Walther P99 T 10x22
Nikki wrote:Cum ati observat ca gheara nu prinde cartusul intotdeauna? Si unde te duci sa o schimbi? Si mai ales, cum imi dau eu seama daca la mine gheara nu prinde cartusul??? Help...
simplu! am bagat cateva cartuse in incarcator,am tras mansonul pana la capat si i-am dat drumul ca sa incarce.cand am tras de el inapoi,gheara nu apucase cartusul.am incercat de mai multe ori.cand apuca,cand nu.parea ca e putin intepenita si nu actioneaza arcul asupra ghearei.nu cred sa fie un capat de tara!
[quote="idmisto"] dar bila e moale, se rupe, se face praf.degeaba da cu nu stiu cti m pe secunda, daca bila e moale... quote]
ca e moale,nu-i problema.mai rau e ca se face bucati cand iese pe teava.atunci i se diminuiaza greutatea si nu mai are aceeasi energie.
totusi,celelalte bile se pastreaza bine(UAGA,UAGR si 9mmKnall).
Nikki wrote:Cum ati observat ca gheara nu prinde cartusul intotdeauna? Si unde te duci sa o schimbi? Si mai ales, cum imi dau eu seama daca la mine gheara nu prinde cartusul??? Help...
simplu! am bagat cateva cartuse in incarcator,am tras mansonul pana la capat si i-am dat drumul ca sa incarce.cand am tras de el inapoi,gheara nu apucase cartusul.am incercat de mai multe ori.cand apuca,cand nu.parea ca e putin intepenita si nu actioneaza arcul asupra ghearei.nu cred sa fie un capat de tara!
Verfica si daca tubul cartusului are joc in camera cartusului. Scoate inchizatorul si arcul, sa ramana teava libera. Baga un cartus si vezi daca il poti misca cu degetul dreapta-stanga. Teva fiind turnata, are tolerante mari sau prea mari. Daca tubul joaca ,e posibil sa nu mai fie prins de gheara uneori
macarici wrote:
Carcotasule! Tot sa gasesti tu ceva la rg!
Si pe cat posibil,sa mai scoti un pic in fata PP-ul Stii ce se spune din batrani:"orice cioara isi lauda puiul!".
Iar test "de cursivitate",fara sponsori,mai greu.La cat costa munitia,iti pune ghiata la inima!Sa-i recunoastem meritul lui idmisto care a pus la bataie aproape o cutie de pg si asa am putut face mai multe teste.
nah, nu vreau sa fiu carcotas dar testul a vorbit RG88 s-a blocat odata, PP niciodata. Si sa stabilesc un lucru: nu mai sfatuiesc pe nimeni sa-si mai cumpere PP de acum incolo... sa-si cumpere toata lumea RG88 si Walther-ul PP sa devina o arma rara si mai exclusivista, e mai bine sa ai ceva ce putini au
Oricum astept pe viitor sa vad poate face cineva un test de cursivitate cu RG88-ul si o sa mai discutam atunci cand o sa stim ceva clar
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
nah, nu vreau sa fiu carcotas dar testul a vorbit RG88 s-a blocat odata, PP niciodata. Si sa stabilesc un lucru: nu mai sfatuiesc pe nimeni sa-si mai cumpere PP de acum incolo... sa-si cumpere toata lumea RG88 si Walther-ul PP sa devina o arma rara si mai exclusivista, e mai bine sa ai ceva ce putini au
Oricum astept pe viitor sa vad poate face cineva un test de cursivitate cu RG88-ul si o sa mai discutam atunci cand o sa stim ceva clar
rg-ul s-a blocat cu munitie UAG,daca imi aduc bine aminte.si asta a fost o singura data cu un pistol care a tras prima oara,a lui iacubov.