ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: ATENTIE..MILITIA NU SE LASA SI GUVERNU E DE ACORD
E clar...e ca la inceput legea...Vezi in josul paginii, ,,forma adoptata de senat,, nu s-a schimbat nimic...degeaba au fost amendamentele alea bune de la comisia de aparare...
http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=17268
aici e forma in care se duce la deputati...http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L375FS.pdf fix ca la inceput cum a vrut IGPR-ul...BRAVO GEORGE CRIN LAURENTIU *.... o sa te votez cand o sa-mi vad ceafa si pe tine si pe ai tai....
somn usor
http://www.youtube.com/watch?v=X2GFoPdKlhY
http://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=17268
aici e forma in care se duce la deputati...http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L375FS.pdf fix ca la inceput cum a vrut IGPR-ul...BRAVO GEORGE CRIN LAURENTIU *.... o sa te votez cand o sa-mi vad ceafa si pe tine si pe ai tai....
somn usor
http://www.youtube.com/watch?v=X2GFoPdKlhY
Nu pot sa cred...
Daca inotul slabeste...unde dracu' gresesc balenele ?!
Yes, you can! Remember what Obama said?
În aramaică "obama" înseamnă "căcărău", so...
În aramaică "obama" înseamnă "căcărău", so...
Si acum ?
deci cam asta a fost!
Zoraki MOD 914 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
FORT-17 cal. 9mm P.A. Rubber
Carpaţi MD95 cal. 9mm P.A.K.
BA SA CREZI...la biserica cand se canta crezul...degeaba mi-am batut gura si am aratat cu riscul de a fi banat si injurat cine sunt faptuitorii, ca totul a ramas ca inainte...multumiri reprezentantiilor nostrii pentru abnegatie si daruire..acuma pot sta linistiti sa manace carnatul bine meritat de Craciun, .........in mijlocul marii familii de la IGPR...sBogdan wrote:Nu pot sa cred...
eu am ajuns la concluzia ca este pierdere de timp...am senzatia ca imping un elefant mort...avand in vedere ca participantii la subiect sunt extrem de putini, socotesc ca nu intereseaza pe nimeni aspectul asta, deci cel mai bine este sa te retragi in tufis...
PS propun lui Gaucan, Vladut Roland, Marinescu, Cosgarea si altor interesati, dupa ce iese legea, sa dansam dansul pinguinului in piata, in deplina traditie romaneasca ... si dupa putem fuma si pipa pacii, ca nu ne suparam noi din atata lucru...deja le-am pregatit cateva pachetele cu carnati, toba si caltabosi, in caz ca ma mai viziteaza si sfatuiesc pe toti sa respecte in acest sens traditia, ca si ei e oameni si ar manca si gura lor de sefi ceva...
Lasa ca nici daca injuram si ne comportam ca salbaticii nu este o solutie. Oricum,vedem la camera deputatilor...sunt si acolo proprietari de arme.
vroiam sa zic ceva....dar ma abtin #&*^%#@!!O))(**&^%%%$###@! 
Sambata pe la 22.30 si ceva la "Investigatorii'' ceva emisiune despre arme,folosirea lor in trafic,arme ilegale,la Realitatea. Sunt curios.
Intr-un veac cu noapte mare
Noi aprindem felinare
Ca sa nu fiti tristi
R: Bieti lampagii, prin veacul greu
Oriunde-am fi, lucram din greu
Dam foc, dam foc, felinarelor
Voi le stingeti catre ziua
Iar noi ne luam adio
Sarmani artisti
Vine noaptea urmatoare
Noi aprindem felinare
Spre a fi frumos
Voi le stingeti dusmaneste
Voua noaptea va prieste
Vai, ce folos
Cineva mereu ne cearta
Ca urmam aceasta arta
Fara de tumult
Intr-o noapte fara luna
Va vom spune "Noapte buna"
Umiliti prea mult
Dar ni se va face mila
Vom da foc chiar la festila
Nu vom rezista
Caci flacara alb-albastra
Este meseria noastra
Ea si numai ea
Contra noptii tutelare
Noi aprindem felinare
Pana veti simti
Ca in beznele profunde
Azi lumina se acunde
In lampagii
Noi artistii fara vine
Noi purtam in maini lumina
Sa va dam 'napoi
Insa daca va fi cazul
Se va termina si gazul
Vom arde noi.
http://www.youtube.com/watch?v=UmZYiUI7M2g
Noi aprindem felinare
Ca sa nu fiti tristi
R: Bieti lampagii, prin veacul greu
Oriunde-am fi, lucram din greu
Dam foc, dam foc, felinarelor
Voi le stingeti catre ziua
Iar noi ne luam adio
Sarmani artisti
Vine noaptea urmatoare
Noi aprindem felinare
Spre a fi frumos
Voi le stingeti dusmaneste
Voua noaptea va prieste
Vai, ce folos
Cineva mereu ne cearta
Ca urmam aceasta arta
Fara de tumult
Intr-o noapte fara luna
Va vom spune "Noapte buna"
Umiliti prea mult
Dar ni se va face mila
Vom da foc chiar la festila
Nu vom rezista
Caci flacara alb-albastra
Este meseria noastra
Ea si numai ea
Contra noptii tutelare
Noi aprindem felinare
Pana veti simti
Ca in beznele profunde
Azi lumina se acunde
In lampagii
Noi artistii fara vine
Noi purtam in maini lumina
Sa va dam 'napoi
Insa daca va fi cazul
Se va termina si gazul
Vom arde noi.
http://www.youtube.com/watch?v=UmZYiUI7M2g
balarii umflate reportericeste
crezi ca ai sa vezi ceva de care nu stiu cei abilitati sa se ocupe cu asta,ma indoiesc.
eu urmez sfatul lu' Mircea Badea,nu ca l-as agrea prea mult...nu cobori din masina,blochezi usile,ridici geamul,iti vezi de treaba.
daca cobori,ori faci liniste, ori regreti ca nu ti-ai vazut de treaba...iti asumi responsabilitatea,evident ca nu-ti scoti arma dct daca viata ta este in pericol.
eu am primit trei bile de la un revolver .380,ala incepuse scandalul,eu incercam sa-mi vad de treaba,a tras,m-am intors si l-am facut ca pe snitele si tot eu am primit 1000 lei amenda de la procuror. iti dai seama ca daca scoteam arma si-i trageam cateva bile in capatana spuneam ''adio arme''
replica de la procuror'' si ce daca a tras dom'ne,chiar asa rau ti-a facut? dumneata i-ai rupt mana,invinetit ochiul,pai se compara?''
si uite asa,respectivul nu mai profeseaza ca procuror
eu urmez sfatul lu' Mircea Badea,nu ca l-as agrea prea mult...nu cobori din masina,blochezi usile,ridici geamul,iti vezi de treaba.
daca cobori,ori faci liniste, ori regreti ca nu ti-ai vazut de treaba...iti asumi responsabilitatea,evident ca nu-ti scoti arma dct daca viata ta este in pericol.
eu am primit trei bile de la un revolver .380,ala incepuse scandalul,eu incercam sa-mi vad de treaba,a tras,m-am intors si l-am facut ca pe snitele si tot eu am primit 1000 lei amenda de la procuror. iti dai seama ca daca scoteam arma si-i trageam cateva bile in capatana spuneam ''adio arme''
replica de la procuror'' si ce daca a tras dom'ne,chiar asa rau ti-a facut? dumneata i-ai rupt mana,invinetit ochiul,pai se compara?''
si uite asa,respectivul nu mai profeseaza ca procuror
Pai balariile astea fac rau. Sunt curios sa vad ce emisiune fac cei de la ''Investigatorii". De obicei fac emisiuni bune. Sa vedem acum.
Nu ai dreptate "vikktor" ne intereseaza chiar foarte mult acest subiect, si sa stii ca ceea ce faci tu nu cred ca este chiar deloc pierdere de timp. Momentan esti port drapelul acestui forum vorbesti in numele a mii de romani posesori de arme care din pacate nu ne putem face un pic de timp pentru a participa la aceste discutii. asta este viata, mai ales intr-o tara ca Romania unde 60-70 la suta din timp ni-l petrecem urmarind labirintul si paienjanisul de legi si ordonante de urgenta(mai ales!vikkktor wrote:BA SA CREZI...la biserica cand se canta crezul...degeaba mi-am batut gura si am aratat cu riscul de a fi banat si injurat cine sunt faptuitorii, ca totul a ramas ca inainte...multumiri reprezentantiilor nostrii pentru abnegatie si daruire..acuma pot sta linistiti sa manace carnatul bine meritat de Craciun, .........in mijlocul marii familii de la IGPR...
eu am ajuns la concluzia ca este pierdere de timp...am senzatia ca imping un elefant mort...avand in vedere ca participantii la subiect sunt extrem de putini, socotesc ca nu intereseaza pe nimeni aspectul asta, deci cel mai bine este sa te retragi in tufis...
Dar prezentand aproape lunar cate un caz in car vezi doamne ce nenorocire ce scandal ce violente, un derbedeu sa ales cu doua vanatai de la o biluta de cauciuc, si de aici tot tacumul SRI, jandarmerie doua trei ambulante... publicul ce sa spuna, crede ce vede la TV.
Si in fond problema nu este aceasta interzicere a neletalelor, care orice dar numai arme nu pot fii numite,( spuneti asta si promteristelor si politicienilor,) problema este ca acesta lege ne va trimite inapoi cu 70 de ani la data instaurarii comunismului in Romania cu ajutorul tancurilor sovietice, pentru ca daca se va mai pune vreodata problema detinerii de arme de catre cetateni, Politia Romana si politicienii au deja speech-ul facut: "nu ati vazut ce au facut romanii cu neletalele, inchipuiti-va daca erau cu glont?". De fapt cred ca acesta este si scopul final, doi iepuri dintr-o lovitura.
BRAVO bine lucrat. Nota 10.
Asociatile de profil-nota 2, mai au multe de invatat, asta daca doresc cu adevarat sa fie asociatii de profil, daca nu in curand se vor transforma in asociatii filatelice.
Poate ar fii mai bine...
Multumesc pt apreciere...Chiar daca nu este convenabil si probabil realitatea este dura, dusmanul cetateanului care vrea sa detina si sa se apere cu o arma este insasi statul...statul prin reprezentantii lui, lucratorii SAESP, ce primesc si aplica ordine care in neconformitate cu legea, fac tot felul de mizerii, batandu-si joc de cetatean, incepand de la tergiversarea acordarii unei autorizatii si vizarea unui permis in luni de zile, pana la dosare penale facute pentru nimic...aceasta este concluzia la care am ajuns dupa o indelunga experienta in acest domeniu...o societate in care cetatenii detin arme este o societate libera...societatea noastra nu este capabila sa isi obtina pe deplin libertatea inclusiv in acest sens......si nu cred ca ar trebui eu sa fiu Cristos II si sa lupt degeaba pentru o societate care nu doreste in fapt acest lucru...sa impingi un elefant mort de unul singur, devine la un moment dat, obositor...si in anumite cazuri, fara masuri extreme nu se poate schimba conducatorul sau mentalitatea acestuia...cu zambile si ghiocei, nu te vei face auzit niciodata...Alexandru cel Bun, pt ca era bun, este consemnat in manualele de istorie in jumatate de fila, dar, Tepes, ne-a facut celebri in toata lumea...nici Revolutia Franceza, nici cea din decembrie 89, nu s-au facut fara violenta...statul isi protejeaza si pastreaza dreptul de a avea arme, tocmai pentru a isi exercita violenta asupra cetateanului cand cei ce stau in posturile de conducere vor sa se apere de poporul care vrea sa-i schimbe...in realitate noi ar trebui sa vrem sa avem arme, nu pt ca suntem violenti ci pentru ca traim intr-o lume violenta si pentru a ne proteja pe noi si familiile noastre...acest lucru, acuma, conform proiectului de lege, initiat de niste reprezentanti ai statului, nu de reprezentanti ai societatii civile, ne va fi refuzat si interzis...
Daca nu ar fi fost Bram Stoker,Tepes ar fi fost probabil doar un alt conducator crud,la fel ca Lapusneanu care nici el nu are mai multe pagini in istorie decat Alexandru cel Bun.
Acum,despre elefantul asta mort...Sunt sigur ca te.ai apucat sa impingi la el ptr ca ai un interes,nu.i asa? Ei bine ,si eu. Toti avem ! Acela de a.mi pastra armele,de a.mi pastra dreptul de a circula cu ele fara sa anunt pe nimeni cand plec in poligon,sa cumpar munitie de unde vreau eu nu sa fiu nevoit sa o cumpar din poligonul in care ma deplasez,deoarece daca plec de acasa cu mai mult de 12 cartuse si ma opreste careva...adio arme! Si eu vreau sa plec cu 300 de cartuse in poligon. Ba chiar as vrea sa pot incarca propria munitie cum fac americanii. Asadar vreau o relaxare a legii. O vrem cu totii,cei care avem aceasta pasiune.O vor si asociatiile de profil si magazinele de arme. Eu nu cred ca vor altceva.Si ei sunt pasionati,dincolo de afacerea respectiva.Si daca vorbim de afacere,nu stiu cati dintre noi stiu cu adevarat cam cat de greu este sa ''plutesti'' intro astfel de afacere in Romania. Cred cu tarie ca daca nu esti pasionat,un magazin de arme sau un poligon nu este o afacere rentabila la cat timp si resurse se investesc acolo. Aprobari peste aprobari,fiecare cu figurile lui,bani peste bani,in conditiile in care fiecare hartiuta costa iar tu trebuie sa depui dosare intregi,plus constructia...iar daca Doamne fereste are loc si un incident ,raspunzi penal. Cine dracu' se baga la asa ceva daca nu ar fi pasiune ?! Si apoi interesul lor este ca toata lumea sau cat mai multi sa detina arme,nu? Sa vina in nr cat mai mare la poligon,sa cumpere munitie sau armament,accesorii,etc! De ce sa cred ca ei nu ne reprezinta cat pot de bine, indirect ,interesele?
Pe de alta parte politia are interesul de a impiedica relaxarea legii deoarece volumul de munca va fi direct proportional cu numarul de arme detinute de populatie. Nu pentru linistea si siguranta publica ! Pentru ca sincer cred,siguranta cetatenilor ar fi in crestere.Este o parere personala.
Acum,despre elefantul asta mort...Sunt sigur ca te.ai apucat sa impingi la el ptr ca ai un interes,nu.i asa? Ei bine ,si eu. Toti avem ! Acela de a.mi pastra armele,de a.mi pastra dreptul de a circula cu ele fara sa anunt pe nimeni cand plec in poligon,sa cumpar munitie de unde vreau eu nu sa fiu nevoit sa o cumpar din poligonul in care ma deplasez,deoarece daca plec de acasa cu mai mult de 12 cartuse si ma opreste careva...adio arme! Si eu vreau sa plec cu 300 de cartuse in poligon. Ba chiar as vrea sa pot incarca propria munitie cum fac americanii. Asadar vreau o relaxare a legii. O vrem cu totii,cei care avem aceasta pasiune.O vor si asociatiile de profil si magazinele de arme. Eu nu cred ca vor altceva.Si ei sunt pasionati,dincolo de afacerea respectiva.Si daca vorbim de afacere,nu stiu cati dintre noi stiu cu adevarat cam cat de greu este sa ''plutesti'' intro astfel de afacere in Romania. Cred cu tarie ca daca nu esti pasionat,un magazin de arme sau un poligon nu este o afacere rentabila la cat timp si resurse se investesc acolo. Aprobari peste aprobari,fiecare cu figurile lui,bani peste bani,in conditiile in care fiecare hartiuta costa iar tu trebuie sa depui dosare intregi,plus constructia...iar daca Doamne fereste are loc si un incident ,raspunzi penal. Cine dracu' se baga la asa ceva daca nu ar fi pasiune ?! Si apoi interesul lor este ca toata lumea sau cat mai multi sa detina arme,nu? Sa vina in nr cat mai mare la poligon,sa cumpere munitie sau armament,accesorii,etc! De ce sa cred ca ei nu ne reprezinta cat pot de bine, indirect ,interesele?
Pe de alta parte politia are interesul de a impiedica relaxarea legii deoarece volumul de munca va fi direct proportional cu numarul de arme detinute de populatie. Nu pentru linistea si siguranta publica ! Pentru ca sincer cred,siguranta cetatenilor ar fi in crestere.Este o parere personala.