Discutii diverse

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
MrPlici

Post by MrPlici »

Bai lake , pe cine ameninti tu ma ??/
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:Bai lake , pe cine ameninti tu ma ??/
nu te amenint... dar nu te mai uita urat la mine, ahh... :oops: scuze, am uitat ca tu ai un defect fizic... strabismul nu e o rusine... :oops: pacat ca se vede si in buletin... :oops:
MrPlici

Post by MrPlici »

Vad ca deja ai luat-o prea in serios , recomand sa nu mai ameninti pe forum , Si cu porcul demonstreaza tu mie ca al este porc , ca aia este bila de cauciuc si demonstreaza tu mie ca ala nu este un gandac de colorado care sa cacat pe porcul ala , lasate de amenintari pe forum ca te vede multa lume si nu faci decat sa bagi clubul vostru intr-o umbra neagra despre ce doriti sa faceti , daca ai facut un club sa torni lumea la politie este treaba ta toarna si gata . nu te mai fali cu asta , si acum gata cu mine , sa nu mai vad nimic scris ceva despre mine cat timp nu iti raspund
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:Vad ca deja ai luat-o prea in serios , recomand sa nu mai ameninti pe forum , Si cu porcul demonstreaza tu mie ca al este porc , ca aia este bila de cauciuc si demonstreaza tu mie ca ala nu este un gandac de colorado care sa cacat pe porcul ala , lasate de amenintari pe forum ca te vede multa lume si nu faci decat sa bagi clubul vostru intr-o umbra neagra despre ce doriti sa faceti , daca ai facut un club sa torni lumea la politie este treaba ta toarna si gata . nu te mai fali cu asta , si acum gata cu mine , sa nu mai vad nimic scris ceva despre mine cat timp nu iti raspund
cataline, imi este rusine ca pe holurile de la aest te-am invitat sa participi la activitatile noastre, ale clubului sau ale pasionatilor de pe acest forum... esti dovada vie a apevistilor din vremurile regretate si apuse... carte multa nu _ _ _ _ _ _ , sa fii _ _ _ _ _ sa ai putere! esti o dovada vie... nu uita ca sunt ca inaltime, cultura si multe altele ... peste tine :twisted:
misubagsisu

Post by misubagsisu »

heeeeey heeeeeeeeey ce aveti mah. nu se poate discuta frumos aici. sa ne manifestam supararile pe cine supara cu adevarat. serios acum. MrPlici mie chiar imi esti simpatic dar te rog mult nu te mai ambala aiurea in tramvai nu e cazul really. si haiosu daca l-ai cunoaste e om de nota 10. de ce pleci de la premiza ca vezi Doamne are lumea ce are cu tine. chill out. respect in primul rand pentru ceilalti forumisti si o sa primesti respect.

parerea mea.
MrPlici

Post by MrPlici »

Aaaaaaaaaaaaaaaa tu erai ma nebune ,,,,de ce nu zici asa , Eu de unde sa stiu cu cine am de-a face . :lol: haiosule
Last edited by MrPlici on Mon Dec 22, 2008 10:03 pm, edited 1 time in total.
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

misubagsisu wrote:heeeeey heeeeeeeeey ce aveti mah. nu se poate discuta frumos aici. sa ne manifestam supararile pe cine supara cu adevarat. serios acum. MrPlici mie chiar imi esti simpatic dar te rog mult nu te mai ambala aiurea in tramvai nu e cazul really. si haiosu daca l-ai cunoaste e om de nota 10. de ce pleci de la premiza ca vezi Doamne are lumea ce are cu tine. chill out. respect in primul rand pentru ceilalti forumisti si o sa primesti respect.

parerea mea.
corect. nimeni nu are nimik cu el... doar incercam sa ii spun ca nu are nimeni cu el nimic... eu il stiu de mult, si daca vroiam "il dadeam in gat" de la primele postari... batista pe tambal mister catalin si totul e ok. in ultima perioada nu ai mai calcat pe bec, fapt ce apreciez...
si vb lui misu... unde draq sunt vremurile cand ne pupam pe arme si faceam teste pe banii nostrii, de care acuma si firma asta (ARROW) si voi ceilalti beneficiati?!? asta in occident se plateste, noi am scos bani din buzunar ca sa consumam munitie, sa spargem pistoale si pe altele sa le facem de panoplie... :evil:
macarici

Post by macarici »

MrPlici wrote:.

Vad ca va intereseaza unde stau ( Macarici ) :
Catusi de putin!M-am uitat prin postarile tale si nu am gasit nimic care sa-mi placa.Ai chef de garagata cu toata lumea si treci usor la jigniri.Am avut o pauza de patru luni si mi-ai sarit in ochi cu atitudinea ta belicoasa.De aia,prima intrebare mi-am(si ti-am)pus-o referitor la cati ani ai.M-am gandit(fara suparare) ca esti vreun pusti care sub protectia anonimatului spune ce vrea,cui poate.Discutii contrdictorii am avut si o sa mai am cu multi forumisti,dar imi place sa cred ca n-am depasit limita bunului simt.Cu sorin mok am avut infruntari de opinii,dar il consider un partener valoros de discutii.Am mai spus-o,nimeni nu s-a nascut invatat si scopul oricarui forum este sa invatam unul de la celalalt.Chiar daca nu sunt de acord cu tine sau cu altcineva,imi spun parerea mea,fara sa jignesc,iar dintr-o confruntare de idei poate avem amandoi de invatat.
Poate o sa ne intalnim la urmatorul poligon si o sa vezi ca te poti intelege cu toti baietii,ca putem invata unul de la celalalt si ca ifosele si derapajele nu-si au rostul.
Mingea e in terenul tau!
Image
MrPlici

Post by MrPlici »

macarici wrote:

Catusi de putin!M-am uitat prin postarile tale si nu am gasit nimic care sa-mi placa.Ai chef de garagata cu toata lumea si treci usor la jigniri.Am avut o pauza de patru luni si mi-ai sarit in ochi cu atitudinea ta belicoasa.De aia,prima intrebare mi-am(si ti-am)pus-o referitor la cati ani ai.M-am gandit(fara suparare) ca esti vreun pusti care sub protectia anonimatului spune ce vrea,cui poate.Discutii contrdictorii am avut si o sa mai am cu multi forumisti,dar imi place sa cred ca n-am depasit limita bunului simt.Cu sorin mok am avut infruntari de opinii,dar il consider un partener valoros de discutii.Am mai spus-o,nimeni nu s-a nascut invatat si scopul oricarui forum este sa invatam unul de la celalalt.Chiar daca nu sunt de acord cu tine sau cu altcineva,imi spun parerea mea,fara sa jignesc,iar dintr-o confruntare de idei poate avem amandoi de invatat.
Poate o sa ne intalnim la urmatorul poligon si o sa vezi ca te poti intelege cu toti baietii,ca putem invata unul de la celalalt si ca ifosele si derapajele nu-si au rostul.
Mingea e in terenul tau!
Pai daca imi spui tu cu ce am gresit eu mai devreme de la pozele alea in jos esti tare , se mai intreaba lumea de ce sunt injurati , uite asa se baga ei singuri in seama mereu si daca le mai zic si eu cate una se supara nu vezi si te toarna pe la politie . Observi cum a aparut haiosu , poc asa ca prin farmec si nu ia placut lui ca am pus pozele alea si a trebuit sa purtam discutia asta naspa , daca nu spunea nimic la adresa mea nu era nici o problema nu .

ORICUM VAD CA VOI SUNTETI DESTEPTI FORUMULUI VA LAS PE VOI DE ACUM SA SCRIETI CE DORITI , CA NOI PROSTIMEA NU AVEM LOC
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

MrPlici wrote:
macarici wrote:

Mingea e in terenul tau!
Pai daca imi spui tu cu ce am gresit eu mai devreme de la pozele alea in jos esti tare , se mai intreaba lumea de ce sunt injurati , uite asa se baga ei singuri in seama mereu si daca le mai zic si eu cate una se supara nu vezi si te toarna pe la politie . Observi cum a aparut haiosu , poc asa ca prin farmec si nu ia placut lui ca am pus pozele alea si a trebuit sa purtam discutia asta naspa , daca nu spunea nimic la adresa mea nu era nici o problema nu .
gresit, cataline... eu la un moment dat am cautat sa te almuresc cu ce vrea romsdc ca entitate nu membrii rataciti. am ajuns sa fiu luat peste picior... am incercat sa iti arat ca nimeni nu are nimik cu tine... rau sa faci e usor, bine e mai greu. asa cum zicea si macarici... unii se mai ascund si in spatele anonimatului dat de un nick... altii nu... angel e flavius, secretarul general... haiosu e vlad... presedinte si purtator de cuvant... nedumeritu e inca membru romsdc, legal.... dingo e un "doctore" in ale legilor... sunteti curiosi cu cat se platesc sfaturile unui consilier juridic?!?... macarici, barty,radu b., sorin mok, cristib, parabelum, violiv, guest... si multi altii... parteneri valorosi de discutii si unii preteni de nadejde... hai sa ne "repupam" pe arme, si apoi sa ne apucam de ceva constructiv....
misubagsisu

Post by misubagsisu »

haiosu wrote:
MrPlici wrote:
macarici wrote: Catusi de putin!M-am uitat prin postarile tale si nu am gasit nimic care sa-mi placa.Ai chef de garagata cu toata lumea si treci usor la jigniri.Am avut o pauza de patru luni si mi-ai sarit in ochi cu atitudinea ta belicoasa.De aia,prima intrebare mi-am(si ti-am)pus-o referitor la cati ani ai.M-am gandit(fara suparare) ca esti vreun pusti care sub protectia anonimatului spune ce vrea,cui poate.Discutii contrdictorii am avut si o sa mai am cu multi forumisti,dar imi place sa cred ca n-am depasit limita bunului simt.Cu sorin mok am avut infruntari de opinii,dar il consider un partener valoros de discutii.Am mai spus-o,nimeni nu s-a nascut invatat si scopul oricarui forum este sa invatam unul de la celalalt.Chiar daca nu sunt de acord cu tine sau cu altcineva,imi spun parerea mea,fara sa jignesc,iar dintr-o confruntare de idei poate avem amandoi de invatat.
Mingea e in terenul tau!
gresit, cataline... eu la un moment dat am cautat sa te almuresc cu ce vrea romsdc ca entitate nu membrii rataciti. am ajuns sa fiu luat peste picior... am incercat sa iti arat ca nimeni nu are nimik cu tine... rau sa faci e usor, bine e mai greu. asa cum zicea si macarici... unii se mai ascund si in spatele anonimatului dat de un nick... altii nu... angel e flavius, secretarul general... haiosu e vlad... presedinte si purtator de cuvant... nedumeritu e inca membru romsdc, legal.... dingo e un "doctore" in ale legilor... sunteti curiosi cu cat se platesc sfaturile unui consilier juridic?!?... macarici, barty,radu b., sorin mok, cristib, parabelum, violiv, guest... si multi altii... parteneri valorosi de discutii si unii preteni de nadejde... hai sa ne "repupam" pe arme, si apoi sa ne apucam de ceva constructiv....
si eu? nu sunt productiv deloc ? :(
macarici

Post by macarici »

MrPlici wrote:

Pai daca imi spui tu cu ce am gresit eu mai devreme de la pozele alea in jos esti tare
De chestia cu "Bai lake,pe cine ameninti tu ma??/" ce impresie crezi ca a facut?
Daca ai citit celelalte postari,da-mi te rog un singur exemplu care sa semene cu tonul tau.
Am mai spus,dar ai uitat:nimeni nu se da destept pe forumul asta.Si unii chiar sunt!
Image
haiosu

Post by haiosu »

misubagsisu wrote:
haiosu wrote:
MrPlici wrote: Pai daca imi spui tu cu ce am gresit eu mai devreme de la pozele alea in jos esti tare , se mai intreaba lumea de ce sunt injurati , uite asa se baga ei singuri in seama mereu si daca le mai zic si eu cate una se supara nu vezi si te toarna pe la politie . Observi cum a aparut haiosu , poc asa ca prin farmec si nu ia placut lui ca am pus pozele alea si a trebuit sa purtam discutia asta naspa , daca nu spunea nimic la adresa mea nu era nici o problema nu .
si eu? nu sunt productiv deloc ? :(
misu, tu esti din garda veche... fara tine multe din datele adunate acuma nu erau... tu, babanu, niky, barty, schrecce,idmisto, etc, etc... noi suntem vechea garda care faceam covoare de cartuse cand lumea nici nu stia ce e ala rg sau pp.... :twisted:
MrPlici

Post by MrPlici »

Bine mai baieti "" din garda veche "" Nu o sa mai am nici o postare sa va fac pe plac , scrieti numai voi , bancurii . Va doresc vizionare frumoasa la bancurii , si va recomand cateva siteuri .

www.bancuri.net
www.bancuri.biz
www.glume-bancuri.ro
www.bancuriglume.com
www.bancuri.ro
_ Image

misubagsisu

Post by misubagsisu »

chiar :roll: pe screech nu l-am mai vazut de mult.
Post Reply