Walther pp imbunatatit

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Nikki

Post by Nikki »

Ce marca e cel mai mare? Arata chiar bine.
Nikki

Post by Nikki »

Mai bine sa fiu masochist asta seara decat maine dimineata :D M-am uitat la poze :D E foarte tare pistolul,pacat ca a doua poza nu e clara ca sa se vada opritorile.
Oricum multumim pentru frumoasa galerie de poze...tot ce pot sa zic acum e VREAU SI EU :cry: :cry: :cry:
sorin mok

Post by sorin mok »

macarici

Post by macarici »

Unde se gasesc si cat costa?
sorin mok

Post by sorin mok »

Dincolo de granita noastra de Est. Parca avea pretul in jur de 11-13.ooo ruble. Deci cam 1100-1300Ron.
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:Ce marca e cel mai mare? Arata chiar bine.

este un horhe de 9mm si poate printre cele mai scumpe din rusia
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Nikki

Post by Nikki »

barthy wrote:

Exact horhe imi iesise si mie la traducere,dar mi-a fost frica sa nu ma fac de bacanie afisand o denumire ce suna atat de mediteraneean pentru o arma ruseasca... :lol: :lol: :lol: Traducerea am facut-o utilizand un alfabet chirilic pe care l-am gasit prin casa...am crezut ca e gresita pt ca era scriere de mana. :D
E chiar frumoasa arma! Se vad foarte bine obturatiile,multumesc ca mi-ai potolit curiozitatea.
barthy

Post by barthy »

Nikki wrote:
barthy wrote:

Exact horhe imi iesise si mie la traducere,dar mi-a fost frica sa nu ma fac de bacanie afisand o denumire ce suna atat de mediteraneean pentru o arma ruseasca... :lol: :lol: :lol: Traducerea am facut-o utilizand un alfabet chirilic pe care l-am gasit prin casa...am crezut ca e gresita pt ca era scriere de mana. :D
E chiar frumoasa arma! Se vad foarte bine obturatiile,multumesc ca mi-ai potolit curiozitatea.
mie unul nu prea imi plac compact-urile; cand vad patul mai lung decat teava imi da impresia ca tin in mana o tesla; mai bine un magnum :twisted:
Caută libertatea şi vei deveni sclavul plăcerilor tale. Caută disciplina şi vei găsi libertatea.
Post Reply