Cum pot cumpara FORT 12R ?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

folhasek

Re: Cum pot cumpara FORT 12R ?

Post by folhasek »

:shock: 1700 un CZ83 , cand la Arrow se vehicula 2200Ron , poate or fi fara TVA ?????
macarici

Post by macarici »

De la inceput vreau sa va anunt ca eu sunt tributar unui proces mai lent de intelegere!
Nu contest ceea ce a spus inginerul de la departamentul de proiectare CZ!
Dar!<< That hole is placed in the pipe length in a position calculated
to prevent the use of munitions of war.>>Gaura a fost plasata in camera cartusului,
in partea posterioara si nu in "lungimea tevii",intr-o pozitie calculata a acesteia! :?
Cartusul impreuna cu camera formeaza o "incinta" a carei singure parti mai "slaba"
e partea unde se afla proiectilul.In momentul exploziei,aceasta parte cedeaza si
arunca proiectilul pe teava.Nu stiu sa spun in cate milisecunde parcurge proiectilul
lungimea tevii,functie probabil de lungimea acesteia si de cantitatea de pulbere,
dar inginerii de la CZ au calculat ca o gaura in camera,in partea extrem posterioara
e capabila sa limiteze puterea la 145 jouli! :roll: Jos palaria!!!
Rusii,mai din topor,n-au mai dat nici o gaura si nu stiu daca ale lor nu merg!
Ideea trebuie sa fie alta!Daca esti berbec si bagi voit sau din prostie un cartus
adevarat in pistol,proiectilul acestuia n-o sa se lase in veci convins sa se "lamineze"
ca ala de cauciuc ca sa treaca printr-o teava de 6mm(cum e Fortul) sau 7mm(cum e Shmeiserul)!
Si atunci,fara gaura,iti sare pistolul in fata!Deh! Cehii mai milosi din fire!Ii protejeaza si pe
berbeci!Rusii zic: Lasa-i ma sa moara,daca sunt prosti! :lol:
Parerea mea!
Image
ukmmar

Post by ukmmar »

Or fi facut ei un fel de calcul cum se face la supapa vaselor alora de gatit rapid - kukta - la o anumita presiune se declanseaza o supapa si purjeaza ca la vechile locomotive cu abur surplusul de presiune peste ce calculeaza ei ca ar fi limita admisibila.Si probabil dupa calculele lor au trebuit sa tina cont de distanta intre gura tevii si locul de amplasare al afurisitei de gauri ca sa stie exact ce coloana de gaz va avea proiectilul in spate la parasirea tevii.Oricum respectivii probabil ca nu se lovesc cu interzicerea prin lege a tevilor lise la autoaparare - samoobaronî - cum zice rusul si nu simt nevoia sa faca niste tevi cu imbarligaturi pe ele.Dupa mintea mea este mai usor sa calculezi unde si sa dai o gaura decit sa produci tevi cu tot felul de gîlme prin ele.Nu stiu cum este practic.Interseant este ca omul a scapat acolo cifra 145 in loc de 138 jouli data in prospect asta insemnind ca au si o maja de acoperire.Chiar ca sunt grijulii cu berbecii cehii astia.Numai sa le vedem noi aduse ca ne lamurim pe urma.
Tanfoglio FT10x22 şi autorizatie pentru al doilea care sta sa ajunga! Nu dau inca marca - otel - cu teava lisa!
Incarcator cu 14 / 17 sau 21.
macarici

Post by macarici »

ukmmar wrote:Numai sa le vedem noi aduse ca ne lamurim pe urma.
Corect!Atunci o sa facem studiu pe caz,nu pe poza! :lol:
Image
Post Reply