Tinind cont ca abia in martie mi-am luat jucariile si doar acum, dupa o luna, a fost prima iesire cu ele la poligon, ocazie cu care le-am utilizat pentru prima oara si am si luat contact direct cu "baietzii veseli" de pe forum, pot spune ca a fost MINUNAT, asa cum ma asteptam si cum trebuia sa fie
Am ajuns pe la 3, 3 si ceva si am plecat cind s-a intunecat, dupa 8.30.
Vremea frumoasa, anturajul superOK, atmosfera destinsa, ocazii de a vedea si a testa "frumuseti", "bunaciuni" si "adevaraciuni", ce mai, viata, frate!
S-au etalat "scule", s-au desfacut si refacut la loc, culmea e ca fara sa ramina piese,
Ca sa aveti o idee cum a fost, sau cel putin cum m-am simtit eu, pot sa fac urmatoarea comparatie, fara sa exagerez:
La inceputul lui martie, la Clinceni, am avut ocazia sa zbor cu un avion ultralight, alaturi de pilot. La un moment dat am auzit urmatoarele in casca: "E al tau acum, du-l la 300 de metri, la 180 km/ora si mentine-l asa". Sa vomiti de placere si de bucurie, ce mai, eram in cer si la propriu si la figurat!
E, ca sentiment a fost si ieri acelasi lucru, tinand cont si ca era prima data cind imi incercam plesnitorile si ca am avut acces si la acel minunat Beretta 92.
Fotografii:
De aspectul artistic si de imortalizarea pentru posteritate a acestor inaltatoare "fapte de arme",
Concluzii:
Mi-a placut, mai vreau, mai mergem!