Sfat achizitionare pistol bile

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Nimeni De Nicaieri

Re: Sfat achizitionare pistol bile

Post by Nimeni De Nicaieri »

http://guns.arsenalnoe.ru/m/4553/oglawl ... orony.html

Cititi si va minunati.Pe mine ma cam inspaimanta dintisorii aia de pe teava Baikalului si ce zice nenea ala despre el.In rest, da doamne shutgun si arme full auto ca vad ca la rusi se vand.
Pe mine m-au cam imbolnavit unele arme de acolo, si comentariile mi se par foarte pertinente.Bafta la lecturat.
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

interesanta lectura @nimeni de nicaieri ... mai greu cu google translate :P

In alta ordine de idei, doresc sa va salut (sunt un user nou) si sa va spun ca am ametit in ultimele 3 zile citind aproape toate posturile voastre... acum astept si eu cu notificarea in buzunar sa vad ce "otel" aduc cei de la arw.
aurorauno

Post by aurorauno »

Nimeni De Nicaieri wrote:Pe mine ma cam inspaimanta dintisorii aia de pe teava Baikalului
Inseamna ca te inspaimanta mai toate armele cu glont de cauciuc,pentru ca toate au un fel de obturatie pe teava,pentru a nu putea fi folosite cu glont!Shotgunul chiar daca ar fi legal la urma urmei nu este si util,nu il poti cara dupa tine,e bun doar pentru protectia propietatii,dar tot pistolul ramane baza.....
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
bog1_7

Post by bog1_7 »

Nici pe mine nu ma incanta prea mult acele opritoare de pe teava de la Baikal, as prefera mai degraba gaura din camera cartusului de la CZ, dar hai sa asteptam sa vedem ce va aduce Arrow, poate ne face o surpriza(Fortul de exemplu)
sassu

Post by sassu »

aurorauno wrote:
Nimeni De Nicaieri wrote:Pe mine ma cam inspaimanta dintisorii aia de pe teava Baikalului
Inseamna ca te inspaimanta mai toate armele cu glont de cauciuc,pentru ca toate au un fel de obturatie pe teava,pentru a nu putea fi folosite cu glont!Shotgunul chiar daca ar fi legal la urma urmei nu este si util,nu il poti cara dupa tine,e bun doar pentru protectia propietatii,dar tot pistolul ramane baza.....
Sicanele respective sunt chiar de speriat , din comentariile care par pertinente si documentate de pe site-ul prezentat pistolul ar avea mari probleme. Ce mi s-a parut interesant este faptul ca dupa rearanjarea sicanelor tevii la acelasi model puterea cu aceeasi munitie a crescut consistent , deci conteaza forma tevii si a sicanelor si afecteaza puterea semnificativ. Sicanele in speta rup bila pierzandu-se efectul traumatic sau mai grav bila se blocheaza pe teava iar urmatorul cartus distruge arma asa de otel cum e ea si poate cu tot cu mana ( asa se precizeaza in materialul respectiv).
folhasek

Post by folhasek »

...si uite asa, Fortul devine o Legenda ''indestructibila''...si se pare din ce in ce mai indepartata . Eu unu devin din ce in ce mai ''nedumerit'' . Din oceanul de pistoale traumatice, nimeni din tara asta nu poate pune pe raft vre-o 10 modele de oteluri ?? De fapt, de ce sa ma mai mir , cei de la Cugir au fost asaltati cu cereri de pistoale traumatice cu bila de cauciuk...rezultatul???...pai unul romanesc , probabil copiat de la politicienii nostri ''Sigur ca da, va fi........vom vedea''.....si noi tot asteptam , si asteptam . Probabil scuza de anul asta va fi recesiunea.......de parca in Romania a fost vreodata bine cu adevarat .

P.S. Daca motivul pentru care nu se aduk oteluri, e ca NU s-au vandut destule zamacuri.......faceti omeni buni oferte..... 1zamac +1otel ..........ca sa shtim o treaba :D
bog1_7

Post by bog1_7 »

Nasol, dar sa speram ca va fi tousi un model din otel, cu teava lisa,pe 9 mm. Din cate vad Dl. Radu.b este foarte prezent pe forum si cred ca a vazut ce-si doresc cei de pe aici..poate va tine cont si de parerea noastra. Intr-un post anterior am vazut ca cineva nu am inteles ce am scris, recunos ca am scris din fuga si era cam ambigua exprimarea. Vroiam sa zic ca daca modelul adus de Arrow va fi cu sicane pe teava avem ca alternativa si Tangfolio care e tot din otel, singura diferenta fiind calibrul. Cred ca pretul va cantari foarte mult, poate si designul pentru unii. Dar ca sa nu mai fie vorba de concurenta ar trebuie sa fie un model cu teava lisa, din otel pe 9 mm, asa cum isi doresc mai toti pe aici din cate vad, chiar daca va fi putin mai mult. Dar daca ma gandesc bine, s-ar putea sa se aplice o startegie de marketing si sa aduca intai otel cu sicane ca sa cumpere unii si dupa sa aduca cu teava lisa. Daca ar aduce invers nu cred ca l-ar mai cumpara nimeni pe cel cu sicane, acu depinde si diferenta de pret. Cred ca cel mai bine ar fi sa avem de unde alege. Eu totusi sper ca o sa ne faca o surpriza adevarata si va fi un Fort(asta mi-ar place mie cel putin)
Babanu

Post by Babanu »

Apropo de sicane, pana acum am cumparat la RG-uri si nu ne-au stat in gat... asa ca nu cred ca trebuie sa ne plangem de MP 79. Defapt stati oricum sa vedem exact ce model va fi ca poate nici nu este MP 79 si discutam degeaba.
Iar Fort-ul nu e neaparat arma perfecta, are si el drawback-urile lui, totusi sa nu ii facem statuie inca.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
aurorauno

Post by aurorauno »

Sunt nevoit din nou sa fiu de acord cu Babanu.Am ajuns mai rau ca aia micii cand isi doresc o jucarie!Sa facem pronosticuri cu ce se poate aduce e una,sa ne spunem doleantele si sa criticam ce nici nu am apucat sa tinem in mana(dar sa mai si tragem) e alta!Cu sicane,fara sicane este o schimbare si trebuie sa o primim cum se cuvine pentru ca 100% va fi ceva mai bun decat am avut parte pana acum :!:
Smith&Wesson Military&Police Compact - 9x19mm
"No weapon formed against me shall prosper
And every tongue that rises against me in judgement thou shall condem "
'
Abigor_iq

Post by Abigor_iq »

Iertati-mi interventia .... poate unii ma vor considera indolent .... stiu ca sunt pe forumul celor de la arrow, dar din cate stiu/am auzit cei de la UTI comercializeaza arme altele decat "vestitele" zamacuri .... sunt oare acestea inaccesibile ca pret? sau ce? ... Maine vreau sa le fac o vizita de curtoazie :)
Inca o data imi cer scuze daca interventia mea nu e la locul ei, insa sunt un novice in domeniu.
Last edited by Abigor_iq on Mon Feb 01, 2010 11:11 am, edited 1 time in total.
tevez

Post by tevez »

aurorauno wrote:
tevez wrote:Eu totuşi vreau Grand Power T10.
Cred ca va referiti la Grand Power T9 ,acela e modelul pe 9mm, T10 e pe 10x22 .Si eu il prefer,ca e ambidextru :mrgreen:
Nu, mie-mi place muniţia de 10x22 că e mai scumpă şi mai slabă. :lol:
La cel de 9 mm mă refeream dar m-am grăbit. :oops:
macarici

Post by macarici »

Conteaza si ce vrei de la o arma!
Pentru autoaparare,atat cat poate sa-ti ofere niste bilute de cauciuc,
nu e nevoie sa cari dupa tine ditamai fieru'!Un wasp r mi se pare ideal,
la cei 116x91 mm si la doar 365 grame.
Keseru,poate si pentru ca zici ca-i Carpatiul nostru,are 175x115mm si
560 grame,si parca e de luat in seama!
De Makarov nici nu mai spun ca e febletea mea! :wink: Mai ales ca vine
si cu varianta mp80-13t,in calibru.45! :shock:
Daca vrei sa joci la categoria grea si ai destui bani pentru munitie si poligon,
iti iei fort,grand power,sau stecikin,dar dupa o vreme s-ar putea sa mergi
aplecat pe o parte,ca trage mai greu la cantar.
Image
folhasek

Post by folhasek »

Noi tot dam cu ''otelul'' de pamant si 'Nea' Radu nu mai spune nimik....e rece, e calda, e Rusia, e Ucraina......Am inteles.....nu e CZ , Tanfoglio Nu.....Cat sa mai ashteptam Domnule Radu pana ne dati un indiciu, o certitudine......ca eu unu' mai am oleak si fac greva foamei la Cugir :D .....ma rog......asta din urma o pastrez pentru momentele cand o sa incerc o cura de slabire :D
Alezandru

Post by Alezandru »

Salut, cred ca sunt al nu stiu catelea care pune cam aceasi intrebare, vreau sa-mi cumpar un pistol cu bile (am autorizatia de azi) si vreau ceva din OTEL, cu teava lisa si de 9 mm daca se poate.
Am citit cam tot ce se putea de pe forum si am inteles ca pentru un pistol care sa aiba o precizie ok pe la 7-10 m, puterea sa fie cat de cat ok cam acestea sunt cerintele pentru un pistol cu bile de cauciuc.
Am vorbit azi cu cineva de la un magazin care distribuie pistoale marca CZ si mi-a zis ca trebuie sa le vina CZ-uri luna asta, care am inteles ca indeplinesc toate cerintele mele si fara taxe (care au fost eliminate de la 01.01.2010) ajunge pe undeva pe la aproximativ 1.900 ron, de pe la 2.700 ron parca (sper ca mi-a zis preturile cu tva :D ), plus munitia aferenta.
Mai exista la ora actuala alte pistoale pe piata din romania care sa indeplineasca aceste conditii? daca da va rog sa-mi spuneti care sunt ele, ca sunt interesat sa achizitionez asa ceva.
Spunea cineva de modelul Tanfoglio INNa de 10x22, care nu stiu sigur daca este din OTEL integral (adica si teava si mansonul), am vorbit la magazinul de care pomenea cineva, pe topicul cu numele pistolului, de unde am inteles ca trebuie sa primeasca saptamana asta si ca pretul se invarte tot cam pe la 1.900 ron. Acest model am inteles ca are sicane pe teava, cea ce ma face sa fiu putin mai rezervat in face o alegere din el.
Am pentru achizitie suma de 2.000 ron, dar daca este vorba de un model "mai bun" , atunci mai putem sa adaugam ceva peste cei 2.00 ron.
Cei de la Arrow nu aduc pistoale din OTEL? am tot citit ca sa avem rabdare ca o sa apara ceva, daca este asa eu pot astepta, chiar daca trebuie sa-mi mai prelungesc autorizatia, dar sa fiu sigur ca o sa pot cumpara cea ce doresc si sa si stiu si pentru ce tip de pistol trebuie sa astept.
Cata munitie ai dreptul sa detii pt. acest tip de pistol (cel cu bile de cauciuc)? 100 buc?
Multumesc.
Last edited by Alezandru on Wed Feb 03, 2010 8:45 pm, edited 1 time in total.
CZ 83 cal. 9mm P.A.Rubber si Gamo Shadow 1000 5.5 (.22) AC cu luneta Tasco RF 3-7X20
Si ca arme de vanatoare Breda semiautomata cal. 12/76, SireArms cal.12/76, Cugir 5.6 Hornet.
Emanuel

Post by Emanuel »

2.00 RON = 2 ron sau 200 ?!? Ca nu-ti ajung, indiferent daca sint 2 sau 200 nici de un AC !
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Post Reply