MUNITIE 10X22T
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: MUNITIE 10X22T
folhasek...topic cu aceeasi denumire... doar sa cauti 
ok man. Am inteles aluzia . Trebuia sa casc ochii mai bine. Greseala mea . 
Bun. Deci.......cu ajutorul neprecupetit al lui Hedone, am descoperit topicul asta
In curand o sa fiu posesor de Record Cop 10x22t , asa ca ma intereseaza munita 10x22 . Am citit undeva pe forum despre munitia UAG cu steluta , cu o putere marita ( se pare ) , am auzit de munitia WADIE . Poate se incordeaza cineva cu relatii sau cunostinte despte aceste munitii . In alta ordine de idei , ce munitie calibrul 10x22t se gaseste in Republica Moldova ?? Cei de la Cartus vad ca Nu raspund la emailuri asa ca ma simt nevoit sa fac un ''studiu de piata'' Cu siguranta cei din Rep. Moldova tre sa aiba si altceva decat PG si Uag nu?? Si care e procedura de cumparare acolo daca eshti ''nebastinas'' ?? Pentru o cutie de munitie tre sa mergi musai la ''MAI'' din Chisinau ?? Sau se poate rezolva doar cu permisul ??
P.S. A incercat cineva un cartus PG cu bila de UAG ??
In curand o sa fiu posesor de Record Cop 10x22t , asa ca ma intereseaza munita 10x22 . Am citit undeva pe forum despre munitia UAG cu steluta , cu o putere marita ( se pare ) , am auzit de munitia WADIE . Poate se incordeaza cineva cu relatii sau cunostinte despte aceste munitii . In alta ordine de idei , ce munitie calibrul 10x22t se gaseste in Republica Moldova ?? Cei de la Cartus vad ca Nu raspund la emailuri asa ca ma simt nevoit sa fac un ''studiu de piata'' Cu siguranta cei din Rep. Moldova tre sa aiba si altceva decat PG si Uag nu?? Si care e procedura de cumparare acolo daca eshti ''nebastinas'' ?? Pentru o cutie de munitie tre sa mergi musai la ''MAI'' din Chisinau ?? Sau se poate rezolva doar cu permisul ??
folhasek wrote:.................
NUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!
Are dreptate BARTHY 2!Dupa ce am facut atata parada pe forum,ca ce onestifolhasek wrote:
si de lege ascultatori suntem,mai are cineva curaj sa apara si sa spuna ce
experiente a mai facut?

da. vor mai aparea. si sa stii ca "le-am pregatit un loc la noi in celula" (vorba reclamei). ca doar stii ca in romania inca functioneaza principiul:"3 ani pt cine le spune, 5 ani pt cine le asculta"macarici wrote:Are dreptate BARTHY 2!Dupa ce am facut atata parada pe forum,ca ce onestifolhasek wrote:
si de lege ascultatori suntem,mai are cineva curaj sa apara si sa spuna ce
experiente a mai facut?
-
gabrielobabacu
Pana la urma care este concluzia, 10X22T sau 9 mm? Si de ce?
-
gabrielobabacu
Sunt teste edificatoare care sa dea castig de cauza uneia in defavoarea alteia?
-
Angel_Of_Light
9 mm este o munitie mult mai curata si mai puternica (mai ales noua munitie de la arrow
. Dar depinde si de pistol, un pistol slab cu o munitie slaba (ma refer calitativ)... rezulta ceva nasol, asa ca un Record daca e cum se spune ar avea ceva puncte in plus cu munitia de 10x22. Un posesor de 9 mm nu ar da in veci munitia lui pe 10x22. Deci parerea mea... totul tine de posesor si de arma, dar in opinia mea cea mai buna este cea de 9 mm (dupa ce s-au facut teste de acuratete si putere in poligon).
Masuratori comparative pentru munitia 10x22T:
UAG: -greutatea bilei de cauciuc =0,75 grame
-diametrul bilei de cauciuc =10,4mm
-pulbere de culoare verzuie =0,08 grame
PG: -greutatea bilei de cauciuc =0,55 grame
-diametrul bilei de cauciuc =9,9mm
-pulbere de culoare neagra =0,16 grame
Masuratorile le-am facut cu un cantar de bijutier si cu un subler digital,
valorile de mai sus fiind cele medii pe un numar de cate trei esantioane.
UAG: -greutatea bilei de cauciuc =0,75 grame
-diametrul bilei de cauciuc =10,4mm
-pulbere de culoare verzuie =0,08 grame
PG: -greutatea bilei de cauciuc =0,55 grame
-diametrul bilei de cauciuc =9,9mm
-pulbere de culoare neagra =0,16 grame
Masuratorile le-am facut cu un cantar de bijutier si cu un subler digital,
valorile de mai sus fiind cele medii pe un numar de cate trei esantioane.
BSA HORNET RIFLE .22 ,BSA DeerHunter 3-9x32
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
NORICA MARVIC GOLD .25 ,Norconia 3-9x40
WALTHER CP88 .177
WALTHER PP 10x22T
Toata lumea vorbeste despre calitatea munitiei de pe piata noastra. Hai sa facem o intalnire la poligon si sa clarificam situatia.
Sunt curios sa vad cati dintre cei interesati vor veni...
Sunt curios sa vad cati dintre cei interesati vor veni...